5 applikationer för att testa de senaste hijab-modellerna 2016

Hijabens popularitet är nu inte bara för vuxna kvinnor. Nu har även ungdomar börjat bära hijab. Innan du köper rätt hijab åt dig är det en bra idé att prova 5 applikationer för att prova de bästa hijabmodellerna

Popularitet slöja nu inte bara för kvinnor i åldern vuxna. Nu har även ungdomar börjat bära hijab, även den här kvinnan imiterar Disney-karaktären med hijab. Förutom att vara en av de islamiska religiösa lagarna används hijab också nu som en trend mode Indonesiska ungdomar.

Innan du köper en hijab som är rätt för dig, är det en bra idé att prova 5 applikationer för att prova de senaste 2016 hijab-modellerna nedan. YUk se hela granskningen av 2016-hijab-ansökan.

  • Den här kvinnans skönhet när han imiterar en Disney-karaktär med hjälp av en hijab
  • SUBHAN ALLAH! När du bär hijab ser dessa 10 Disney-karaktärer snyggare ut!
  • Vill du se snygg ut men förstår inte mode? Fråga bara den här vackra flickan!

5 applikationer för att prova den senaste Hijab-modellen 2016

1. Hijab Beauty Camera

Ansökan Hijab skönhetskamera det här är en hijab-ansökan Bra 2016. Publicerat av Kamila Photography. Innan du köper en hijab kan du se vilken hijabmodell som passar dig att bära. Det finns många nya 2016 hijab-modeller som du kan prova direkt.

En annan fördel med bland annat Hijab Beauty Camera-applikationen bakgrund transparent, kan den resulterande bilden sparas även kan användas som en tapet din smartphone. Du kan till och med dela det på de sociala medier du har.

2. Hijab Beauty Camera Dahlia

Ansökan Hijab Beauty Camera Dahlia detta publiceras av Dahlia Photography. Med denna applikation kan du prova alla de senaste 2016 hijab-modellerna. I den här 2016-hijab-applikationen finns det också hijab-modeller för barn. Du kan välja olika typer av hijab med olika och attraktiva bakgrundsval.

Det finns också huvudbonader, enkla hijabstilar, söta hijabstilar med dockor. Utseendet på en modern hijab gör att du ser mer perfekt ut.

3. Hijab klänning skönhet

Ansökan Hijab klänning skönhet Detta är en av 2016-applikationerna för hijabmodell som publicerades av Dahlia Photography. Hijab Dress Beauty är en hijab-fotoredigerare som har en samling hijab-klänningar. Du kan prova några av de senaste hijab-klädmodellerna 2016 med mycket attraktiva modeller.

Hur man använder denna 2016 hijab-applikation är ganska lätt, först och främst räcker det Installera Hijab Dress Beauty-applikationen på din smartphone. Sedan väljer du lämplig hijab-klänning och riktar kameran mot ditt ansikte. Ta en bild så kan du spara fotot och du kan också dela det på de sociala medier som du har.

4. Hijab Jeans modestil

Denna Hijab Jeans Fashion Style-applikation är en av de 2016 hijab-applikationer som låter dig prova hijabmodeller som kombineras med byxor jeans. Denna applikation är lämplig för ungdomar som vill fortsätta att visas modern när han bär hijab. Vanligtvis hijab med byxor jeans den används också för hijabkvinnor som gillar utseendet tillfällig.

Hur du använder denna applikation är densamma som den tidigare applikationen, det vill säga först och främst räcker du Installera Hijab Jeans Fashion Style-applikation på din smartphone. Därefter väljer du en stil jeans hijab som passar och riktar kameran mot ditt ansikte. Ta en bild så kan du spara fotot och du kan också dela det på de sociala medier som du har.

5. Hijab koreansk stil

Ansökan om koreansk stil hijab har en stor samling hijaber som matchar den koreanska klädstil. Applikationen Korean Style Hijab är lämplig för de av er som vill se yngre ut. Koreansk stil har sina egna egenskaper från och med pojkaktiga till feminin för ditt hijab-utseende. I den här 2016-hijab-applikationen hittar du egenskaperna hos ljusa, mjuka, söta och eleganta färger. Prova mixa och matchacape blazer med skor eller kilar i denna ansökan.

Hur man använder denna applikation är också ganska lätt, nämligen först Installera Hijab Korean Style-applikation på din smartphone. Därefter väljer du en stil jeans hijab som passar och riktar kameran mot ditt ansikte. Ta en bild så kan du spara fotot och du kan också dela det på de sociala medier som du har.

Det är 5 applikationer för att prova den senaste Hijab-modellen 2016. Du har nu många val av hijab-modeller som passar dig med 2016-hijab-applikationen innan du bestämmer dig för att köpa den hijab du vill ha. Uppmärksamhet!! Lämplig hijab gör ditt utseende mer attraktivt och naturligtvis kommer du att få beröm från dina vänner.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found