5 bästa fps-spel på pc för vänner ngabuburit

När det gäller FPS-genrespelet kommer ApkVenue den här gången att diskutera några av de bästa FPS-genrespelen som ger spänning och episka nyanser när de spelas, så lyssna på det!

FPS-genre (Förstapersonskjutare) är en av spelgenren mycket populär i olika kretsar av spelare och vanliga människor som bara vill njuta av videospel när de är avslappnade. Denna genre erbjuder sin egen spänning, särskilt för dem som verkligen gillar den begreppet skottlossning samt ett mycket aktivt spelsystem.

Hittills har det varit så många FPS-genrespel som är utspridda på olika konsoler med olika typer av teman, såsom världskrig, bekämpning av terrorister och många fler. Nu, när det gäller FPS-genrespelet, kommer ApkVenue denna gång att diskutera det några av de bästa FPS-genrespelen vilket kommer att ge spänning och nyans episk när det spelas så lyssna på det!

  • 20 bästa gratis Android FPS-spel juli 2017
  • 5 Bästa Augmented Reality First Person Shooting (FPS) spelversion JalanTikus
  • Dessa 5 häftiga FPS-spel kan du spela direkt i webbläsaren (utan att installera)

5 bästa FPS-spel på PC för Ngabuburit Friends

1. Counter-Strike: Global Offensive

Foto: logicalincrements.com

Counter-Strike: Global Offensive är en av spelserierna Counter Strike som släpptes 2012. Precis som andra Counter Strike-serier använder detta spel fortfarande begreppet strid mellan antiterrorist- och terrorstyrkor i ett visst område som kan väljas med spelare, där varje part har olika mål (plantera bomber för terrorister och desarmera bomber och rädda gisslan för antiterrorister).

I början av spelet kan spelare köpa olika typer av vapen och utrustning som kan användas under strid. Klassisk? Naturligtvis, men klassiskt betyder inte tråkigt och inget roligt.

2. Call of Duty: World at War

Foto: oceanofgames.com

Call of Duty: World at War är en serie av franchise spel Call of Duty som släpptes 2008. Som namnet antyder har denna spelserie ett tema Andra världskriget som en inställning för tid och plats. Spelare kommer att vara inblandade i olika strider där de kan göra olika sätt att slutföra ett visst uppdrag. Naturligtvis kan du välja Enspelarläge att samarbeta med AI eller Flerspelare att spela tillsammans med dina vänner.

Under striden kan du bara bär två vapen och bara en granat, men du kan byta vapen genom att ta det från fallna fiender eller vänner (inklusive några anpassade vapen). Även om det verkar klassiskt, är ApkVenue säker på att världskrigsteman kommer att ge episk spänning och nyanser för spelare och glöm inte att det inte kommer att dröja länge. Call of Duty: andra världskriget vilket är en uppföljare till den här serien som snart kommer ut.

3. Slagfält 4

Foto: battlefield.com

Slagfält 4 är den senaste serien från Battlefield-spelfranchisen som släpptes 2013. Spel som erbjuder färgindikatorbytesystem Att tilldela dessa färgblinda spelare tar temat tid och plats i ett fiktivt krig 2020, där spänningen mellan Amerika och Ryssland ökar och den kinesiska regeringen är på väg mot ett inbördeskrig.

Du kommer att spela karaktärerna själv Daniel Recker för att förhindra att ett inbördeskrig i Kina inträffar (under spelet kommer många konspirationer att avslöjas inklusive ryskt engagemang). När du spelar detta spel kan du göra olika saker som att göra Vapenanpassning, simma medan du skjuter, dyka för att undvika fiendens upptäckt och naturligtvis några nära stridsrörelser.

4. Titanfall 2

Foto: Electronic Arts

Titanfall 2 är en fortsättningsserie från Titanfall-spelet som släpptes 2016. Till skillnad från Call of Duty eller Battlefield, bär detta spel ett krigstema med en jätte, sofistikerad robot som heter Titan.

Spelare kommer att fungera som piloter som har många förmågor för att öka stridseffektiviteten samt olika ytterligare mekanismer som Pulsblad, pilot hologrammet för att förvirra fienden, Gripa Gu, och naturligtvis Titan, som rör sig långsammare än piloten men har ett mer dödligt vapen.

5. Far Cry 3

Foto: farcry.wikia.com

Far Cry 3 är ett FPS-genrespel som använder ett system öppen värld samt några RPG-element i den. Detta spel, som släpptes 2012, äger rum på en tid och plats tropisk ö, där huvudpersonen Jason Brody är på semester med sina vänner men plötsligt attackeras av pirater.

Ditt eget uppdrag är rädda dina vänner från piraterna och invånarna på ön och flydde från ön. Detta spel erbjuder ett antal intressanta element som ett system hantverk att göra olika typer av föremål som vapen, träd skicklighet som kommer att låsa upp efter att ha slutfört uppdraget och dödat motståndare, förmågor smygande, och många fler. Efter att ha säkrat ett område får du också olika ytterligare uppdrag som jakt.

Det var det 5 spännande FPS-spel som du kan spela på PC ni, förhoppningsvis användbart och lyckligt spelande. Personligen rekommenderar ApkVenue att du försöker spela Titanfall 2 eller Far Cry 3 som erbjuder ett annat koncept inom FPS-genren. Men naturligtvis, om du letar efter riktig krigföring, Call of Duty: World at War mycket lämplig för dig. , se till att du lämnar spår i kommentarerna också dela med sig till dina vänner.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found