köpa en begagnad Android? Detta är de 7 bästa applikationerna för kontroll av smartphone-hårdvara

AKTA SIG! Var försiktig när du vill köpa en begagnad Android-smartphone. För att inte bli lurad, kontrollera först hårdvaran. Här är 7 applikationer som hjälper dig att kontrollera när du köper en begagnad smartphone.

Innan du köper en begagnad Android-smartphone måste du naturligtvis se till att alla funktioner fungerar normalt och specifikationer hårdvaradet är lämpligt. Du vill inte bli lurad och få din mobiltelefon skadad eller KW.

För att kontrollera all mjukvara och hårdvara behöver du nu applikationshjälp. Här presenterar ApkVenue det 7 applikationer som hjälper dig att kontrollera Android-hårdvara innan du köper en smartphone andra.

  • 11 tips för att välja och köpa en begagnad Android-smartphone
  • Säkra tips för att sälja Android-smarttelefoner så att data inte stjäls
  • 8 saker du måste göra innan du säljer din Android-telefon

Program för att kontrollera Android-maskinvara

1. Telefontestare (hårdvaruinfo)

Detta är det Telefontestare. Denna applikation hjälper dig att analysera och testa hårdvaran, sensorerna och komponenterna på Android-smarttelefonen som du vill köpa.

Miguel Torres benchmarking-appar LADDA NER

Poängen är att se till att alla delar fungerar som de ska. Denna applikation är lätt när den körs och ger en fullständig beskrivning av specifikationerna för Android-smarttelefonen.

2. Antutu-testare

Förutom att vara populär som en standardapplikation, har AnTuTu också andra applikationer för testning av smartphoneshårdvara, nämligen AnTuTu-testare. Denna applikation har mer kompletta och omfattande funktioner, till exempel möjligheten att testa batteriets livslängd och jämföra poäng som erhållits med andra smartphones.

Förutom det kan du också skärmtest till exempel det maximala antalet beröringar som kan tas emot samtidigt till hälsa när det gäller pixlar, färg och mer.

3. Phone Doctor Plus

Telefon Doctor Plus kan göra 30 typer av tester från enkla saker som mobilanslutning, Bluetooth, GPS, till högtalare, hörlurar, mikrofoner, CPU, GPU och andra.

Med ett attraktivt och lättanvänt gränssnitt är Phone Doctor Plus inte exklusivt för Android-operativsystemet. Doctor Plus också tillgänglig för iOS-användare.

4. Sensorbox

Som namnet antyder, om du bara vill testa existerande sensorer specifikt, applikationen Sensorbox värt ett försök. Förutom att ge information om vilka sensorer som finns tillgängliga, ger denna applikation också en förklaring av hur dessa sensorer fungerar.

Typer läsbar sensor Sensorbox som gyroskop, ljussensor, orienteringssensor, närhetssensor, temperatursensor, accelerometer, magnetfält, tryck och ljudintensitet.

5. Geekbench 4

Geekbench 4 är en ganska populär riktmärkesapplikation. Det finns flera nya testscenarier för att öka belastningen på CPU: n, cacheoch minnessubsystemet.

Förutom de nya CPU-testscenarierna finns det också testscenarier för GPU. Geekbench 4 kan nu användas för att ta reda på hur hög datorns prestanda för en GPU är.

6. Z-Device Test

En applikation för att kontrollera Android-hårdvaran är Z-Device Test. Denna applikation är tillförlitlig eftersom den kan ge fullständig och korrekt information relaterad till enheten.

Du kan kamera tillstånd test, från antalet pixlar som kameran stöder till vilka funktioner som är inbäddade. Dessutom kan du också testa skärmen, anslutningen eller sensorerna på smarttelefonen.

7. AIDA64

AIDA64 är verktyg för systemdiagnostik sofistikerad som samlar in viktig information om smartphonens hårdvara och programkonfiguration. Detta gör det möjligt att ta reda på komplexa tekniska specifikationer.

AIDA64 insvept i det gränssnittet användarvänlig. Där all information om hårdvaran är uppdelad i separata kategorier och kan utföra grundlig testning för vilken smartphone-maskinvara som helst.

VISA ARTIKLAR

Det är 7 gratis applikationer för att kontrollera hårdvara i detalj. Med tanke på att Android har en högre nivå av komplexitet, för det måste du testa det när du köper en begagnad Android-smartphone. Vad tror du?

Läs också artiklar om smartphone eller artiklar från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found