hur man installerar Google-kamera utan root, felsäker!

Vill du installera Google Camera-applikationen men vet inte hur? Här ger ApkVenue dig flera sätt att installera Google Camera på din mobiltelefon, gäng!

Förutom att spela spel är fotografering nu en av de aktiviteter som ofta görs via smartphones.

Inte bara för att det är mer praktiskt, men nu är många mobiltelefoner utrustade med kvalificerade kameraspecifikationer så att du inte behöver bry dig om en DSLR-kamera, gäng.

Det är bara det, om du fortfarande inte är nöjd med resultaten av standardkameran på din mobiltelefon, finns det för närvarande många kameraprogram som erbjuder attraktiva funktioner som professionella kameror som har dyra priser.

En av dem är applikation Google-kamera vilket för närvarande är mycket populärt och allmänt använt av människor.

Tja, om du är intresserad av att använda det, här kommer jag att förklara det hur man installerar GCam utan root på olika typer av Android-telefoner. Kolla in det!

Hur man enkelt installerar GCam utan rot

Även om denna applikation ursprungligen endast kunde användas av mobiltelefoner från Google som Pixel, utvecklar nu många utvecklare Google Camera APK så att den kan användas på andra mobiltelefonmärken.

Problemet är att vissa källor säger att användaren måste göra rota först innan du installerar den här applikationen, gäng.

Det här är naturligtvis ganska komplicerat att göra, särskilt om du fortfarande är ny på prylar. I den här artikeln berättar ApkVenue hur du installerar GCam utan root.

Nyfiken att veta hur? Kom igen, se bara de fullständiga stegen nedan!

1. Hur man installerar GCam utan konfiguration

På det första sättet kommer ApkVenue att förklara om hur man installerar GCam utan en konfigurationsfil, gäng.

För de av er som inte förstår är konfigurationsfilen här en konfigurationsfil som ger parametrar och initiala inställningar för applikationen så att senare alla funktioner i applikationen kan vara aktiva och användas.

Men om du inte vill bry dig om att använda konfigurationsfilen kan du också installera appen Google Camera direkt via följande steg.

Steg 1 - Ladda ner appen Google Camera

 • Det första steget, du laddar ner APK först Den senaste versionen av Google Camera på plats www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/.

 • Här valde Jaka GCam Arnova vilket är en av de berömda modderna för Google Camera-applikationen.

Fotokälla: JalanTikus (I det här exemplet väljer ApkVenue GCam Arnova APK att installera).

Steg 2 - Installera programmet

 • Om nedladdningsprocessen har lyckats installerar du APK-filen för Google Camera tidigare, gäng.

 • Öppna sedan appen Google Camera.

Steg 3 - Ge appbehörighet

 • Första gången du öppnar Google Camera kommer applikationen att be om ett antal åtkomstbehörigheter. I det här skedet är du Välj ett alternativ "Tillåta" för alla åtkomstbehörigheter.

Steg 4 - Programmet har installerats

 • I det här skedet har appen Google Camera installerats på din mobiltelefon och du kan använda den, gäng.

Det är bara det, för i det här steget använder ApkVenue inte en konfigurationsfil, inte alla funktioner i Google Camera-applikationen kan avnjutas, gäng.

Till exempel hos HP Samsung Galaxy A70 som ApkVenue använder den här gången, porträttfunktionen kan inte användas och det slutar alltid tvinga stängning.

Bortsett från det, flera andra funktioner som linsoskärpa, slow motionoch tidsfördröjning inte ens kan användas, gäng.

2. Hur man installerar GCam med Config

Om ApkVenue tidigare hade förklarat hur man installerar GCam utan en konfigurationsfil, den här gången med med en konfigurationsfil, gäng.

Som ApkVenue förklarade tidigare är denna konfigurationsfil kort sagt en konfigurationsfil som kan öppna alla funktioner i Google Camera-applikationen så att den kan användas.

För att installera det kan du följa stegen från ApkVenue nedan, gäng.

Steg 1 - Ladda ner google Camera-appen + konfigurationsfilen

 • Det första steget, du laddar först ned Google Camera APK med den version som tillhandahåller konfigurationsfilen på webbplatsen www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/.

 • Om APK-filen för Google Camera har laddats ner, nästa ladda ner konfigurationsfilen från GCam-versionen tidigare, gäng.

 • Välj typ av mobiltelefon efter vad du använderoch hämta sedan konfigurationsfilen. Om det finns två val, välj bara det första, gäng.

Fotokälla: JalanTikus (Glöm inte att ladda ner konfigurationsfilen om du vill njuta av alla funktioner i GCam Arnova).

Steg 2 - Installera programmet

 • Om nedladdningsprocessen har lyckats är du det installera APK-filen för Google Camera tidigare, gäng.

 • Efter det, öppna appen Google Camera.

Steg 3 - Ge appbehörighet

 • Därefter anger du det begärda antalet åtkomstbehörigheter med Välj ett alternativ "Tillåta" för alla åtkomstbehörigheter.

Steg 4 - Välj inställningsmenyn

 • Nästa steg, du öppnar inställningsmenyn för Google Camera-appen förresten välj meny "Mer"välj sedan"inställningar".

Steg 5 - Välj menyn Spara inställningar

 • Därefter är du i menyn Inställningar välj meny "Spara inställningar".

 • I detta skede, du ange valfritt namn. Detta tjänar till att skapa en konfigurationsmapp i GCam-mappen som kommer att användas för att lagra den konfigurationsfil som hämtades tidigare.

Fotokälla: JalanTikus (Ovan är ett sätt att installera GCam utan root. Här måste du skapa en konfigurationsmapp först).

 • I vissa versioner av Google Camera APK visas menyn Spara inställningar bara när du har aktiverat funktionen för avancerat läge genom att välja den 'Handla om' skjut sedan vippan 'Aktivera avancerat läge'.

Steg 6 - Flytta konfigurationsfilen till den mapp som har skapats

 • Därefter flyttar du konfigurationsfilen på detta sätt i detta skede öppna filhanteringsprogrammet på den sista Android-telefonen leta efter konfigurationsfilen som har laddats ner precis nu.

 • Efter mötet, du Välj ett alternativ "Flytta" navigera sedan till katalogen Intern delad lagring> GCam> Configs, då välj "Klistra".

 • Efter det, du ta bort tidigare skapade filer inuti appen Google Camera.

Steg 7 - Aktivera konfigurationsfilen

 • Nästa steg, du öppna appen Google Camera igen för att börja aktivera konfigurationsfilen som du flyttade tidigare.

 • För att aktivera det, du dubbelklicka i den svarta delen som Jaka cirklade nedanför.

 • Efter det, du välj konfigurationsfilen förra gången välj knapp "Återställ".

 • I detta skede har installationen av Google Camera-applikationen varit framgångsrik och du kan njuta av alla funktioner i den, gäng.

Tja, här är ett exempel på en jämförelse av resultaten av foton med standardkameraapplikationen för Xiaomi Redmi Note 7 och Google Camera-applikationen, gäng.

Fotokälla: JalanTikus (Efter att ha följt stegen för att installera GCam ovan, här är jämförelsen av resultaten).

Det kan ses att den färgkomposition som produceras av Google Camera-applikationen är ljusare men fortfarande kontrasterar.

Dessutom är de resulterande detaljerna bättre än standardkameran på Redmi Note 7.

Hur? Hur cool är Google Camera-programmets bilder, eller hur? För de av er som letar efter hur man installerar GCam på Samsung A20, OPPO A5s, Vivo Y91 eller andra mobiltelefoner, hur kan du följa stegen ovan, gäng.

Det är bara det, så att GCam-installationsprocessen går smidigt, se till att din mobiltelefon verkligen ingår i listan över HP: er som stöder GCam med egenskaper har Camera2 API-stöd.

Camera2 API i sig är en ramverk vilket gör det möjligt för utvecklare för att komma åt kamerafunktioner.

Så om det visar sig att din mobiltelefon inte har Camera2 API-kompatibilitet, kommer du förmodligen inte att kunna följa hur du installerar GCam ovan. Men det är inget fel med att försöka först!

Tja, det var så enkelt att installera GCam utan root på din Android-mobiltelefon, gäng.

Även om det är mycket enklare att installera Google Camera utan en konfigurationsfil, kan du tyvärr inte njuta av alla funktioner.

Även om Arnova Google Camera MOD APK har ett antal mycket intressanta funktioner eller verktyg att prova, vet du! Och en sak till, hur man använder GCam-verktyget är också mycket lätt att förstå.

Läs också artiklar om Google-kamera eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.