De 5 vanligaste Google Chrome-problemen och hur man åtgärdar dem

Vill du veta vilka problem vi oftast stöter på med Google Chrome och hur man löser Google Chrome-problem? Kolla in den fullständiga recensionen av ApkVenue, låt oss gå!

Google Chrome är en webbläsare det där mest använda Numera, både Android-smarttelefonanvändare och de som föredrar att använda en bärbar dator eller dator skrivbordet. Numret förlängning tillgänglig för den här webbläsaren som också gjorts av Googles sökmotor bara blir lättare användare i surfing i cyberspace, med Android-smarttelefonenheter och datorer.

Men ibland upplever vi ofta en mängd mycket irriterande problem när du använder Google Chrome. Några problem som flik Chrome ofta frysa eller termen kraschar, problem krascha Google Chrome öppnade precis och de ofta kraschar av tillägg i Chrome är några av de mest frustrerande och känslomässiga problemen vi har. Men bara lugna ner, ApkVenue har en lösning. Låt oss ta en titt på ApkVenues recension.

  • TIPS: Förbättra Google Chrome-prestanda
  • Hur man sparar internetdatakvot på Google Chrome på en dator
  • Hur man surfar utan internetanslutning i Google Chrome

5 sätt att lösa Google Chrome-problem

Förutom att vara enkel och attraktiv, Google Chrome också efterfrågad eftersom den spioneras som en webbläsare den snabbaste och mest stabila jämfört med andra liknande webbläsare som Mozilla Firefox och Opera.

Tja, relaterad problem som ofta uppstår med Google Chrome, för att lugna dina hjärtan, den här gången kommer Jaka att diskutera det och naturligtvis kommer Jaka också ge en lösning för varje fråga som ska diskuteras. Kom igen, låt oss diskutera det fullständigt.

1. Google Chrome-fliken fryser ofta

Det första problemet som de flesta upplever när de använder Google Chrome, både på smartphones och andra datorenheter, är flikar fryser ofta eller kraschar.

Detta problem orsakas vanligtvis av tillägg i din Chrome oförenlig med själva webbläsaren Google Chrome eller för att kvaliteten på de tillägg som du installerar på Google Chrome inte är bra, i den meningen förlängningskodstruktur det är inte bra.

Om du ofta upplever problem som detta, det finns några saker vad du kan göra för att lösa det, som följande:

  • Skriv i adressfältet i Google Chrome-webbläsaren krom: // tillägg för att komma till listan med tillägg som är installerade i din Google Chrome ta bort checklistan på val Gör det möjligt för alla tillägg som har installerats.
  • Det andra sättet är att du måste skriva krom: // konflikter för att komma åt modulavsnittet i din Google Chrome. Här kan du se en lista med moduler relaterad till din Google Chrome. Om det finns en modul som upplever konflikter, ni gör det bara avinstallera modulen. Vanligtvis är den modulen en del av applikationen, så avinstallera bara appen vem som äger dessa moduler.
  • Det tredje sättet är att du kan göra återställa Google Chrome-inställningar genom att komma åt Inställningar> Visa avancerade inställningar> Återställ inställningar och välj ett alternativ Återställa.

2. Google Chrome-krasch när det öppnas

Nästa problem är Google Chrome vilket är kraschar ofta. Saker som detta orsakas vanligtvis av antalet flikar du har öppnat i ett Chrome-fönster eller på grund av det förekomst av skadlig kod eller något liknande som gör att datorns arbetsbelastning ökar.

För rekordet äter Google Chrome upp mycket RAM när det körs så att förekomsten av skadlig kod och antalet flikar som är för många faktiskt kommer att ökar risken för kraschar eller svarar inte på Google Chrome.

För att åtgärda detta kan du göra följande:

  • Gör det Omstart i din Google Chrome-webbläsare och rengör den cache och Google Chrome webbläsarkakor genom att trycka på Ctrl + Skift + Radera.
  • Gör det Installera om (installera om) i din Google Chrome-webbläsare och se till att din Google Chrome-version är ny version. Om inte den senaste versionen, gör det uppdaterad version.
  • Gör det Läser in på din enhet för bli av med viruset som kan överbelasta ditt system med antivirus.

  • Du kan också återställa inställningarna för Google Chrome på samma sätt som du gör när Google Chrome fryser eller kraschar.

VISA ARTIKLAR

3. Det gick inte att ladda sidan i Google Chrome

I allmänhet misslyckas problemen laddar sida Detta beaktas på grund av problem med internetanslutningen när vi använder Google Chrome. Det har dock en poäng det finns också andra faktorer vilket gör att laddningssidan misslyckas. Kalla det den versionfaktor för din Google Chrome som inte är ännu aktuellt eller inte den senaste versionen än.

För att lösa detta ni kan göra ett antal saker:

  • Rensa Google Chrome-cache och cookies via Ctrl + Alt + Radera och starta om den.

  • Se till att din Google Chrome-version är ny version. Om inte den senaste versionen, gör det uppdaterad version som du gjorde när Google Chrome kraschade.

  • Gick in i Inställningar> Avancerade inställningar, sök sedan Hårdvaruacceleration och avmarkera alternativen Använd hårdvaruaccelerationer.

  • Du kan också högerklicka på Google Chrome-ikonenoch välj sedan en flik Kompatibilitet och avmarkera avsnittet Kör i kompatibilitetsläge. Starta sedan om din Google Chrome.

4. Nya flikar öppnas ofta på egen hand

Problemet med nya flikar som fortsätter att öppnas i Google Chrome är verkligen väldigt irriterande. Själva problemet är ett resultat av de många annonser som finns på hemsida som du besöker via Chrome-webbläsaren. Det kan också orsakas av ett virus som har infiltrerat till en Android-smartphone eller annan datorenhet.

För att lösa detta problem kan du på följande två sätt:

  • Gör det Läser in på ditt system med ett nummer antivirus finns på en Android-smartphone eller annan datorenhet.
  • Rensa cache och cookies via Ctrl + Alt + Radera i din Chrome-webbläsare.

  • Använd tillägg Annonsblockerare. Oavsett typ, så länge det är Annonsblockerare, ApkVenue är ganska säker på ditt nya flikproblem i Google Chrome kan lösas snabbt.

5. Flash Player kraschar ofta i Google Chrome

Flash Player är en plug-in vilket gör att användare kan titta på videor via webbplatser som YouTube. Men vi hittar ofta förhållanden när vi är bekväma med att titta på videor via Chrome-webbläsaren, ett meddelande dyker plötsligt upp Adobe Flash Player har kraschat.

Detta i sig är på grund av Google Chrome det går inte att ladda plugin-programmet eller för att själva versionen av Flash Player är föråldrad. Lugna ner, håll fast vid dina känslor och följ stegen nedan för er kan återaktivera Flash Player Vi:

  • Gick in i Inställningar> Avancerade inställningar> Innehållsinställningar och i avsnittet Flash väljer du Fråga först innan.
  • Om metoden ovan misslyckas är allt du behöver göra uppdatering din version av Flash Player eftersom Google Chrome bara laddar plugin-program med den senaste versionen. Hur man uppdaterar Flash Player via webbläsaren Google Chrome är ganska enkelt. Du behöver bara skriva krom: // komponenter i adressfältet och välj Sök efter uppdatering på Flash Player-alternativet.
  • Förutom det kan du också prova rensa cache och kakor din Chrome-webbläsare igenom Ctrl + Alt + Radera.

Så det var några få Google Chrome-problem och hur man löser dem. Lycka till och förhoppningsvis användbart. Jakas råd, det är bra innan problemen ovan uppstår, se alltid till att ni uppdatera Google Chrome och Flash Player.

Förutom det, om det ofta är bläddring, rensa cache och kakor Chrome-webbläsare. Rengör vid behov också historia din Chrome-webbläsare för att förhindra problem som ApkVenue förklarade ovan. Se också till att ditt datorsystem eller Android-enhet är fri från virus.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found