ladda ner animal crossing: pocket camp android apk

Vill du ladda ner Animal Crossing Pocket Camp gratis? Det är precis rätt, ApkVenue har tillhandahållit Animal Crossing Pocket Camp APK, det är gratis för dig!

Vill ladda ner Djurkorsning? Vill du spela men kan inte hitta det i Play Store? Vad händer om du inte har det i Play Store?

Om du letar efter det här spelet i Play Store kan det vara svårt att hitta det. På grund av den senaste serien, Animal Crossing: New Horizon endast tillgängligt för Nintendo Switch-konsolen.

Den mobila versionen av själva spelet, Animal Crossing Pocket Camp, kommer inte heller in i Indonesien, så för Android-användare i Indonesien blir det lite svårt att spela det här spelet.

Men bara lugna, har ApkVenue Animal Crossing APK-spel som du kan ladda ner gratis, och ApkVenue har redan provat och spelet gör det Riktigt bra!

Ladda ner spel Animal Crossing Pocket Camp APK

Nintendo Switch-konsolspelare måste vara bekanta med spelserien Djurkorsning eftersom det finns så många varianter av titeln på detta spel.

För Android- och iOS-enheter finns det spel Animal Crossing: Pocket Camp vilket kan vara ett attraktivt alternativ för dig som är intresserad av franchise detta spel.

Detta spel är en simuleringsgenre och utvecklades av Nintendo. Animal Crossing är lämplig för alla åldrar, från dina föräldrar till dina små systerdotter.

Efter att du har laddat ner Animal Crossing Android kan du göra olika saker i den som att bygga hus, samla antikviteter och mycket mer.

Minsta spelspecifikationer Animal Crossing: Pocket Camp

Detta Animal Crossing Pocket Camp APK-spel är tillgängligt för Android- och iOS-användare. För Android-användare tar det åtminstone OS 4.4 eller senare.

Du behöver också minimalt RAM-minne 1,5 GB för att kunna spela det här spelet smidigt. Lagringi sig tar ungefär 150 MB.

För iOS-användare kan du spela den här mobiltelefonen om din enhet redan använder iOS 9.0 eller senare.

Minimispecifikationerna för detta spel är lite tunga jämfört med andra Android-spel, men det är jämförbart med den spelupplevelse du kommer att uppleva.

Animal Crossing Game Ladda ner länk: Pocket Camp APK

Detta spel har 3D-grafik som är mycket tilltalande för ögat, gäng! Rörelsekontrollerna är också mycket smidiga, mycket trevliga att kontrollera.

Därför är APK-filstorleken för detta spel också ganska stor. Du måste också fortfarande ladda ner filer igen när du öppnar spelet.

Ändå är det här spelet enligt ApkVenue väldigt mycket värt det att försöka. Nyfiken? Ladda bara ner spelet Animal Crossing: Pocket Camp APK under detta!

Nintendo Simulation Games LADDA NER

Om du har avslutat nedladdningsprocessen kan du installera som vanligt. Se till att du har åtkomst så att din mobiltelefon kan installera applikationer som kommer utanför Play Butik.

Spel Animal Crossing: Pocket Camp är ett spel som kan spelas gratis. Men det finns några saker som kan köpas med Leaf-biljetter.

Animal Crossing Game Funktioner: Pocket Camp

Vad som gör detta spel så beroendeframkallande är att spelarna kommer att uppleva livet i en social simulering i en värld bebodd av djur.

I likhet med RPG-spel kan du skapa din avatar som du vill, och du kan också bara göra aktiviteter som du gillar.

Det finns många fler funktioner som du kan utforska efter att du laddat ner Android Crossing-spelet Android, garanterat att du känner dig hemma med din mobiltelefon. Några av de mest intressanta huvudfunktionerna i detta spel inkluderar:

1. Camp Decor och skapa möbler

Det är inte bara en avatar, det kan du också dekorera campingen som du bor i. Du kan få det att se söt ut eller sportig.

Material som trä och bomull måste samlas in så att du kan skapa möbler för att förbättra lägrets utseende.

Från tältet, hängmatta aka hängmatta, kan du justera eldstaden efter din smak. Du kan till och med skapa ett café utomhus- den coola!

Här kan du utvidga den byggnad du bor i som du vill, lägga till så många intressanta ornament som du vill, och du kan också besöka andras läger.

2. Hjälpa djuren

I denna spelvärld är invånarna djur med människokroppar. Liknar den legendariska anime Dragon Ball, gäng! Det finns mer än 100 djur med unika personligheter.

Varje djur kommer att tillhandahålla sökande särskild för att komma till ditt läger. Ditt jobb är att uppfylla sökande de.

Vissa letar efter fisk, frukt, insekter eller andra uppgifter. Oroa dig inte, du får belöning om du lyckas slutföra begäran.

Djuren i Animal Crossing Mobile-spelet är också utspridda på olika platser. Du kan kontakta dem så att de kan ta reda på deras begäran.

Tja, vart och ett av dessa djur har också någon form av vänskapsnivå. Ju högre nivå, desto lättare blir det för dig att bjuda in dem att komma till ditt läger.

Ju fler djur som kommer till ditt läger, desto festligare blir campatmosfären.

Om det sammanfattas, spel Animal Crossing: Pocket Camp är ett spel som får dig att utforska, träffa vänner och samla föremål för att bygga dina drömmars läger.

Dessutom har detta spel en grafisk skärm över genomsnittet som får oss att känna att vi spelar på Nintendo Switch-konsolen.

Finns det några andra Nintendo-spel som du vill spela på din telefon? Glöm inte att skriva i kommentarfältet, OK!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Fanandi Prima Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found