Använd inte! Dessa är de 5 svagaste hjältarna i mobila legender

Det finns olika, vissa används mycket ofta av spelare och andra används sällan av spelare eftersom de anses inte bidra till laget.

Det finns olika hjältar på mobila legender, vissa används mycket ofta av spelare och andra används sällan av spelare eftersom de anses inte bidra till laget.

Tja, i det här avsnittet kommer ApkVenue att diskutera De 5 svagaste hjältarna i Mobile Legends. Hjältarna nedan används nästan aldrig av spelare i den episka rankningen och uppåt. Anledningen är att hjälten inte kan ge det maximala bidraget till laget. Är du nyfiken? Låt oss omedelbart titta på följande lista med 5 hjältar som vi bör undvika när vi spelar rankade:

  • Spelare måste komma in! Dessa är de 7 bästa plattformsspelen genom tiderna
  • 10 mest väntade spel av spelare 2018!
  • De 10 mest populära spelmotorerna i världen måste spelarna veta!

Använd inte! Dessa är de 5 svagaste hjältarna i Mobile Legends

1. Alpha

Alpha är verkligen en svag hjälte när den först dyker upp. Även om utvecklarna av Mobile Legends-spelet har buffat många gånger för att utjämna den här hjälten med hjälte fighter andra, fortfarande kan attacken från Alpha inte matcha andra stridshjältar som Roger, Freya, Alucard och Zilong.

Alpha-skicklighet anses vara otillräcklig för en klass av hjältar av kämpar. De enda bästa färdigheterna är bara den ultimata bedövningseffekten och sann skada från den passiva färdigheten.

Glöm inte Epic och högre, även för rankningar under Epic Alpha används sällan. Den här hjälten är väldigt lätt att dö om krigslaget, skadan är inte heller för hög så att spelarna inte vill använda Alpha. Detta borde vara ett viktigt jobb för att matcha Alfas färdigheter med andra stridshjältar så att Alpha inte blir en död hjälte som sällan används av spelare.

2. Estes

Estes är en hjälte vars uppgift är att läka sina kollegor. Vanligtvis, om det finns ett motståndarlag som använder estar, är vårt team (särskilt kämpen) skyldigt att köpa Deadly Blade-objektet (det här objektet kan minska läkning som Estes ger med 50%).

Färdighet 1 och skicklighet 3 Estes mycket hjälpsam för sina kollegor att tillhandahålla extraordinär läkning. Tillagd skicklighet 2 Estes som har en långsam effekt på motståndaren så att motståndaren är lite svår att flytta.

Estes anses dock sakna skada på fienden. Läkningen som ges anses inte ha någon effekt när motståndarlaget har större skador. Det är väldigt sällsynt att Epic-rankningar och högre har modet att använda Estes. Spelarna föredrar Rafaela som har tillräckligt höga skador. Estes är dock en mycket bra hjälte när den spelas i bråkläge.

3. Bane

Bane är en kämpehjälte som inte heller har stora skador. Men den här hjälten är mycket bra på att göra trycktorn eftersom det kan ge den ultimata skickligheten hos ett flygplan som direkt kan attackera tornet. Skill 2 Bane kan också ge sina kollegor läkning om de befinner sig i Banes fatcirkel.

Den här hjälten anses dock vara mindre effektiv när den spelas i rankat läge. Den här hjälten är mycket svag och har inte stora skador för en stridsklass. Bane har inte heller en snabb körning så det är väldigt svårt att fly eller jaga fienden som springer iväg.

Det enda bra med den här hjälten är hans ultimata skicklighet som kan attackera tornet och skada fiendens koncentration under kriget så att fienden blir kaotisk för att undvika den ultimata skicklighet som Bane ger.

4. Vexana

Vexana är Mage hjälte. Den här hjälten är faktiskt väldigt bra men av någon anledning är det sällsynt att hitta ett team som använder Vexana, särskilt Epic rank och högre. Den här hjälten har inte bra flykt när han jagas av en motståndare.

Färdighet 1 är också relativt kort och färdighet 2 är också mycket lätt att undvika. Den ultimata skickligheten är bara bra att använda när fienden dör så att Vexana kan döda honom direkt.

Vexana har ganska höga skador. Men det matchas inte av skicklighet 1 och skicklighet 2 som är relativt långsamma. Hans ultimata skicklighet också inte särskilt effektivt om inte fienden verkligen dör. Spelare föredrar Aurora som kan frysa spelare snarare än Vexana.

5. Nana

Nana är en magehjälte som har förmågan att förvandla sina fiender till katter. Efter att ha blivit förbannad av Nana kunde fienden bara göra långsamt i form av en katt. Denna förmåga används mycket väl för att skapa ganser så att fienden inte kan fly för att fly. Nanas ultimata förmåga, nämligen Dragon Cat kallar vilket kan ge effekten av att flyga till fienden och också kan tömma fiendens blod ganska högt.

Emellertid ansågs Nana vara ineffektivt när det gällde laget. Skadorna som Nana gjorde var inte så stora. Hans ultimata skicklighet är faktiskt bra, men om fienden kan undvika det, kan Nana inte göra mycket för att hon inte har stora skador.

Tja, där är det De 5 svagaste hjältarna i Mobile Legends. Dessa hjältar kan dock vara tuffa om du har en byggnad som är lämplig för användning på den hjälten. Allt från Jaka. Hoppas det är användbart.