10 sätt att påskynda Google Chrome internetanslutning på en dator

För närvarande är Google Chrome den mest använda webbläsaren i världen. Anledningen är att Google Chrome verkligen är bra som flaggskeppswebbläsare, eftersom webbläsaren inte tar upp mycket utrymme på hårddisken eller SSD.

Den här gången, Google Chrome är den mest använda webbläsaren i världen. Anledningen är att Google Chrome verkligen är tillräckligt bra för att användas som flaggskeppswebbläsare, eftersom webbläsaren inte tar mycket utrymme hårddisk inte heller din SSD.

Ändå finns det fortfarande många som inte är nöjda med prestandan i Google Chrome. Därför gav ApkVenue det genom den här artikeln 10 sätt att påskynda Google Chrome Internet-anslutning på PC vilket är väldigt enkelt och du måste göra.

  • Hur man påskyndar internetanslutningen på Android
  • Hur man påskyndar Internetanslutning Canned Capital Modem Used
  • 4 enkla tips för att påskynda din internetanslutning

10 sätt att påskynda Internetanslutningen till Google Chrome på en dator

1. Ta bort alla värdelösa tillägg

En av funktionerna från Google Chrome är att du kan lägg till variation förlängning som är tillgängliga. Du bör dock veta om du har mycket förlängning kommer att hindra dig från att påskynda din Google Chrome Internet-anslutning på din dator.

Därför, ta bort alla tillägg vilket är värdelöst och egentligen bara skräp. Använda sig av förlängning vilket är väldigt användbart för dig att kunna snabba upp din internetanslutning ännu bättre.

2. Aktivera Chrome Prehämtning i Inställningar

Bortsett från tillgänglighet tillägg, Google Chrome har också en funktion för att försöka gissa vad du kan klicka på nästa, vilket automatiskt kommer att vara läser in i bakgrunden. Därför laddas de öppnade sidorna snabbare.

Vad ska jag då göra? Lätt, du måste bara aktivera Chrome Prehämtning i inställningsalternativen. Du väljer inställningar, då Visa avancerade alternativoch markera sedan alternativet Använd en förutsägelsetjänst för att ladda sidor snabbare. Så detta kommer att kunna påskynda din internetanslutning för att bli bättre än tidigare.

3. Använd datasparare för Google Chrome

Den bästa webbläsaren Google Chrome kan använda Google-åtkomst server att komprimera webbsidor så att de laddar data snabbare. Dessutom sparar det verkligen mer data bandbredd. Men om du är ansluten till en långsam datainternetanslutning kommer det verkligen att vara irriterande.

Den bästa lösningen är att använda Funktionen Data Saver-tillägg tillgängligt för Google Chrome. Hur? Ladda ner Data Saver-tillägget. Så detta tillägg kommer att börja komprimera de webbsidor du öppnar snabbt även under långsamma internetförhållanden.

4. Skapa ett Flash-plugin Klicka för att ladda webbsidor

När du utforskar cyberspace använder många webbplatser innehåll blixt som videor, annonser och andra typer av interaktivt innehåll. Vilken är effekten av sådant innehåll? Vanligtvis kommer detta saktar ner dig för att ladda en webbsida. Irriterande? Mycket!

Därför är ett annat sätt att snabba upp din Google Chrome Internet-anslutning att du måste gå till inställningar, logga sedan in Visa avancerade inställningar. välja Innehållsinställningar i alternativ Integritetoch klicka Låt mig välja när jag vill köra plugininnehåll. På det här sättet, när sådant innehåll visas på en sida, kan det bara spelas när du klickar.

5. Stäng av bilder!

Ett annat sätt att snabba upp din Google Chrome Internet-anslutning är att du måste stäng av bilden publiceras på varje webbplats du besöker. Även om den här metoden inte rekommenderas rekommenderas Google Chrome att vara så snabb som möjligt.

Sättet att inaktivera bilder i Google Chrome är att öppna samma meny som tidigare, Innehållsinställningar >Bilder >Visa inga bilder. Förutom att påskynda din internetanslutning kommer den här metoden också att spara din datakvot när du använder Google Chrome som en sökmotor.

6. Radera all data i Google Chrome

Vet du att Google Chrome kan vara långsamt eftersom det innehåller för mycket data? Det stämmer, data som småkakor, cacheinnehålloch sökhistorik Att få åtkomst till Internetanslutningen som är angiven i Google Chrome är inte optimal.

Det du måste göra är att gå till Historia eller använd genvägsåtkomst, nämligen tryck på CTRL + Htangentbord din dator och klicka Rensa webbhistorik. Åh ja, i förväg måste du se till att du helt raderar all data i Google Chrome genom att markera alternativet Utplåna följande objekt från tidens början.

7. Ändra höjden och bredden på din Google Chrome

Vet du att du kan justera och ändra kakelhöjd och bredd för att tilldela mer RAM. Vad är fördelarna? Tja, fördelen är när du gör det rullning då känns det inte långsamt eller hackigt. Men om ditt RAM-minne är mer än 4 GB, kan det hända att något liknande inte händer.

Men om det är under det är du skyldig ändra kakelhöjd och bredd genom att skriva detta krom: // flaggor och lägg in den sökruta. CTRL + F och sök Standardplatta. Flytta från urvalet Standard till 512. Gör detsamma med dem båda.

8. Aktivera experimentell canvasfunktion

Sättet att påskynda Google Chromes internetanslutning på nästa dator är du kan aktivera funktionen Experimental Canvas. Detta är en utvecklingsfunktion som gör att Chrome kan dra nytta av duken för att påskynda hastigheten läser in vid åtkomst till en webbsida.

För att aktivera det, fortfarande på ett sätt krom: // flaggor sök sedan Experimentella dukfunktioner och skriv in alternativ Gör det möjligt. Därefter har du aktiverat funktionen Experimentell canvas.

9. Aktivera Snabbflik / Stäng fönster

Använder fortfarande sätt krom: // flaggor, så kan du få möjligheten stäng flikar och Windows snabbt. Så för att påskynda internetanslutningen är det mycket användbart. När en flik är på överbelastning så att du snabbt kan stänga den och sedan kommer det att påskynda din inläsning av andra webbsidor.

Aktivera därför omedelbart denna funktion. För att göra detta, skriv Snabbflik / Stäng fönster i CTRL + F och välj ett alternativ Gör det möjligt. Försök att smaka på det!

10. Aktivera QUIC-protokoll

Det sista sättet att påskynda Google Chrome Internet-anslutning är att du är skyldig aktivera QUIC-protokollet. Vad är det där? Denna funktion är ett utvecklingsmedel protokoll anslutning från Google som förhindrar vissa resor server för att skapa en anslutning. Som ett resultat skapar detta mindre tid att ladda en webbsida.

Att aktivera det är förresten, leta efter alternativ Experimentellt QUIC-protokoll och klicka Gör det möjligt. När du väl har provat kommer du att veta hur bra din Google Chrome är.

Hur har du fortfarande problem med att påskynda din Google Chrome-internetanslutning på en dator? Dela med sig din erfarenhet i kommentarskolumnen nedan efter att du har testat den.