7 öppna världsspel med den bredaste kartan som spelare måste spela

Den här gången delar ApkVenue information om 7 öppna världsspel med den bredaste kartan. Cekidot!

Öppen värld verkar vara en av de mest gynnade genrerna av spelare runt om i världen. Varför? Frihet att utforska i en vid värld medan det utför olika aktiviteter i det är huvudattraktionen för spel i öppen värld. I själva verket den genomsnittliga vinnaren GOTY eller Årets spel varje år kommer från ett spel med en öppen världsbakgrund.

Som namnet antyder, erbjuder öppen värld verkligen en stor karta med en myriad av aktiviteter som kan göras i den. Vissa öppna världsspel har till och med kartor som är superbreda tog timmar eller dagar att utforska varje hörn. Därför kommer den här gången ApkVenue att dela information om 7 öppna världsspel med den bredaste kartan. Cekidot!

  • 7 chattapplikationer gjorda av indonesiska barn som du måste prova!
  • Undvik dessa 5 saker för att få din smarttelefons fingeravtryckssensor att hålla!
  • Så här får du root-åtkomst utan att behöva rota din Android

7 öppna världsspel med de bredaste kartorna du måste spela!

1. Bara orsak 3

Just Cause 3 är den 3: e serien av franchise Just Cause utvecklat av Lavinstudior. Detta spel är ett öppet världsspel med en stark känsla av handling i det. Jätte spel hör hemma Square Enix detta har också en super bred karta. Om den beräknas har kartan i Just Cause 3 ett område på ungefär 1000 kvadratkilometer.

Tänk på om det mesta av området är på Medelhavet Medici är ett stort hav, men det faktum att detta spel inte behöver läser in att gå till något område, räkna imponerande. Det beräknas att det tar tid ca 8 timmar för att utforska varje centimeter av Medici-Medelhavet.

2. Ghost Recon Wildlands

Ubisfot ser ut som det lyckades göra Ghost Recon Wildlands att framstå som ett nitande spel i öppen värld. Inte bara den myriad av uppdrag och aktiviteter som kan göras, området i detta spel är också brett väldigt massiv.

Varje kant av området på Bolivia i det här spelet beräknas det ha en storlek på cirka 21 km. Om det summeras som en helhet förutses det att hela området i spelet kommer att nå cirka 440 kvadratkilometer.

3. Grand Theft Auto V.

Existensen av Grand Theft Auto i spelvärlden kan inte förnekas. Spelet som är känt för sin enorma värld är nu nådde 5: e serien, nämligen GTA V som släpptes 2013 igår.

Som om man följer tradition, varje ny serie från GTA erbjuder alltid docket som blir bredare. Beviset, GTA V är det största spelet från öppen värld från Rockstjärna med ett område på cirka 81 km kvadrat.

4. Xenoblade Chronicle X

Många säger den begränsade prestandan av Wii U har en inverkan på de spel som kommer att släppas på konsolen. I alla fall, Xenoblade Chronicle X som för att förneka allt.

Detta ARPG-genrespel inslagna i en öppen värld erbjuder en ny smak i världen av Wii U-spel, nämligen en otroligt stor karta. Även om de flesta områdena i det här spelet innehåller kargt land och har inget liv, faktiskt är den totala ytan för detta spel cirka 400 km per kvadrat.

5. Assassin's Creed 4 Black Flag

Franchise Assasin's Creed känt som ett actionäventyrsspel som erbjuder en mycket bred och stor karta. Tja, vidare till serien Svart flagga, Ubisoft skapade Karibiska oceanområdet mycket bra.

Det är sant, om kartan på Black Flag är mestadels domineras av haven. Det finns dock många öar i det, åtminstone kan det ta tiotals timmar om du vill utforska dem alla. Dessutom är staden som Kingston och Havanna är ett ganska kompakt centrum att utforska. Det beräknas att detta spel har en yta på cirka 87 kvadratkilometer.

6. Legend Of Zelda Breath Of Wild

Legend Of Zelda Breath Of Wild är det enda spelet från franchisen Zelda som har det bredaste området såväl som den öppna världsgenren. Detta spel skördar mycket positiv recension från både kritiker och fans.

Området som erbjuds är ganska brett så att det kan ställas ihop med andra öppna världsspel som The Witcher eller Elder Scroll. En av användarna Reddit som heter CrystalVivian noterade att detta spel har en yta på cirka 72 kvadratkilometer. Det inkluderar inte andra områden som inte kan utforskas eller inte spelbar.

7. The Witcher 3 - Wild Hunt

Inte bara bred, The Witcher har också lika lätt som aktiviteter och innehåll som kan göras i det, till exempel sidouppdrag, kontrakt, huvuduppdrag, till nya utvidgningar som innehåller nya områden och innehåll. Tar ca. 150-200 timmar för att avsluta allt.

CD Projekt RÖD sa en gång att The Witcher 3 har en kartstorlek på 139 kvadratkilometer. Åtgärden inkluderar dock ett område som är kan inte anges eller spelas. En av Reddit-användarna, nämligen m051293och noterar att The Wither har ett område på cirka 55 kvadratkilometer.

Det var det 7 öppna världsspel med den bredaste kartan i videospelindustrin. Med ett så stort område tar det naturligtvis timmar att avsluta allt. Av de sju spelen ovan, vilken är din favorit? Skriv i kommentarerna nedan!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found