vill bli programmerare? Du kan välja fem grenar av datorer på detta universitet

de senaste åren som huvudämne i dator har blivit en av favoritfagarna vid universitetet. Det stora antalet entusiaster inom datoravdelningen beror på den tekniska utvecklingen

De senaste åren har datoravdelningen blivit en av universitetets favoritprojekt. Det stora antalet entusiaster inom datavdelningen beror på den tekniska utvecklingen som i allt högre grad dominerar världen så att det kräver att människor förbättrar sin förståelse för själva datortekniken och arbetsutsikterna inom datorfältet är ganska lovande.

När det gäller denna datoravdelning kommer jag den här gången att förklara lite om några av de grenar av datorer som du träffar vid olika universitet runt om i världen, inklusive Indonesien.

  • De 5 bästa IT-avdelningarna i Indonesien, potentiella programmerare kommer in!
  • Bortsett från Office-applikationer är det här 5 Android-applikationer som studenter måste ha
  • 10 mest lämpliga bärbara datorer för barn med multimedia

5 bästa datorgrenar vid universitetet

1. Datateknik eller datateknik

stmarytx.edu

Datorteknik eller Computer Engineering är en gren av datavdelningen som är mycket efterfrågad i Indonesien. Den här avdelningen riktar sina studenter till att kunna genomföra den programvarahårdvara för att skapa ett integrerat system. Om det bedöms med presentationer täcker lärandet i denna avdelning 55% hårdvara och 45% programvara.

2. Datavetenskap eller datavetenskap

Insikt.jbs.cam.ac.uk

Datavetenskap eller datavetenskap är en gren av datavdelningen som fokuserar mer på förståelse och analys av beräkningsteorier och utveckling programvara. Till skillnad från datateknik, som krävs för att ha två typer av förmågor samtidigt, måste de som går in i denna avdelning ha logiska färdigheter och teoretiska analyser som är mycket högre.

3. Programvaruteknik eller programvaruteknik

Mjukvaruutveckling eller Software Engineering är en gren av datavdelningen som har likheter med datavetenskap där studenterna måste utveckla olika programvara, men den här gången i större skala samt en förståelse för SDLC (Software Development Life Cycle).

4. Informationssystem eller informationssystem

bigcommerce.com

Informationssystem eller Information Systems är en gren av datoravdelningen som faktiskt har liten påverkan från ekonomi- och managementavdelningen. Varför är det så? Det beror på att den här avdelningen fokuserar mer på behovsanalys och mjukvaruutveckling för affärs- eller företagsbehov. De av er som går in i denna avdelning kommer oftare att hitta flera kurser relaterade till ledning och affärer.

5. Informationsteknik eller informationsteknik

selective.com

Informationsteknologi eller Informationsteknik är en gren av datoravdelningen som utan tvekan studerar många aspekter relaterade till teknik, allt från planering, implementering, konfiguration och till och med underhåll olika infrastrukturer för informationsteknik samt mjukvaruutveckling.

Där är han 5 grenar av datorer på universitetet. Vilken passar er? , hejdå och se till att du lämnar spår i kommentarfältet och delar den här artikeln med dina vänner.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found