så förutsäger du ditt barns ansikte med din partner

Här är ett knep för att förutsäga ditt barns ansikte med din partner. Att förutsäga ditt barns ansikte med din partner är verkligen en rolig sak, speciellt för de av er som är gifta. Inte dåligt för underhållning, så här skapar du det

För dig som redan har en partner eller till och med är gift, är önskan att få barn din största dröm, eller hur? Ibland har du också tänkt barnets ansikte en dag kommer att se ut som du eller din partner.

Nu behöver du inte oroa dig för vem barnet kommer att se ut. Beväpnad med ansökan den hemsidaMorph Thing, så här förutsäger du ditt barns ansikte med din partner. Eitsss vänta lite, den här applikationen är bara för underhållning.

  • 3 år av "Dating" på Tinder, tilldelade detta tonårspar en semester till Hawaii!
  • 4 Android-applikationer för att göra det lättare för singlar att hitta en partner
  • 5 applikationer som är mycket användbara för par, men Haram för singlar!

Så här förutsäger du ditt barns ansikte med din make

  • Det första steget, du måste förbereda ett foto av dig och din partner. ApkVenue rekommenderar storleken på fotot 600 x 600 pixlar så att storleken inte blir för stor.
  • Se också till att ditt ansiktsfoto inte är täckt med händer eller vad som helst. ApkVenue använder till exempel en partners foto som just nu träffar, Hamish och Raisa killar.
  • Sedan går du bara till sidan hemsidaMorph Thing på adressen www.morphthing.com. Sen på flik högst upp behöver du bara klicka på menyn ** Start Morping **.
  • Första gången du måste ladda upp fotot som du ska använda. Klicka på ** Bläddra ** för att välja ett foto och klicka sedan på ** Öppna **.
  • När du har valt fotot måste du bara klicka på ** Ladda upp **. Vänta tills fotoöverföringen är klar.
  • Nästa steg är att bestämma toppen, botten, vänster och höger och ditt ansikte genom att klicka på varje sida. När du är klar klickar du sedan på ** Slutför **. Om frågrutan visas klickar du på ** Okej **. Gör samma uppladdningssteg för din partners foto.
  • Klicka sedan på bilden av dig och din partner från flik ** Förberedda bilder **. Välj sedan typ av tävling baserat på ditt ansikte och klicka på knappen ** Morph Baby **. Du kan också välja ditt barns kön genom att välja ** Morph boy / Morph girl **.
  • Så detta är barnets ansikte från Hamish och Raisa. Roligt, eller hur? Du kan också dela detta foto på Facebook och Twitter.

Så det är så att förutsäga barnets ansikte med din partner med hjälp av applikationen på hemsida Morph Thing. Denna applikation är bara för underhållning, ta det inte på allvar, du kan bli uttråkad senare. Lycka till och förhoppningsvis underhållande!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found