generad över gamla skolinlägg på sociala medier, så här tar du bort det med ett klick

Har du någonsin lagt upp något pinsamt på sociala medier för flera år sedan? Ta bara bort det på detta enkla sätt.

ABG-period är en tid då vi fortfarande är instabila och gör handlingar endast enligt passion och ego. Likaså när de är på sociala medier publicerar ABG vanligtvis saker som inte behöver läggas upp.

Om du någonsin upplevt under dessa dagar kanske du kände dig som att ta bort inlägget tidigare, eller hur? Men vad kan jag naturligtvis göra komplicerat att leta efter inlägg från flera år sedan.

  • 15 sätt att hacka Facebook och hur man skyddar det innan det är för sent
  • Så här känner du till priset på dina Instagram-inlägg
  • 7 sätt att ladda ner videor på IG (Android & PC), riktigt enkelt!

Hur man tar bort gamla inlägg på sociala medier med ett klick

Om du vill ta bort gamla inlägg på dina sociala medier, som på Facebook, Twitter eller Instagram, det finns flera enkla sätt att använda. Detta är hur man tar bort gamla skolinlägg på sociala medier enkelt.

1. Twitter

Om du vill ta bort gamla skolinlägg Du är på Twitter, du kan använda Tweet Deleter-webbplatsen som gör det enkelt för dig ta bort din tweet.

I Tweet Radera Det finns många funktioner som kan göra det lättare för dig att radera dina gamla tweets. Du kan söka efter dina tweets som innehåller ett ord eller organisera dem efter datum. Så här använder du det.

1. Gå in på Tweet Deleter-webbplatsen och logga sedan in på ditt Twitter-konto.

2. Om du vill ta bort din tweet som innehåller ett ord, skriv in det ordet i tillgänglig kolumn där.

3. Du kan dock också ställa in tweets som du vill ta bort genom att ställa in tweets efter inläggstyp, media och även datum.

4. Om så är fallet kan du välja vilka tweets du vill ta bort klicka på Radera Tweet om det räcker.

5. Det finns också funktioner Radera alternativ för att ställa in vilken tweet som ska raderas snabbt. Tyvärr kräver dessa funktioner att du betalar för ytterligare tjänster.

2. Facebook

Du kan också radera Facebook-inlägg snabbt genom att installera tillägget Facebook Post Manager på Chrome-webbläsare på din dator. Kom ihåg att det måste vara Chrome, inget annat kan. Så här fungerar det:

1. Installera tillägget Facebook Post Manager i Chrome.

2. Logga in på ditt Facebook-konto och gå sedan till Profil och välj Visa Aktivitets logg.

3. På den här sidan kan du se din aktuella aktivitet spela Facebook, från att publicera något, tycka om, tills några kommentarer kommer att ses här.

4. Gå till tillägget som du installerade tidigare menyfältet som bilden nedan. Då kan du välj inläggsfilter vilket datum och innehåller vilken skrift du vill radera. Om den är fylld trycker du på Radera.

5. Facebook-tillägg Postchef ska göra Läser in, och när den är klar visas en gul knapp med skrivning Bekräfta att radera, tryck på och välj Bekräfta.

6. välja Ta bort bidragoch vänta på det processen är klar. Så enkelt är det att använda.

3. Instagram

Du kan också ta bort inlägg på Instagram sociala medier på en gång. Metoden är väldigt enkel, allt du behöver göra är att ladda ner applikationen Insta Cleaner - för Instagram i Play Store.

För hur du använder det kan du läs direkt i artikeln Så här tar du bort Instagram-inlägg på en gång. Metoden i sig är väldigt lätt att följa.

Det här är några av metoderna du kan använda om du vill ta bort gamla inlägg på sociala medier du. Men kanske du bör tänka om om du vill ta bort alla inlägg på sociala medier. För från inlägg som är bevis på vår livsresa som vi har upplevt. Okej, kompis?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found