hur man installerar remix OS-spelare, Android-emulator för spel

Är du redan bekant med Remix OS Player? Detta är en Android-emulator som är optimerad för spel. Utan besväret med att behöva installera det som ett separat operativsystem.

Termerna Android-smartphone och Android-surfplatta är naturligtvis bekanta för dina öron. Men vad sägs om en Android-bärbar dator eller en Android-dator? Låter som projekt brist på arbete, kanske var det början. Men vem skulle ha trott, nu kan du njuta av alla fördelar med Android på en PC tack Remix OS, hjärnbarnet till tre tidigare Google-ingenjörer som så småningom bildade ett nytt företag som heter Jide Technology.

Nåväl, i juli förra året släppte detta kinesiska företag Remix OS version 3 baserat på Android 6.0 Marshmallow. Tyvärr, på grund av att använda dubbel boot OS, Remix OS-installationsprocessen är verkligen ganska svårt för vanliga användare. Av rädsla för bärbara datorer fel eller långsamt eftersom du kör dubbelt OS. Vad är då lösningen?

 • Så här installerar du Remix OS för att använda Android på en PC
 • Remix Mini, världens första Android-dator
 • Hur man kör Android på en dator med bara en blixt

Hur man installerar Remix OS Player, Android Emulator för spel

Nu behöver du inte oroa dig, för Jide har lanserat en emulator som har optimerats för att spela Android-spel på en PC som heter Remix OS-spelare. Nyfiken? Här är fördelarna, funktionerna och hur du installerar Remix OS Player.

Vad är Remix OS Player

Remix OS-spelare är en Android-emulator som är optimerad för spel så att du kan installera som en programvara. Remix OS Player kommer automatiskt att tävla direkt med Bluestack. Skillnaden är att Bluestack fortfarande använder Android 5.0 Lollipop eller Nox som fortfarande använder Android 4.4 Kitkat. Jämför med Remix OS Player som har använt Android Marshmallow.

Dessutom lovar Remix OS Player oöverträffad prestanda genom att utnyttja den senaste Android Studio-tekniken för emulering och för att testa applikationer. Du kan också köra flera applikationer samtidigt sida vid sida. Med stöd Spelverktygssats låter dig mappa oändligt många tangenter (tangentbordskartläggning) till det fysiska tangentbordet i varje spel med ett system som kan komma ihåg dina inställningar.

I en emulerad Android-applikation, a remsa Kontrollerna ger åtkomst till systemkontroller som tangentbordet på skärmen, volym och skärmorientering. Eftersom den är avsedd för spel kan du också komma åt Remix-skrivbordet fullt ut med docka för att hålla reda på öppna applikationer. Under tiden kan du installera den för andra applikationer via Remix Store som tillhandahålls som standard.

Systemkrav för Remix OS Player

Innan du bestämmer dig för ladda ner Remix OS Player, se först till att din dator stöder den. Remix OS Player kräver följande specifikationer.

 • Processor: Intel Core i5 / i7 (Minimum: Intel Core i3).
 • RAM: 4 GB eller högre.
 • Operativsystem: Windows 7, 8 och 10.
 • Lagring: 16 GB (minimum: 8 GB).
 • För närvarande är Remix OS Player inte kompatibel med AMD-processorer.

Installerar Remix OS Player

För att installera Remix OS krävs mer kunskap. Installera Remix OS Player är ganska enkelt som om du installerade en programvara. Det bästa är att denna emulator också är gratis, här är stegen.

 • Ladda ner Remix OS Player på Jides officiella webbplats är storleken 688 MB.
 • När nedladdningen är klar, nästa installera Remix OS Player.
 • Du kan välja, installera som standard eller med Avancerade inställningar för att ställa in CPU, RAM och skärmupplösning.
 • Installationsprocessen tar lång tid, kanske cirka 15 minuter och du måste bara vänta.

Det är klart här, nu kan du njuta av de olika fördelarna med Android på en dator utan att installera ett separat operativsystem. Remix OS Player överklagar att det redan kör ett operativsystem Android 6.0 Marshmallow. Jämför det med andra emulatorer som fortfarande kör det äldre Android-operativsystemet. Intresserad av att försöka?

Läs också artiklar om Android eller skriva från Lukman Azis Övrig.