de bästa PC-spelspecifikationerna med en budget på 5 miljoner 2016

För att ha den bästa och mest kapabla speldatorn behöver du inte tömma fickan för djupt! Ja, bara med en budget på cirka 5 miljoner kan du redan få en spel-PC. Vill du veta hur? Kolla in recensionerna i artikeln

Naturligtvis vill många PC-spelare i Indonesien ha erfarenhet spel kvalitet. Men ursäkter budget högt är vanligtvis ett hinder för spelare att ha en dator spel bäst.

Men sanningen är att ha en dator spel bäst och kvalificerad behöver du inte tömma påsen för djupt! Japp, med budget runt 5 miljoner visar det sig att du redan kan få en dator spel. Hurså? Ja, för här berättar jag hur du bygger en dator spel bäst med budget 5 miljoner. Låt oss kolla upp det!

  • 35+ villkor i FPS-spel du borde veta
  • 10+ svåraste PC-spel att tänka på hela tiden

Bästa PC-spelspecifikationer med en budget på 5 miljoner oktober 2016

1. Moderkort

Som den första punkten i att sammanställa ett 5 miljoner PC-spel handlar det om moderkort. Att trycka budget, naturligtvis måste du ha på dig moderkort vilket är ganska billigt som MSI A68HM-E33 V2. Med pris 840 000 IDR bara faktiskt moderkort detta räcker för att möta behoven hos den bästa speldatorn du håller på att bygga.

Moderkort billigt, det har funktioner som är ganska kapabla för alla aspekter, till exempel PCIe, dubbelkanals DDR3 RAM, HDMI och USB 3.0. Förutom det är den också utrustad med flera intressanta funktioner, nämligen MSI militär klass 4, Var moderkort den tål höga temperaturförhållanden och kan skyddas mot statisk elektricitet.

2. Processor

Fortfarande för att skära pengar för att få billiga PC-spelpriser. Taktiken är att använda processorn AMD Kaveri Athlon X4-860K till ett pris 1 000 000 IDR endast. Eitss .. vänta lite! Även om det är billigt, är den här processorn faktiskt mycket tillräcklig för dina spelbehov.

Har fyra kärnor eller Fyrkärnig med hastighet 3,7 Ghz och kan varalyft till 4Ghz, den här processorn är tillräckligt bra för att köra spel nu. Dessutom har inte denna processor integrerad grafik så att processorns prestanda blir mer stabil och kan ge stark prestanda.

3. VGA

Detta är den viktigaste delen av att montera en 5 miljoner spel-PC. Japp, stora portioner budget kommer att tilldelas ett grafikkort eller VGA. Eftersom de flesta spel är mycket beroende av VGA-prestanda än processorn.

HANS Radeon RX 460 iCooler OC 2GB DDR5 är det bästa valet för hopkokning 5 miljoner PC-spel. Denna nyligen släppta VGA har en ganska tuff prestanda med ett över genomsnitt 30fpsmiljömedium och hög, vilket naturligtvis kommer att köra spelet smidigt. Du måste spendera så mycket som 1.520.000 Rp för att få den här VGA.

4. RAM

Från RAM-sektorn finns det AVEXIR Core Red Dual Channel 4GB DDR3 vilket kan vara rätt val att spela samtida spel som är giriga för RAM. Spendera bara så mycket Rp565,000 Du kan redan ha RAM-minne som är av tillräcklig kvalitet och som kan tillgodose behoven hos det bästa PC-spelet.

5. Hårddisk

Till hårddiskdu kan välja WD 500 GB SATA. Genom att använda hårddisk detta kommer du inte att namnges över budget. Med en kapacitet på 500 GB räcker det naturligtvis att ladda cirka 10-15 av de senaste spelen som är tillräckligt stora. Du kan få denna WD 500GB SATA till ett pris 4 65 000 IDR.

6. Strömförsörjning

För att tillgodose elbehovet för alla de bästa spel-PC-komponenterna behöver du naturligtvis en strömförsörjning. Väl, Gamemax PSU 450W GP 450 du kan välja, förutom att vara billig, så är kvaliteten naturligtvis också ganska bra. Även om många tvivlar på det, strömförsörjning till ett pris 480 000 IDR det har redan en certifiering 80+ brons eller effektivitet 80% vilket kan minska värmen och spara elanvändning.

7. Fall

Även om du fritt kan välja olika typer av billiga höljen på marknaden, här kommer jag fortfarande att ge en rekommendation till dig. Fortfarande med samma märke som strömförsörjning, GameMax Hero Gaming H601 kan vara ett bra val.

Storleken är inte för stor, hölje den kan fortfarande ladda ovannämnda komponenter fritt med god kabelhantering och användning flytande kylare. Vätskekylare detta är fördelen med hölje till ett pris 325 000 IDR detta. Bortsett från det kan du också ha en CPU-skärm snygg med transparent glas som är på sidan.

Slutsats

Så efter att ha lagt upp alla priser för komponenterna som jag rekommenderade ovan behöver du bara punga ut ca. Rp5 195 000 för att få en Den bästa speldatorn med budget Endast 5 miljoner. Tyvärr med en spel-PC låg budget så här får du verkligen inte miljö-en ultra i spelet. Ändå kan du fortfarande spela de senaste spelen smidigt utan dem eftersläpning med medium inställning till hög.

Lyckligt experimentera


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found