se filmen Sabrina (2018) hela filmen

Vill du se filmen Sabrina (2018) men förvirrad över var? Oroa dig inte, titta bara på den här ApkVenue-artikeln, gäng.

Det finns många moderna indonesiska skräckfilmer som pryder skärmen. Börjar från det riktigt läskiga till det halvstensilerade.

Om du letar efter en skräckrekommendation som är ganska unik måste du titta på en film Sabrina vilket är en avknoppning i serien Dockan.

Denna film med temat en spökdocka som Annabelle spelar en roll Christian Sugiono, Luna Maya, till kända psykiker, Sara Wijayanto.

Synopsis Film Sabrina (2018)

Filmen Sabrina berättar historien Maira som lever lyckligt med sin nya make, Aiden. Aiden är en framgångsrik ägare av leksaksföretag.

Aiden gjorde en ny Sabrina-docka till sin fru, som ofta blev ledsen över förlusten av sitt barn. Sabrina själv är Mairas barns favoritdocka.

Ändå var deras liv inte perfekt för Vanya, Aidens brorson och adopterade son har inte kunnat acceptera Maira som sin förälder.

En dag spelade Vanya ett spel med kallande sprit för att kalla till sin mamma, Andini, som har dött.

Tyvärr, istället för andan hos sin mor som kom, kallade ritualen istället en ond demon som sedan stannade i Sabrina-dockan.

Vad är fortsättningen på Sabrina-dockan? Du såg det själv, gäng.

Intressanta fakta om filmen Sabrina (2018)

Så att du är ännu mer intresserad av att titta på filmen Sabrina, kommer ApkVenue att ge dig några intressanta fakta som garanterat gör den ännu mer spännande. Här är de unika fakta:

  • Sabrina dockan i den här filmen har ett ännu mer skrämmande utseende tack vare hennes upphöjda ögonbryn. Detta utseende anses vara läskigare än i föregående film.

  • Filmplatsen för filmen Sabrina ligger i ett hus i toppområdet. Inte bara är filmen en skräck, platsen visar sig också vara hemsökt, vet du.

  • Fru Laras spelad av det paranormala, Sara Wijayanto, är huvudtråden i Sabrina-filmberättelsen. Det skiljer sig från hans roll i föregående film som bara var en sötningsmedel.

  • Även om det är en skräckfilm, är Sabrina-filmen också fylld med scener handling som kampsport. Inte mot människor utan mot onda andar, gäng.

Nonton Film Sabrina (2018) Fullständig Film

TitelSabrina
leva12 juli 2018
Varaktighet1 timme 53 minuter
ProduktionRocky Soraya
DirektörRocky Soraya
KastaLuna Maya, Christian Sugiono, Sara Wijayanto
GenreSkräck, Thriller
BetygInte tillgänglig (RottenTomatoes.com)


4.2/10 (IMDb.com)

Efter att ha läst synopsis, intressanta fakta och tittat på trailern, kommer du säkert att vara mer nyfiken på att se Sabrina-filmen, eller hur, gäng?

Ingen anledning att oroa sig, ApkVenue har förberett en länk som du kan klicka för att se filmen Sabrina (2018)

>>> Se Sabrina (2018) fullständig film <<<

Detta var Jakas artikel om en indonesisk skräckfilm med titeln Sabrina. Vilka andra filmer vill du se på Jalantikus?

Skriv ditt svar i kommentarfältet, gäng!

Läs också artiklar om Tittar på filmer eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found