här är fyra tips så att du inte ångrar att du öppnar en ps3-hyra

Å ena sidan är PS3 fortfarande populär idag. Så innan du börjar öppna ett PS3-uthyrningsföretag, låt oss se följande tips om hur du öppnar en PS3-uthyrning från ApkVenue.

Tillsammans med tiden fortsätter de ekonomiska behoven att öka. Det är faktiskt inte ovanligt att tvinga någon som redan arbetar för att ha ett sidoföretag. Sidaföretaget i sig kan till exempel vara PS3-uthyrning.

Om du verkligen gillar teknik och spel verkar det som att försöka öppna ett PS3-uthyrningsföretag kan vara ett alternativ. Å ena sidan är PS3 fortfarande populär idag. Så innan du börjar öppna ett PS3-uthyrningsföretag, låt oss se följande tips om hur du öppnar en PS3-uthyrning från ApkVenue.

  • 3 av 10 PlayStation-brytare från Indonesien!
  • 3 av 10 PlayStation-brytare från Indonesien! (Del 2)
  • Varför kan inte Playstation 4 (PS4) spela Pirated? Detta är anledningen

4 tips för att öppna en PS3 Ala Jaka-hyra

Så för att du ska lyckas med att bygga ett PS3-uthyrningsföretag måste du titta på och följa dessa tips från ApkVenue. Låt oss gå vidare, här är tipsen för att starta ett PS3-uthyrningsföretag.

1. Välj den senaste PS3-modellen

Fotokälla: Bild: CNet

Genom att välja den senaste PS3-modellen ingår detta faktiskt i tipsen för att ta hand om hyran. Eftersom den senaste konsolen är en modell som har fått förbättringar och uppdateringar baserat på den gamla modellen. Faktum är att de nyare PS3-modellerna kan vara mycket kallare och mer energieffektiva än de äldre modellerna.

2. Använd originalspel som spelar ström

Foto med tillstånd av: Bild: Konami

Använd inte piratkopierade spel för PS3-uthyrning. Den första anledningen är att det ursprungliga spelet kan göra online multiplayer, naturligtvis kommer detta att ge mervärde till den hyra vi har. Den andra anledningen, eftersom de vanliga spelen som spelas i hyran, är det allt. Så varför använda piratkopior och det finns många spel.

3. Lär dig att fixa PS3-kontrollen

Fotokälla: Bild: Dedy Soerya

Det är ingen hemlighet, i allmänhet är PS-uthyrningsspelare ganska oförskämda när de behandlar en controller. Så, så att du inte spenderar mycket pengar på att köpa en ny styrenhet eller reparera den, är det inget fel med att lära dig att fixa den.

4. Använd LED-TV från kinesiska märken

Foto med tillstånd av: Bild: New Egg TV

Visst är du medveten om att för närvarande i Indonesien är kinesiska varor mycket populära. Faktum är att de flesta välkända varumärken producerar sina varor i Kina. Detta är ett bevis på att kinesiska varumärken inte är så dåliga. Så det är därför det är inget fel med att använda kinesisk TV som Changhong och dess klass.

Så det är knep och tips för att öppna PS3-hyror från ApkVenue. Vad tror du, finns det några andra tips? Om det finns, lämna det i kommentarfältet, tack.

Se också till att du läser relaterade artiklar Ansträngning eller annat intressant skrivande från Andalas son.

Banner: CNet