5 viktiga platser för att bli av med tristess och stress på grund av uppgifter

Så att du inte känner dig uttråkad när du har ledig tid på kontoret eller på campus kommer JalanTikus att ge dig en lista över viktiga webbplatser för att bli av med din tristess.

Oavsett hur mycket du gillar och älskar något, kommer du säkert att ha tristess. När det händer kan det vara ett alternativ att spela spel eller titta på film för att bli av med din tristess.

Men när det inte finns några nya filmer och bara spelar samma spel kommer du definitivt att bli uttråkad också. Så, så att du inte känner dig uttråkad när du har ledig tid på kontoret eller på campus, kommer JalanTikus att ge dig en lista över viktiga webbplatser för att bli av med din tristess.

  • 10 webbplatser "inte viktiga" men bevisat att bli av med tristess
  • Vill du skapa en personlig webbplats? Prova dessa 3 platser!
  • 5 bästa webbplatser för att hitta annan webbplatstrafik

En viktig webbplats för att bli av med tristess

Istället för att bli förbluffad och uttråkad för att du väntar i timmar på att komma hem från jobbet är det bättre om du öppnar följande webbplatser. Garanterad att förlora din tristess!

1. Användbar webbplats

Inte alla webbplatser som inte är viktiga är värdelösa. En av de obetydliga webbplatserna som kan hjälpa dig att bli av med tristess är Den värdelösa webben. På den här webbplatsen kommer du till olika andra webbplatser som tillhandahåller roligt och onödigt innehåll för att bli av med din tristess när du klickar på PLEASE-knappen.

Det finns animerade bilder av människor som slås av ål, innehåll av människor som ropar "HEEEEEY" eller till och med hela sidor med mango. Garanterad att du inte kommer att bli uttråkad, det enda är samma tomma innehåll.

VISA ARTIKLAR

2. Face Facebook

Har du någonsin undrat hur många som använder Facebook idag? Utan att behöva vänta på en officiell rapport från Facebook kan du övervaka antalet Facebook-användare på Facebooks ansikte.

Unikt, bakgrund Denna webbplats använder alla Facebook-profilfoton som är ordnade för att vara en mosaik. När du klickar på ett foto kommer du till Facebook-profilen. Istället för att bli förbluffad, försök bara leta efter din profil!

3. Måla siden

Om du hävdar att du är kreativ kanske de viktiga webbplatserna du bör prova är Weave Silk. På den här webbplatsen kommer du att utmanas att göra bilder så kreativa som möjligt genom att flytta muspekaren. Det är så spännande, Weave Silk kommer till och med i form av en applikation för iOS.

4. Mjuk viskningsplats

Han sa att regn alltid ger nostalgi. För de av er som vill komma ihåg en viss atmosfär när ni var med honom, försök att öppna den En mjuk murmur. Denna webbplats kommer att presentera dig för olika ljud från olika situationer.

Inte bara regn, det finns många andra atmosfärer som du kan njuta av, till exempel kaféer, vindar och andra. Så din nostalgiska atmosfär blir ännu mer spännande och bekväm. En mjuk murmur kommer också i form av en smartphone-applikation.

5. Pianos webbplats

Istället för att vara tomt, försök öppna Touch Pianist. Denna webbplats kommer att skämma bort dina öron med musiken från ackord piano som du själv kan spela genom att klicka på skärmen.

Det är fem viktiga webbplatser som du måste känna till för att bli av med tristess. Med dessa fem webbplatser är det garanterat att du inte blir förbluffad när du känner dig uttråkad på jobbet eller på campus!

Läs också artiklar om Webbplatser eller artiklar från Epi Kusnara andra på JalanTikus.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found