se filmen efter (2019) hela filmen

Är du nyfiken på att titta på filmen After (2019)? Du kan titta på det gratis här, du vet! (Hel film)

Lägger till i uppställningen av Hollywood-filmer anpassade från roman-serien på Wattpad, Efter kommer med att erbjuda den romantiska drama-genren som gynnas av många människor.

Inte bara det, den här romantiska filmen är också dekorerad med närvaron av unga stjärnor med fräscha och begåvade ansikten som är redo att förvåna publiken.

För de av er som är nyfikna på att se den här romantiska filmen är det bättre att se hela sammanfattningen av After-filmen nedan.

Synopsis Film After (2019)

Filmen After släpptes i april förra året och berättar historien om en vacker tonåring som heter Tessa Young (Josephine Langfor) som just har gått på college och försöker anpassa sig till campusmiljön.

Tessa, som har levt sitt liv som en filial, smart och perfekt pojkvän, förändras plötsligt när hon träffar honom Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin).

Hardin är en mystisk man vars liv är helt motsatt av honom.

Trots att hennes vänner har varnat henne för att inte blanda sig i Hardins komplicerade liv verkar det som om mysteriet som ligger hos den här mannen gör Tessa intresserad.

Faktum är att Tessa känner att hon känner sig väl, faktiskt är det från det här förhållandet hon kan hitta vad hon vill från ett romantiskt förhållande såväl som i sitt liv.

Att hitta vanliga hobbyer blir Tessa och Hardin så småningom lockade till varandra. Men en bitter verklighet avslöjades.

Hur slutade deras förhållande? Låt oss bara titta på det, gäng.

Intressanta fakta om After (2019)

Med temat romantik av tonåringers kärlek undviker filmen After verkligen inte de olika intressanta fakta bakom tillverkningsprocessen.

Här är några intressanta fakta om efterfilmen som du kanske inte känner till.

  • Filmen After är baserad på en fiktiv berättelse gjord av fanboybandet One Direction, Anna Todd, som publiceras på Wattpad-webbplatsen.

  • Några av de manliga karaktärerna som visas i den här filmen är baserade på medlemmarnas fysiska utseende En riktning.

  • Hardins karaktär representerar Harry Styles, Zed representerar Zayn Malik, Landon representerar Liam Payne och Nate representerar Niall Horan.

  • Innan Josephine Langford ställdes upp för att skildra karaktären Tessa hävdade han att han hade läst flera kapitel i After på Wattpad.

  • Den kompletta After-serien består av flera berättelser nämligen Efter, Efter att vi kolliderade, Efter att vi föll, Efter Ever Happyoch Innan.

Titta på filmen After (2019)

InformationEfter
Recensioner (Antal granskare)5.4 (19,581)
Varaktighet1 timme 45 minuter
GenreDrama


Romantik

Utgivningsdatum12 april 2019
DirektörJenny Gage
SpelareJosephine Langford


Khadijha Red Thunder

Tja, för de av er som är nyfikna på hela filmen kan du se efterfilmen nedan, gäng. Kolla in det!

>>> Titta på filmen After (2019) <<<

Det var en sammanfattning och några intressanta fakta om den romantiska dramafilmen After (2019), gäng.

Vilka andra intressanta filmer vill du titta på? Skriv svaret i kommentarerna nedan, ja!

Läs också artiklar om Tittar på filmer eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found