De 5 bästa applikationerna för att påskynda Android-prestanda med upp till 200%

Den här gången kommer ApkVenue att diskutera några av de bästa applikationerna som du kan använda för att förbättra prestandan på din Android-smartphone som du först har rotat. Vilka är applikationerna? Följande är recensionen.

Rooting är en aktivitet för få åtkomsträttigheter ännu högre (liknar superanvändare på operativsystemet Linux) på din Android-smartphone, så att du kan installera ett antal ytterligare applikationer som kräver åtkomst rot. Anledningen till att så många mer skickliga användare rotar detta beror på att det finns ett antal applikationer som är tillgängliga cirkulerar i Play Butik som erbjuder en mängd intressanta funktioner men kräver root-åtkomst.

Kalla det YouTube mod-applikationen, Ainur Nero för att förbättra ljudkvaliteten på android och så vidare. Av de många applikationer som kräver root-åtkomst kommer ApkVenue den här gången att diskutera några av de bästa applikationerna som du kan använda för förbättra prestanda för Android-smartphones du som redan har rotat. Vilka är applikationerna? Följande är recensionen.

  • Så här får du root-åtkomst utan att behöva rota din Android
  • Hur man lägger till RAM till Android utan ROOT med Greenify
  • Enkla sätt att lätta på Android med Root Booster

5 bästa applikationerna för att påskynda Android-prestanda upp till 200%

1. Gröna

Foto: play.google.com

Gröna är en av de ytterligare applikationerna som du kan installera efter att du har rotat din Android-smarttelefonenhet. Denna applikation är utrustad med funktioner för att stänga av (viloläge) applikationer på din Android-smarttelefonenhet som körs i bakgrunden kontinuerligt så att den överbelastar din enhet och också tömmer enhetens batteri.

Egentligen ni inget behov av att rota för att kunna installera den här applikationen. Men om du väljer att rota och installera den här appen kommer du att göra det få några extra funktioner till exempel en funktion för att fortsätta få aviseringar från vissa applikationer även om applikationen är i viloläge.

2. Trickster Mod Kernel Settings

Foto: play.google.com

Trickster Mod Kernel Settings Detta är en applikation som är mycket lämplig för användning avancerad användare för att göra olika inställningsändringar i kärnan på Android-smarttelefonenheter och modifieringar. Några av dem är tillgång till Android Debug Bridge genom trådlös, Att göra överklockad, kontrollera CPU-statistik, sänka enhetens MPU-spänning så att ditt batteri kan hålla längre och så vidare.

3. Smart Booster

Foto: play.google.com

Smart Booster är ett program som är mycket lämpligt för dig att använda för att förbättra prestandan på din Android-smartphone på ett sätt städa olika avfall kvar från applikationsanvändning både på RAM och SD-kort (inklusive cache).

Dessutom har den här applikationen funktioner för stäng av programmet som körs bakgrund din smartphone. Du kan också använda den här applikationen som en Apps Manager (Att göra säkerhetskopiera, automatisk start applikationer etc.).

4. L-hastighet

Foto: play.google.com

L Hastighet är en Android-applikation som är känd för sin styrka för att förbättra prestanda för en Android-smartphone, naturligtvis efter root. Denna applikation som bara är 5 MB stor erbjuder många funktioner.

Dess funktioner sträcker sig från att möjliggöra användare tinker med kärnan, Förbättra prestanda spel, minska eftersläpning på din Android-smarttelefonenhet, öka batteritiden, rensa filer skräp och cache, och mycket mer.

5. Link2SD

Foto: play.google.com

Ansökan Link2SD är en applikation som enligt ApkVenue erbjuder ganska unika funktioner där många tror att det är en applikation imponerade 'lura' Android-operativsystemet för att få systemet att upptäcka att din enhet har en större minnesstorlek än den borde. När du faktiskt bara använder externt minne som extra.

Denna applikation kräver att användare skapar 2 partitionerMicro SD, varav den ena fungerar som ett tillfälligt lagringsmedium och den andra som ett ytterligare segment. Link2SD kommer senare att vara länk apk-fil ni i det extra segmentet och gör en sort genväg på den första partitionen.

Senare när du vill installera en applikation i det interna minnet som är fullt, kommer ditt Android-operativsystem att tro att storleken på ditt interna minne större än (på grund av det extra segmentet) och läsning av genvägen till apk-filen på den första partitionen som ska installeras, även om den installerade apk-filen faktiskt finns i det extra segmentet.

Förutom ovanstående funktioner kan denna applikation också ansluta .dex-filer, biblioteksfiler, applikationens interna data, och även den automatiska cacherengöringsfunktionen för att minska RAM-belastningen på Android-smartphones. Den här applikationen är faktiskt lite komplicerad hur den fungerar, men om du är en användare förskott, den här applikationen är värt ett försök.

Det var det De 5 bästa applikationerna för att påskynda prestandan för en Android-smartphone ni efter att ha rotat. Vilka har du installerat och vilka är dina favoriter? Jaka föredrar personligen Greenify och L Speed. , förhoppningsvis användbart, lycka till. Se till att du lämnar ett spår i kommentarfältet och dela med sig till dina vänner.