hur man tar bort filer och mappar som inte kan raderas

Så här tar du bort filer som inte kan raderas på PC och Android. Kan också radera mappar som återställs! ⬇️

Behöver du ett sätt att radera filer / mappar som återgår Det passar verkligen för dig att komma hit, för ApkVenue kommer att diskutera guiden i detalj och fullständigt.

Detta är baserat på erfarenheterna från alla oss som har hittat filer eller mappar som inte kan raderas, antingen på hårddisk, blixteller till och med internt minne smartphone Android. Måste vara riktigt irriterad!

De flesta av er kanske tror att detta orsakas av ett virus. Men i verkligheten kommer inte allt därifrån, vet du.

Tja, den här gången kommer ApkVenue att ge dig några tips hur man tar bort filer som inte kan raderas, antingen på Windows eller Android. Kom igen, se helt!

Kan inte raderas? Här är lösningen

I den här artikeln kommer ApkVenue att förklara en efter en i detalj orsakerna samt hur man tar bort filer som inte kan raderas på din bärbara dator, PC eller Android-mobiltelefon.

Vi kommer också att förklara hur man tar bort mappar som inte kan raderas, med tanke på att den här guiden också är mycket eftertraktad. Garanterat enkelt och riktigt enkelt!

Varför finns det filer som inte kan raderas?

Som ApkVenue nämnde tidigare är inte alla orsaker till detta problem resultatet av virus eller skadlig kod som attackerar datorn eller smartphone du.

Tja, om du kollar med olika bästa antivirusprogram, kanske bara inte hittar något som helst PC, bärbar dator eller smartphone du är ren.

Vad är då orsaken? filer eller mappar kan inte raderasja?

Här har ApkVenue sammanfattat några av anledningarna innan du följer stegen som kommer att granskas fullständigt nedan, gäng.

 • Filen eller mappen i fråga är fortfarande aktiv eller används av andra program.
 • Filen används av en annan användare.
 • Filer eller mappar har behörigheter (licensiering) är stark.
 • Och andra skäl som ännu inte är kända.

Hur tar du sedan bort den här filen som inte kan raderas? Nyfiken? Du kan se hela diskussionen nedan, gäng!

Hur man tar bort Återställ filer i Windows

Ett av de enklaste sätten att ta bort filer eller mappar i Windows det som inte kan tas bort använder tredjepartsprogram.

Dessutom kan du också använda hur du tar bort filer som inte kan raderas med CMD, aka Command Prompt, även om den här metoden är ganska förvirrande.

1. Hur man tar bort filer som inte kan raderas via programvaran för upplåsning

Det första och enklaste sättet kan du använda programvara heter tredje part Lås upp för att radera envisa filer eller mappar på din PC eller laptop.

Hur? Kom igen, följ stegen nedan. Garanterat hur man tar bort filer på den här bärbara datorn är mycket effektivt!

Steg 1 - Ladda ner och installera Unlocker
 • Första gången måste du naturligtvis ladda ner och installera programvaraLås upp på din PC eller laptop. Om du inte har det kan du ladda ner det via följande länk:
Apps System Tuning Unlocker NEDLADDNING
Steg 2 - Installera programvaran
 • När upplåsningsfilen för upplåsning har laddats ner är allt du behöver göra installationssteget. Dubbelklicka på installatören Unlocker och windows Upplåsningsinställning Kommer komma.

 • Här klickar du bara Nästa för nästa process.

Fotokälla: JalanTikus (Ovan är ett av stegen för att radera filer på en envis dator med Unlocker-programvaran).

Steg 3 - Välj en lagringskatalog
 • Då kommer du att bli ombedd att välja en katalog för Installera Lås upp med ett klick Bläddra ... Om du vill använda inställningar standard, du klickar bara Nästa igen.
Steg 4 - Välj "Installera"
 • Slutligen är allt du behöver göra att klicka på knappen Installera för att installera Unlocker på din Windows-dator eller laptop. Installationsprocessen körs ganska snabbt eftersom filen inte är för stor.
Steg 5 - Klicka på "Slutför"
 • Om Unlocker-installationsprocessen är klar är allt du behöver göra att klicka Avsluta.
Steg 6 - Välj katalogen där filerna finns
 • För att börja radera filer som inte kan raderas på din Windows-dator eller bärbara dator, dubbelklickar du på programvaraLås upp vilket har varitInstallera.

 • Välj katalogen där filerna eller mapparna finns. Klick OK.

Fotokälla: JalanTikus (Du kan också välja filer på flashdisk för att ta bort filer som inte kan raderas med flash med programvara detta).

Steg 7 - Välj 'Radera'
 • Unlocker-fönstret öppnas. Här behöver du bara välja ett alternativ Radera på knappen falla ner det är redan tillgängligt. Klick OK ännu en gång.
Steg 8 - Klicka på 'OK' för att avsluta
 • Processen att radera filer eller mappar med Unlocker tar några ögonblick, och om det lyckas visas ett fönster som säger "Objektet togs bort".

 • Efter det har filen eller mappen raderats och du behöver bara klicka OK för att stänga Unlocker-fönstret.

Du måste veta, stegen ovan kan tillämpas i vilken bärbar dator eller dator som helst med Windows-operativsystem, gäng.

Så om du vill veta hur du tar bort filer som inte kan raderas i Windows 7, 8 eller 10 måste du bara följa stegen från ApkVenue ovan.

2. Hur man tar bort filer som inte kan raderas med CMD

Vid användning renare programvara Datorn ovan är fortfarande inte effektiv när det gäller att ta bort filer på datorn, ApkVenue har andra alternativ som du kan prova.

Speciellt om det inte är via Windows-standardprogrammet, nämligen Kommandotolken (CMD).

För er som är lata att installera programvara extra och föredrar sättet att radera filer som inte kan raderas utan programvara, du måste se följande steg, ja!

Steg 1 - Öppna kommandotolken
 • Först letar du efter och öppnar Kommandotolken på din Windows-bärbara dator / PC.

 • För enkelhetens skull kan du också använda kortkommandon Vinn + R skriv sedan "CMD" (utan offerten) tryck sedan på Stiga på.

Steg 2 - Ändra katalogen i CMD enligt filen som finns
 • Nästa steg, här måste du ändra först katalogen i CMD enligt katalogen där filerna du vill radera finns.

 • Till exempel vill ApkVenue ta bort en fil i katalogen (D :), men eftersom CMD fortfarande finns i katalogen (C :) då måste platsen ändras först.

 • Hur, skriv katalogen där filerna du vill radera finns. Det vill säga här typ av ApkVenue "D:" (utan offerten) tryck sedan på Stiga på på tangentbordet.

Steg 3 - Öppna mappen där filerna finns
 • Om du har öppnat katalogen tidigare, i det här steget är du öppna mappen där filen finns som du vill ta bort finns.

 • ApkVenue tar till exempel bort en fil i en mapp med namnet Street Rat. Så för att öppna den, skriv ApkVenue kommandot CMD "cd JalanTikus" (utan offerten) tryck sedan på Stiga på.

Steg 4 - Ta bort filer
 • Om stegen ovan har passerat och du har varit framgångsrikt i mappen där filerna som ska raderas är det dags att skriva CMD-kommandot för att radera filerna.

 • Tricket, skriv kommandot CMD "filnamn" (utan citaten). Till exempel, här kommer ApkVenue att radera en fil med namnet delete och sedan kommandot CMD "del delete.docx" tryck sedan på Stiga på.

Fotokälla: JalanTikus (Glöm inte att lägga till ett filtillägg för hur man tar bort filer som inte kan raderas med CMD).

 • Därefter har dina filer raderats. För att vara säker kan du kolla via File Explorer.

Så här tar du bort raderade filer på Android

Förutom på en Windows-dator eller bärbar dator stöter du ibland på detta problem på smartphone Din Android, gäng. Men lugna, det finns också sätt att övervinna det.

Antingen med hjälp av standardapplikationen eller de som finns tillgängliga i Google Play Butik har ApkVenue granskat den fullständigt nedan. Hur tar du sedan bort filer eller mappar som inte kan raderas på Android? Här är guiden!

1. Hur man tar bort filer som inte kan raderas via standardprogrammet

Android-operativsystemet är verkligen utrustat med många användbara funktioner. Tja, här kommer ApkVenue att använda inbyggd applikation för att radera filer på en Android-telefon.

Åh ja, ApkVenue använder smartphone baserad Android One, aka rent operativsystem, ja. För andra Android-anpassningar (som MIUI, FunTouch OS, etc.), följ bara.

Steg 1 - Öppna menyn 'Inställningar'
 • Först går du till menyn inställningar och här går du bara till alternativen Lagring.

 • Då får du information om återstående minneskapacitet och andra. Sen du knacka alternativ Frigör utrymme.

Steg 2 - Bekräfta för att tömma skräpfiler
 • Då kommer du till standardapplikationen för det rena Android-operativsystemet, nämligen GO-filer. Om du inte har det ännu kan du ladda ner det på länken nedan senare.

 • Här väljer du ett alternativ Bekräfta och gratis 1,13 GB, bekräfta sedan med knackaradera.

Apps Productivity Google LLC NEDLADDNING

Foto med tillstånd av JalanTikus (Glöm inte knacka 'Radera' för att slutföra hur du raderar raderade filer på Android med Go Files).

Steg 3 - Vänta tills processen är klar
 • Processen att radera skräpfiler startar. Processen är ganska lång om filen är tillräckligt stor. Vänta tills processen lyckas och flik Skräpfiler saknas i GO Files-appen.

2. Hur man tar bort filer som inte kan raderas via SD-kortrensare

Om sättet att använda GO-filer fortfarande inte är effektivt för hur man tar bort filer som inte kan raderas på Android kan du också använda hjälp av applikationen rengöringsmedel En annan Android heter SD-kortrengörare.

Förutom att kunna rengöra externa microSD-kort är den här applikationen också effektiv för att radera filer eller mappar på intern lagring.

Hur använder du det då? Följande är komplett, ApkVenue har granskat, killar.

Steg 1 - Installera SD Card Cleaner-applikationen
 • Om du inte har en ansökan SD-kortrengörare, kan direkt ladda ner och Installera via länken som ApkVenue har tillhandahållit nedan.
LADDA NER appar
Steg 2 - Välj "Start"
 • Sedan öppnar du SD Card Cleaner-applikationen som har installerats.Installera.

 • KnackaStart för att börja använda SD Card Cleaner och knackaStart en gång till för att börja göra processen läser in skräpfiler på din Android-telefon.

Steg 3 - Ge tillstånd
 • Du kommer att få dyka upp att aktivera lov, knackaTillåta för att fortsätta processen. Då startar programmet SD Card Cleaner läser in. Vanligtvis tar processen bara några minuter.
Steg 4 - Välj filer eller mappar som ska raderas
 • Här försöker ApkVenue ta bort APK-filen som blir papperskorgen i internminnet.

 • Knacka alternativ APK-filer markera sedan vilka filer du vill ta bort och knackaRadera om du är säker.

Steg 5 - Bekräfta att radera filer
 • SD Card Cleaner-applikationen kommer att bekräfta ytterligare en gång innan du raderar filer på en Android-telefon. KnackaJa om du är säker och filen kommer snart att raderas från minnet smartphone du, killar.

Fotokälla: JalanTikus (Du kan använda SD Card Cleaner för att radera filer som inte kan raderas på ditt Android-minneskort).

Hur man tar bort filer på Google Drive som inte kan raderas

I vissa fall fann ApkVenue bevis för att filer eller mappar som är lagrade på Google Drive inte kan raderas.

Faktum är att hur man tar bort filer i Drive är mycket enklare och lättare att följa. Varför kan inte filerna eller mapparna på Google Drive raderas? Det finns flera faktorer.

Först öppnar du troligen filen i en annan flik eller mapp. För det andra associeras filen eller mappen med ett annat Google Drive-konto. Gilla det eller inte, detta problem måste lösas först.

Se till att dina filer eller mappar inte öppnas på en annan flik och se till att de inte är kopplade till någon annans Drive-konto heller. Om så är fallet, så här tar du bort det!

Steg 1: Öppna Google Drive och välj sedan filer eller mapp som ska raderas.

Steg 2: Högerklicka filen eller mappen och välj sedan Ta bort / ta bort.

Gjort! Filen återgår direkt till Son eller papperskorgen i Google Drive. Det måste komma ihåg, filen eller mappen kommer att raderas för alltid om den har legat i Drive Bin i 30 dagar.

Bonus: Rekommenderad Android Mobile Cleaner (Anti Slow)

Inte bara SD-kortrengöring är effektiv när du rengör din Android-mobiltelefon, både från skräpfiler eller mappar eller de som är svåra att radera.

Det finns också flera rekommendationer Android telefon rengöring ansökan vilket naturligtvis kan städa och förbättra prestanda, vet du. Något?

1. CCleaner

Förutom att vara tillgänglig för en Windows-dator eller bärbar dator, CCleaner nu också tillgänglig på smartphone Android.

Inte bara för rengöring av minne, CCleaner kommer också att utföra optimeringar historia på ansökan webbläsare din favorit, gäng.

Inte bara det, den här applikationen låter dig också övervaka systemet från CPU-användning, RAM, batteri- och temperaturanvändning. På så sätt kommer prestandan på din smartphone alltid att vara optimal.

DetaljCCleaner
UtvecklarePiriform
Minimalt operativsystemAndroid 4.1+
Storlek21 MB
Betyg (Google Play)4.5/5.0

Ladda ner CCleaner via länken nedan:

Piriform-rengörings- och tweaking-appar LADDA NER

2. Rengör mästaren

Sedan finns det Ren mästare vilket garanterar att Android-telefoner är fria från cache, skräpfiler, historia irriterande sökningar i applikationer som är svåra att användaavinstallera.

En av de utmärkta funktionerna i denna applikation är History Eraser som tar bort och tar bort filer resterande enkelt, med en gång knacka endast!

Om du vill ladda ner den här applikationen har länken ApkVenue tillhandahållit nedan, gäng!

DetaljRen mästare
UtvecklareCheetah Mobile
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3+
StorlekVarierar per enhet
Betyg (Google Play)4.7/5.0

Ladda ner Clean Master på länken nedan:

Cheetah Mobile Inc Rengörings- och justeringsappar LADDA NER

Andra Android Cleaner-applikationer ...

För en fullständig lista över Android-rengöringsapplikationer för Android, förutom CCleaner och Clean Master, kan du läsa hela listan i följande artiklar:

VISA ARTIKLAR

Det här är några sätt att ta bort filer eller mappar som inte kan raderas vare sig på Windows eller Android, gäng.

Om du följer det noggrant kommer du definitivt att lyckas med det, öh. Om filen eller mappen fortfarande är svår att ta bort kan det bero på ett virus.

Här kan du omedelbart göra läser in med de flesta antivirusprogram uppdatering. Lycka till och lycka till!

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Street Rat.