10 linjespel som är mest lämpliga att spela när du kopplar av

Line blev populärt bland gadgetanvändare sedan det lanserades i mitten av 2011. Är du en LINE-användare? Använd inte bara för chatt eller kommunikation. Låt oss spela ditt LINE-spel!

LINE är ett populärt meddelandeprogram som tillåter användare att skicka olika typer av meddelanden, inklusive text, röst, bilder, videor och röstsamtal, gratis. Line blev populärt bland gadgetanvändare sedan det lanserades i mitten av 2011.

Är du en LINE-användare? Använd inte bara för chatt eller kommunikation. LINE har också en samling spännande spel som du kan spela med ditt Line-konto. Kalla det Let s Get Rich-spelet som är så populärt bland LINE-användare. Men förutom Let s Get Rich, utvecklar LINE Corporation också många andra spännande spel som du kan spela när som helst. Följande är 10 spel från LINE som passar dig att spela medan du kopplar av.

  • Dessa 5 Android-applikationer har konstiga funktioner och missförståelse, vad är de för?
  • Jämförelse av Android Oreo vs iOS 11, vem är vinnaren?
  • 5 fördelar med detta old school-operativsystem som är mycket användbara men inte på Android, varför är du?

10 LINE-spel som är lämpliga att skämma bort när du kopplar av

1. LINE Bubble

Detta pusselspel från Line är riktigt roligt och inte tråkigt även om du spelar det om och om igen. LINE Bubble är ett enkelt spel som tilldelar dig en uppgift anslut bubblorna samma för att få dem att bryta och samla poäng.

Du kan bjuda in dina andra LINE-användare att spela tillsammans eller tävla om den högsta rankningen. Var försiktig så att bubblorna inte når botten på skärmen så att spelet inte slutar.

2. LINE Pokopang

LINE Pokopang är ett pusselspel enkel och beroendeframkallande. Du behöver bara hjälpa den söta karaktären BONI och hans familj och vänner att lös pusslet och slå monster. Du gör detta genom att kombinera mer än 3 block som är i följd och med samma färg. När blocket elimineras kommer det att skjuta frukt för att bli av med monster.

3. LINE Jag älskar kaffe

I det här spelet blir du en snygg kaféägare och välmående som kommer att vara full av besökare. Du kan hantera ditt café efter behag. Ditt jobb är att göra kaffe nimat med olika recept med servitörerna för att tillfredsställa kunderna. Det finns olika typer av kaffe som Caramel Macchiato, Espresso, amerikanskt kaffe och så vidare. Kom ihåg, låt inte kunderna bli besvikna och lämna kaféet!

4. LINE Rangers

LINE har också spel rollspelare eller RPG med de unika och söta karaktärerna som är typiska för LINE. Här byter du till Rangers och lämnar spara karaktär som kidnappades av utländska trupper. Skapa ditt eget team med över 400 söta karaktärer. Delta i spännande strider med utrustning och arenor som du själv kan välja. Om striden är för svår kan du ringa en vän för att få hjälp.

5. LINE Cookie Run

LINE Cookie Run bjuder in dig till den söta och söta världen av kakor. Som kaka måste du besegra den onda häxan innan han slår dig djupt ugn och gör dig till en utsökt middag. Gå, hoppa och växla för att rädda dig själv. Du kan spela med dina andra LINE-användare för ett mer spännande spel.

6. LINE Disney Tsum Tsum

Det finns Mickey Mouse, Winnie the Pooh och olika andra Disney-karaktärer i detta LINE-spel. Du har till uppgift att lösa pussel i form av ansikten söta karaktärer från Disney genom att kombinera minst tre av samma karaktärer parallellt för att förstöra det och få poäng.

7. LINE Pop

Allas favoritlinje-karaktärer är här för att delta i roliga och spännande strider. Detta LINE-spel är verkligen lämpligt att spela när du kopplar av. Du måste samla in Blockera kakor för att slutföra uppdraget och vinna spelet.

8. LINE Rush

Sallys söta karaktär har blivit ond på grund av de förbannade solglasögonen hon av misstag hittade. Sally, assisterad av Kurus monster, började sprider kaos på LINEland. Du måste hjälpa andra karaktärer som Brown, Cony, Leonard och Jessica att ta Sally tillbaka till sig själv och städa upp allt röran som hände. Detta spel är av ett slag Subway Surf eller Temple Run som spelas genom att springa och springa.

9. LINE Wind Runner

Inte mycket annorlunda än LINE Rush, LINE Wind Runner-spelet har också temat att springa. Du kommer att vara en karaktär som har tilldelats att springa så långt han kan undvika alla hinder som finns. Hinder du kommer att möta är olika, såsom raviner, eldkulor, ispinnar och så vidare. Glöm inte att ta så många stjärnor som möjligt för att få poäng.

10. LINE Fighter

En till RPG-spel från LINE som är lämplig för avslappnad lek. Du måste rädda staden som är i fara på grund av ankomsten av brottslingar. Du kommer att slåss med vapen, rustningar och tillbehör med alla slags effekter. Den färska grafiken som är typisk för LINE med söta karaktärer som förvandlas till fighters kommer att göra dig beroende av att spela det här spelet medan du kopplar av.

Det är 10 LINE-spel på Android som är lämpliga att spela när du kopplar av. Det finns fortfarande så många andra roliga och intressanta LINE-spel. Se till att du försöker någon eller alla. Garanterad, du kommer inte att bli uttråkad!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found