hur man ändrar ip-adressen på Android

Hur man ändrar IP på Android för att öppna blockerade webbplatser så att de kan nås fritt.

De som gillar att komma åt internet eller surfa från Android naturligtvis är det väldigt irriterande när vi inte kan öppna en viss webbplats på grund av censur eller krav på att öppna webbplatsen, till exempel bara i vissa länder. Så för de av er som vanligtvis surfar på Android finns det hur man ändrar IP på Android för att kunna komma åt alla webbplatser.

  • 15 fördelar med gamla mobiltelefoner som du inte kan hitta på moderna smartphones
  • Motorola Droid Turbo 2, smällde 70 gånger mot golvet Fortfarande på!

Hur man ändrar IP-adress på Android

  1. Ladda ner den först Hotspot shield VPN för Android installera sedan.

  2. Därefter går du till startsidan där du omedelbart kan trycka på knappen Skydda min anslutning!

  3. Därefter visas ett meddelande som Hotspot Shield VPN frågar lov kryssa för åtkomst till ditt dataanslutningsnätverk Jag litar på den här applikationen, då OK.

  4. Efter det Hotspot Shield VPN hanterar alla dina internetanslutningskonfigurationer och ersätter din IP med den senaste IP-adressen, och när det är klart visas en avisering så här:

  5. Och framgångsrikt, du kan öppna blockerade webbplatser nu. Till vänster finns en webbplats som är blockerad och till höger efter framgångsrik användning Hotspot Shield VPN.

Så nu kan du öppna vilken webbplats som helst på din Android, även de som vill öppna webbplatser för vuxna kan så länge det görs på ett ansvarsfullt sätt. Så glad surfning och lycka till.

LADDA NER AnchorFree GmbH Apps Networking

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found