De 10 bästa applikationerna för röstväxlare på Android-telefoner

Den bästa applikationen för röstväxlare på Android för live-spel, från att vara kvinna, telefon, robot, till roliga rösteffekter!

Röstväxlarapplikationer har blivit alltmer eftertraktade, särskilt när du spelar live PC eller Android-spel, även om du också kan göra narr av dina vänner som göra falsk WA-chatt.

Nu, beväpnad med en Android-mobiltelefon eller en dator, kan du prova några bästa röstväxlare-appen som kan användas online realtid när du är online.

Du kan använda den när live streaming spel på Android och PC som kan ge spänning, vet du.

Nyfiken av vad är rekommendationerna? Kom igen, titta bara på hela recensionen nedan!

Bästa Voice Changer App 2020

Rangordnar app för röstväxlare realtid Android och PC Detta är som Jaka sa ovan, det kan inte bara användas för okunniga knep utan kan ibland användas som underhållning live streaming eller spela ett spel uppkopplad med.

Fler ljudeffekter du kan få. Till exempel rösten från en robot, rösten för en ekorre (jordekorre), kvinnors och mäns röster, till rösterna från berömda karaktärer i serier eller filmer, gäng.

Istället för att dröja kvar och göra dig ännu mer nyfiken, titta bara på rekommendationerna för den bästa röstväxlaren nedan. Kolla in det här!

1. Röstväxlare med effekter

Först, för att ändra originalljudet under inspelning kan du använda en applikation som heter Röstväxlare med effekter som du kan ladda ner för smartphone Android.

Tja, intressant, det här Android-röstväxlingsprogrammet kan ändra din röst till olika Star Wars-filmkaraktärer. Med utgångspunkt från ljudeffekterna från Darth Vader, Chewbacca och många fler, gäng.

Så vill du prova att ändra din röst? Så skynda dig och ladda ner applikationen Voice Changer with Effects på din mobiltelefon!

DetaljRöstväxlare med effekter
UtvecklareBaviux
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek9,5 MB
Ladda ner100000000 och högre
Betyg4.2/5 (Google Play)

Ladda ner Voice Changer med effekter här:

Baviux video- och ljudappar LADDA NER

2. TikTok (mest populära Android Voice Changer App)

När du surfar på Instagram Stories eller tidslinjen Twitter, du måste ha sett videor med roliga vibrerande ljudeffekter, eller hur?

I själva verket kan du göra dessa ljudeffekter själv med en rolig videoapplikation, Tick ​​tack. Du skjuter bara en video och gör redigering genom att lägga till inbyggda ljudeffekter i applikationen.

Du kan välja attpublicera video eller ladda ner TikTok-videor för att använda ljud som du har gett effekt på andra sociala medier, gäng.

DetaljTick ​​tack
UtvecklareTikTok Pte. Ltd.
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek85 MB
Ladda ner100000000 och högre
Betyg4.5/5 (Google Play)

Ladda ner TikTok här:

Appar Video och ljud TikTok Pte. Ltd. LADDA NER

3. RoboVox röstväxlare

Då kan du också prova en applikation som heter RoboVox röstväxlare. Du kan ladda ner den här applikationen gratis, även om det också finns en betald version.

För den betalda versionen kan du få mer än 32 unika och coola ljudval. App för röstväxlare realtid Denna Android har också ganska avancerade funktioner.

Gilla funktioner Papegojaläge som kommer att efterlikna din röst efter att du har sagt det och också ett gränssnitt som har en sofistikerad och futuristisk känsla.

DetaljRoboVox röstväxlare
Utvecklaremikrosonisk
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek10 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg3.0/5 (Google Play)

Ladda ner RoboVox Voice Changer här:

LADDA NER appar

Andra bästa applikationer för röstväxlare ...

4. IntCall - Call Voice Chaner (Voice Changer App när du ringer)

Om du vill göra ett upptåg mot dina vänner, ansökan IntCall - Call Voice Changer kan också vara en röstväxlingsapplikation när du ringer som du kan använda, gäng.

Varför? Eftersom den här applikationen kommer att ändra rösten du talar realtid så att den andra personen du pratar med definitivt kommer att bli förvirrad.

Förutom att ändra din röst finns det också flera effekter som kan göra den andra personen misstänksam. Såsom effekterna av att prata, kyssa, skratta och gråta barn. Garanterat att dina okunniga ansträngningar inte kommer att vara förgäves, hur som helst!

DetaljIntCall - Call Voice Changer
UtvecklareTelestar
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek16 MB
Ladda ner500 000 och högre
Betyg3.6/5.0 (Google Play)

Ladda ner IntCall - Call Voice Changer här:

Apparverktyg LADDA NER

5. Helium Voice Changer

Har du någonsin svalt vinden från en heliumgasballong? Eller titta på YouTube av de människor som gör det? Visst kommer din röst att bli rolig, gäng!

Eftersom det här är något farligt är det bättre att använda det Helium Voice Changer vilket ger en liknande effekt och är inte mindre rolig.

Dessutom ger denna roliga röstväxlare också flera andra ljudeffekter som du kan använda för att dela med grupper chatt du. Vill du pröva?

DetaljHelium Voice Changer
UtvecklareAndroidsx
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek11 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.1/5 (Google Play)

Ladda ner Helium Voice Changer här:

LADDA NER appar

6. Röstväxlare

Röstförändrare är en applikation utvecklad av utvecklare AndroidRock, som enkelt kan konvertera din röst till olika typer av röster.

Från röst till robot, röst jordekorre, röster från barn, röster från föräldrar, till röster av utomjordingar i denna ljudeffektapplikation, gäng.

Du kan enkelt komma åt den här röstbyteapplikationen när du spelar onlinespel på Android användargränssnitt vilket är relativt enkelt. Bara en knapptryckning spela in och välj önskat ljudläge.

DetaljRöstförändrare
UtvecklareAndroidRock
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek6,6 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.4/5 (Google Play)

Ladda ner Voice Changer här:

LADDA NER appar

7. Voice Changer Mic för spel live streaming Spel Uppkopplad)

Om du letar efter en röstväxlare medan du spelar spel uppkopplad på Android, PS4, Xbox eller PC heter appen Voice Changer Mic för spel detta kan vara ett alternativ.

Denna applikation har flera ljudeffektalternativ från kända karaktärer i filmen, som Darth Vader, Kylo Ren, Bane, Batman, till gänget Optimus Prime.

På grund av flera begränsningar behöver du extra utrustning för att använda den, t.ex. ljuddelare och AUX-kabel.

Men fester utvecklare ger en komplett handledning om hur man använder Voice Changer Mic för spel som kan följas enkelt, verkligen!

DetaljVoice Changer Mic för spel - PS4 Xbox PC
UtvecklareStereoMatch
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek6,9 MB
Ladda ner500 000 och högre
Betyg2.9/5 (Google Play)

Ladda ner Voice Changer Mic för spel här:

Voice Changer Mic för spel - PS4 Xbox PC via Google Play Store

8. Röstväxlare under samtal man till kvinna

Ett ytterligare röstväxlingsprogram när du ringer som du kan använda är Röstväxlare under samtal man till kvinna som kan användas för din flickvän jahilin, här.

Som namnet antyder rekommenderas denna applikation för att konvertera manliga röster till kvinnliga röster med en mängd olika alternativ. Som röster från flickor, tonåringar och kvinnor.

Röstväxlare under samtal Man till kvinna fungerar också som en telefoninspelningsapplikation eftersom den tillhandahåller denna funktion i applikationen. Så du kan sätta på den igen efter att ha ignorerat människor.

DetaljRöstväxlare under samtal man till kvinna
UtvecklarePIPER App Collection
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek7,2 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg3.0/5 (Google Play)

Ladda ner röstväxlare under samtal från man till kvinna här:

LADDA NER Video- och ljudappar

9. Ljudeffekter för röstväxlare

Röstväxlare Ljudeffekter ger dig möjlighet att ändra rösten till en mängd unika och intressanta effekter för dig att prova själv, gäng.

Nästan som en app Röstförändrare aka andra liknande röstväxlare, kan du ändra normal röst till ett brett urval av ljudeffekter som tillhandahålls.

Liksom Helium, Hexafluoride, Fast, Slow, Cave, Chipmunk, Monster och många fler. Förutom att spela in din egen röst kan du också lägga till ljudeffekter till låtar som är lagrade på din mobiltelefon.

DetaljVoice Changer Sounds Effect
Utvecklare9xgeneration
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek6,8 MB
Ladda ner5.000.000 och högre
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner Voice Changer Sound Effect här:

Baviux video- och ljudappar LADDA NER

10. VoiceFX

Nästa Android-röstväxlingsapplikation kan du också använda VoiceFX som kan ändra och spela in ljud med olika effekter i det.

Du kan också använda VoiceFX som en röstväxlare när du är kvinna live streaming på Android som körs automatiskt på bakgrund och ändra din röst.

Dessutom är VoiceFX perfekt för att spela till exempel spel med vänner PUBG Mobile eller Fri eld, medan du gör röstchatt under spel.

DetaljVoiceFX
UtvecklareMOBZAPP
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek17 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.1/5 (Google Play)

Ladda ner VoiceFX här:

LADDA NER appar

Video: Bästa Android-videoredigeringsapp för professionella redaktörer

Och det är en samling rekommendationer för de bästa applikationerna för röstväxlare på Android-telefoner och datorer som du kan använda både för inspelning, samtal, live streaming, eller spela spel med vänner.

Vilken tycker du är bäst? Eller har du ens andra rekommendationer? Glöm inte att dela din åsikt i kommentarfältet nedan. Lycka till och lycka till, ja!

Läs också artiklar om Editor-applikation eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko