De 7 bästa Android-smackdown-spelen 2018

Hävdar att du är en SmackDown-älskare men har aldrig spelat dessa spel? Nedan följer ApkVenues rekommendationer för de 7 bästa Android-spelen för SmackDown 2018.

Brottningsporter i kombination med underhållningselement eller bättre känd som Slå ner så en av de mest populära showerna i världen. Spelversionen på konsolen, PC eller mobil / Android säljer också bra.

Den här gången kommer ApkVenue att ge dig en rekommendation sju av de bästa Android-spelen från SmackDown 2018 så att du kan spela John Cena, Rey Mysterio eller din andra favoritkaraktär.

  • 7 bästa brottningsspel på Android 2017
  • 5 bästa brottningsspel för Android och PC 2017
  • 5 spännande stridsspel med mycket indonesiska karaktärer och bakgrund

7 bästa Android SmackDown-spel 2018

SmackDown i sig är faktiskt en del eller ett program skapat World Wrestling Entertainment (WWE). SmackDown har en blandning av professionell sport och underhållning och är mer populär än konventionell brottning.

Produktivitetsappar WWE DOWNLOAD

Inte bara för spelshower är SmackDown-spelet också mycket efterfrågat av spelare från olika typer av enheter. För dig Android-användare, här är sju av de bästa SmackDown-spelen 2018 som du kan spela på din smartphone eller Android-enhet.

1. WWE Mayhem

Är ett av de mest populära WWE-spelen. Detta framgår av införandet av detta spel i ett av aliasredigerarens val Redaktörens val i Google Play Butik. WWE Mayhem fick också betyg det högsta jämfört med andra SmackDown-spel, vilket är 4,5.

Du kan samla in de WWE-superstjärnor du vill ha och skapa ett drömlag i spelet som skapades Reliance Big Entertainment detta. Spelade tag team eller slåss om WWE-mästarbältet, du kan välja många händelse andra som också existerar i den verkliga världen Royal Rumble, Hell in a Cell eller Wrestlemania.

Hämta: WWE Mayhem

2. WWE Immortals

Vill du känna en annan känsla av att spela SmackDown? Då måste du verkligen prova spelet WWE Immortals detta. Som du kan se på omslagSpelet innehåller WWE-superstjärnor som du aldrig har sett förut. Randy Orton, The Undertaker och andra superstjärnor kommer att förpackas som stridsfigurer ala Dödlig strid.

Arenan och dess kampstil är inte i SmackDown-ringen och kampstilen är professionell brottning, men den är modifierad som ett slagsmål som Street Fighter eller Tekken. Han utbrast, varje superstjärna kommer att ha supermoves aka det ultimata steget för att avsluta motståndarens blod och vinna striden.

Warner Bros. Arcade Games LADDA NER

3. WWE Champions - Gratis pussel-RPG-spel

Som spelets namn är den här gången ett action-RPG-spel med SmackDown-tema som du kan välja. I det här spelet kommer du inte att slåss direkt, du måste bara komponera pussel som är tillgängliga. Ditt drag kommer sedan att flytta den superstjärna du väljer att slå fienden.

Att ha ett annat koncept, ett konstgjort spel Scopely denna framgång blev en av de mest populära. Visas av antalet Android-användare som harladda nerWWE Champions - Gratis pussel RPG-spel nådde mer än tio miljoner. Betyg som erhålls är också ganska högt, nämligen 4.3.

Ladda ner: WWE Champions - Gratis pussel-RPG-spel

4. Wrestling Revolution 3D

Wrestling Revolution 3D gjord med exakt samma koncept som i WWE. Du kan spela enskilda matchstrider eller delta i olika händelse som Tag Team Championship, Royal Rumble to Cage Mode enligt dina önskemål.

Även om det grafiskt sett inte är så sofistikerat som de tidigare spelen, de spel som skapades MDickie detta är också ganska populärt eftersom det har varitladda ner mer än femtio miljoner Android-användare. Du är en av dem?

Hämta: Wrestling Revolution 3D

VISA ARTIKLAR

5. WWE 2K

WWE 2K erkänd som en Android SmackDown-spel den mest autentiska med karaktärer som liknar de ursprungliga WWE superstjärnorna. Använd inte bara befintliga karaktärer, du kan skapa din egen superstjärntecken i det här spelet.

2K, Inc. som utvecklaren som skapade det här spelet också tillhandahåller karriärsläge vilket gör att din superstjärna kan starta en karriär från debut för att vinna olika titlar och komma in i Hall of Fame.

Hämta: WWE 2K

6. WWE Tap Mania

Spel med originaltitel WWE Tap Mania: Kom i ringen i den här tomgångsapparaten det har också ett något annat koncept än de andra. Sättet att spela det är enklare genom att bara trycka på eller knacka så mycket som möjligt för att styra den superstjärna du väljer.

Även om det är enkelt är grafiken gjord SEGA det är faktiskt fortfarande i bästa kvalitet Faktum är att karaktärer som görs som karaktärer i karikatyrerna gör WWE-superstjärnor ännu roligare och roligare att spela. Intresserad av att gå med i de mer än en miljon Android-användare som har spelat det här spelet?

Hämta: WWE Tap Mania

7. Ultimate Superstar Wrestling

Den sista är Ultimate Superstar Wrestling vilket är ett spel skapat av Open Sky Studio. Detta spel erbjuder olika lägen som är exakt samma som i WWE i den verkliga världen. Du kan spela de senaste karaktärerna eller WWE-legenderna.

Även om det här spelet bara hade laddats ner till hundra tusen Android-smarttelefonanvändare tills den här artikeln skrevs, är det här spelet ett av de mest populära valen för dig som letar efter spel med det bästa SmackDown-temat.

Ladda ner: Ultimate Superstar Wrestling

Det är en rekommendation sju av de bästa Android-spelen från SmackDown för dig att spela 2018. Vilken av de sju matcherna ovan vill du spela först? Eller har du andra spelrekommendationer som inte är mindre spännande än de sju ovan? Tveka inte att säga det i kommentarfältet.

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found