hur man provar bbm videosamtal för Android i Indonesien

BBM Video Call för Android är äntligen tillgängligt i beta i Kanada och USA. Men det finns sätt att använda det i Indonesien nedan ...

Som en ansökan chatt, BlackBerry Messenger (BBM) är en applikation chatt vilket är ganska komplett. Från funktionen att skicka textmeddelanden, röstmeddelanden, telefonsamtal, klistermärkechatt, även mikroblogging på BBM-kanalen.

Med sina ganska kompletta tjänster betyder inte BBM att den är självbelåten. BlackBerry uppdaterar fortfarande för att förbättra och ta med nya funktioner i BBM, varav en är service Videosamtal på BBM. Så jag vill berätta hur du testar videosamtal på BBM.

  • Tips för BBM på Android För att inte slösa minne och RAM
  • Hur bli av med annonser på BBM Android GRATIS utan rot
  • 10 PING-funktioner i BBM som du inte känner till!

BBM Videosamtal för Android

Tidigare var tjänsten BBM Videosamtal redan tillgänglig för BlackBerry 10. Enhet som inte ville bli kvar av LINE och Skype, började BBM lansera BBM Videosamtalstjänst för Android-användare. För närvarande kan dock BBM Video Call-tjänsten endast användas på Kanada och Amerikas förenta stater endast. Men ApkVenue har ett sätt så att du kan prova BBM Video Call i Indonesien.

Hur man provar BBM Videosamtal i Indonesien

Ingenting är perfekt inom teknik. Begränsad oavsett hur det alltid finns ett sätt att tränga igenom det. Inklusive BBM-videosamtal. Så, hur försöker du BBM Videosamtal i Indonesien? Det är väldigt enkelt.

  • Tidigare var du tvungen att ladda ner applikationen BBM Beta med videosamtal och VPN Master så att du kan prova BBM Video Call på Android. Ladda ner båda applikationerna länk följande.
Appar Sociala & Meddelanden Begal-utvecklare LADDA NER Muslimska bönproduktivitetsappar LADDA NER
  • När du har laddat ner den installerar du som vanligt. Om BBM-applikationen har installerats kan du omedelbart skriva över den med den tidigare BBM Beta.

  • Tvinga stopp BBM-applikation via menyn Inställningar - Applikation. Detta är målet så att BBM inte går förrän nästa steg genomförs.

  • Öppna VPN Master-applikationen och låt den sedan ansluta till servern standard (Singapore). Efter anslutning, ändra servern till Kanada eller USA.

  • Efter att ha anslutit till en kanadensisk eller amerikansk server, lägg till BBM i listan över applikationer i VPN Master.

  • Öppna BBM från VPN Master så att den upptäckta IP-adressen kommer från Kanada eller USA. Detta tar bara det första steget, sedan kan du öppna det direkt var som helst så länge VPN Master är aktiv.

  • Gjort. Då kan du omedelbart prova BBM Videosamtal.

Observera att BBM-videosamtal kan endast göras om båda använder samma BBM-version. Och om du inte är ansluten till en VPN-tjänst kan du bara använda BBM-röstsamtalstjänsten.

Hur lätt är det att använda BBM Video Call för Android? Kom igen, prova!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found