10 kreativa whatsapp-spel för vänner och flickvänner

Vill du spela WhatsApp-spelet för skojs skull? Så du kan prova spelidéer via WhatsApp som är kreativa och naturligtvis gör chatt ännu mer spännande!

Som en ansökan chatt populär, WhatsApp det har inte spelfunktioner som LINE Messenger eller KakaoTalk.

Det kan också vara svårt att hitta bot WhatsApp-spel, som vad du hittar på Telegram, till exempel när du spelar varulvspel, gäng.

Så låt det vara chatt ju mer spännande, det finns många initiativ från WhatsApp-användare för att skapa en variation utmaning för vänner i WA kreativ och rolig.

Tja, för dig som letar efter spelidéer via WhatsApp kan du först se ApkVenues recension nedan. Vad tror du?

En samling kreativa spel via WhatsApp, att spela ToD eller fånga kycklingar kan verkligen vara!

Du kan också göra det här kreativa spelet till en utmaning för din pojkvän i WA, så att ditt förhållande kan vara mycket närmare därför chatt vilket är varierat och inte tråkigt.

WhatsApp-spel Detta maximerar naturligtvis de olika funktionerna i applikationen som nu delas med Facebook och Instagram.

Här kan du använda olika WhatsApp-emoji, använda statusfunktionen eller nu chatt med hjälp av text. Hur spelar du det då? Lugna, Jaka har redan granskat dem en efter en!

1. Emoji-gissningar (spela gissningsnamn, filmtitlar i WA)

Det första WhatsApp-spelet finns gissa emoji vilket har varit ett populärt spel under lång tid, men det är fortfarande kul för dig att spela just nu.

Sättet att spela är också enkelt, där du kan använda olika emojis på WhatsApp som en ledtråd för att gissa något.

Till exempel kan du göra gissa stadens namn på WhatsApp, eller andra saker som att gissa låttitlar, filmtitlar och många fler med emojis.

Det här hjärnspelet kan också vara isbrytande i gruppen gamla vänner som fortfarande är besvärlig för långa chattar.

2. Kontinuerlig berättelse

Då kan du spela också seriell berättelse , WA-spelet som kan vara väldigt spännande om det spelas i en grupp och du kan också försöka med din pojkvän att lägga till kemi.

Innan du spelar, se till att du bestämmer vem som börjar först och spelar nästa i ordning chatt WA blev inte upplopp.

Då borde bara var och en av er gör en rad meningtill exempel bestående av tre ord, men måste vara kopplade till varandra för att bilda en berättelse.

Eftersom allas huvud och nivå av kul är annorlunda, brukar detta WhatsApp-spel producera historier som plötsligt är roliga och oväntat, vet du.

3. Spelet "Kiss, Marry, Kill"

Detta WA-spel kommer garanterat att öka intimiteten med dina vänner i gruppen! Som namnet antyder, spelet "Kiss, Marry, Kill" kommer att använda dessa tre verb.

Då stannar du säg en persons namn. Det kan vara namnet på din vän, namnet på en berömd person eller någon annan.

Be sedan dina andra vänner att välja ett av de tre orden, kyssa, gifta dig eller döda. Titta på deras reaktioner, det kommer definitivt att bli ett argument!

Detta spel är också lämpligt för dig att chatta med din pojkvän eller flickvän. Efter att ha sett deras svar kan du fråga varför svaret är det. Så en lång chatt, eller hur? Hehe.

Spel på WhatsApp Annat ...

4. Chatta med Emoji

Har du någonsin funderat på att chatta på WhatsApp med bara en massa emoji? Om du inte har det, prova det här.

För att spela detta är nyckeln du behöver kreativitet, tänkande och hög fantasi för att kunna göra det.

Bjud in dina vänner att chatta använd emojis för att chatta. Du kan också skapa regler så att du inte använder text alls.

Spänningen i detta WhatsApp-spel kommer att inträffa när du kan gissa vad emoji-serien betyder, än mindre en chatt Fortsätta. Wow, det måste vara kul!

5. Sanning eller våg (spela WhatsApp ToD-spel)

Visst vet du redan spelet Sanning eller konsekvens alias ToD den berömda, eller hur? Tja, med lite skapelse kan du också spela det på WhatsApp.

Du kan göra ToD-utmaningen i chatten för dina WA-vänner genom att först skapa en lista från siffrorna 1 till 9.

I varje nummer har du angett frågor som måste besvaras (sanning) eller åtgärder som ska göras (våga). Spara listan i anteckningsblock så att det senare är lätt närkopiera klistra in.

Allt du behöver göra är då att be dina vänner att välja nummer 1 till 9. När alla har valt, visa mig listan som du skapade tidigare.

Gilla det nu eller inte, din vän måste göra de utmaningar som anges, väl inrymda sanning eller våga. Gör det här spelet i tur och ordning, där var och en av er har en annan utmaning, gäng.

6.WhatsApp Status Game (spelar kyckling / ko fångstspel)

Du kan också dra nytta av WhatsApp-statusfunktionen för att spela spel på WA, vet du. En av dem är fångst av kyckling och ko, gäng.

Här behöver du bara förbereda dig mall en video av en kyckling och en ko som rör sig i sidled med en linje med samma bild i mitten.

Posta videon på din WhatsApp-status. Då måste du bara bjuda in dina vänner att "fånga" kycklingar och kor genom att ta dem skärmdumpar på deras respektive mobiltelefoner.

Den som fångar höns och kor korrekt kan skicka WA-meddelanden och dig måsteposta deras foto på din WhatsApp-status. Alla kan vara narcissistiska

7. Matematiska utmaningar

Nästa spel på WhatsApp som du kan spela är matematisk utmaning med hjälp av emojis.

Du kan göra matematiska ekvationer, till exempel för att gissa hur mycket varje äpple, banan och kokosnöt är värd.

Du kan göra många utmaningar för vänner i WA så här för mallmånga finns tillgängliga på internet. Eller så kan du göra det själv om du är bra på att lära dig matematik!

Ge en tidsgräns för att svara på varje fråga. Vem som är snabbast och svar som passar bäst kommer att vara vinnaren, gänget.

8. Gissa filmtiteln med Emoji

Spel som kan spelas i nästa chatt är gissa filmtiteln med hjälp av emojis. Även om det låter enkelt kommer det här spelet att vara riktigt kul för dig att spela, gäng.

Här behöver du bara beskriva filmtiteln, men bara använda emojis. Med så många emojis tillgängliga, nästan vilken film som helst kan beskrivas med emojis.

Detta spel är också lämpligt för att vara en utmaning för flickvänner i WA. Testa testet, kom ihåg inte samma sak som din favoritfilm.

9. Var är jag

Nästa spel som är inte mindre spännande för dig att spela i WA-chatt är spelet där jag är.

Här kommer du nämna föremålen som finns runt digoch dina andra vänner försöker gissa platsen du beskriver.

Platsen behöver inte vara den verkliga platsen du är just nu, gäng. Du också kan föreställa sig specifika platser som på en av dina favoritrestauranger.

10. Vad händer om ...

Det sista WA-spelet som ApkVenue rekommenderar är ett spel Vad händer om .... Detta spel är perfekt för att ha kul med dina vänner i din WhatsApp-grupp.

Hur man spelar det här spelet är också enkelt. Du stannar här skriv konstiga scenarier och be dina vänner svara vad skulle de ha gjort i det scenariot.

Det föreslagna scenariot är också gratis, så gratis som möjligt. Föreställ dig konstiga händelser som skulle framkalla roliga reaktioner från dina vänner.

Det är hur många spelrekommendationer via WhatsApp som du kan spela med dina vänner, gäng.

Egentligen finns det fortfarande många spel på WhatsApp som du kan göra, till exempel med hjälp av videor, bilder eller ljud.

Har du några andra WhatsApp-spelrekommendationer? Tveka inte att lägga till den i kommentarfältet nedan. Ha en trevlig lek!

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Aditya Bagaskara.