Dessa 5 värdelösa Android-applikationer kan göra dig dum

Olika applikationer görs för att hjälpa användare. Men tydligen finns det applikationer som är värdelösa. Här är 5 applikationer som kan göra användarna dumma.

Olika applikationer ursprungligen skapad för att hjälpa användare att göra olika saker. Bortsett från det finns det också applikationer för underhållningsbehov som att titta på filmer, lyssna på musik, till olika spel.

Men av de många applikationer som är i omlopp visar det sig att det inte finns några få applikationer som verkar värdelösa och oviktiga som faktiskt får användarna att se dumma ut. Här är Jakas recension fem värdelösa applikationer som kan göra dig dum. Något?

  • Är du medveten? Det här är de 5 mest dumma sakerna som gör KZL i GTA-spelet
  • Ju mer sofistikerad teknik, desto dumare är användaren! Är det sant?
  • Efter tusentals år besvaras den här dumma frågan äntligen

5 användbara Android-applikationer som kan göra dig dum

1. iBeer

En applikation som tillåter användare att dricka öl från sin smartphone. Vänta en minut! Ölen du dricker är bara virtuell, aka inte riktig. Ansökan iBeer gör din smartphone till ett glas öl. Användaren lutar sedan smarttelefonen och sätter ihop munnen som en drickande rörelse.

Ölet i glaset tar sakta slut och plötsligt låter det som en burp efter att ha druckit öl. Oavsett för vad den är gjord för, tror många att denna applikation skapades för att helt enkelt uppfylla önskningar minderåriga att känna känslan av att dricka öl.

2. Virtuell cigarettrökning

Inte mycket annorlunda än applikationen ovan, den här gången ändras objektet från öl till cigarett. Implementeringen är mer eller mindre densamma, nämligen genom att tända en cigarett och andas in den genom att placera munnen mot slutet av smarttelefonen.

Cigaretten kommer då att se ut som den har inandats som en riktig cigarett. Det är också mindre klart vad denna ansökan gjordes för. Det misstänks dock starkt att denna typ av applikation skapades för hjälpa aktiva rökare att sluta.

3. S.M.T.H.

S.M.T.H. i sig är inte kort för ordet "något", utan "Skicka mig till himlen". Det namnet kan vara lämpligt om man tittar på hur man använder den här applikationen. Ja, användarna kan helt enkelt kasta sina smartphones så högt som möjligt till himlen.

Appen registrerar sedan hur många höjd framgång med smartphones. I själva verket kommer vår poäng att ställas mot andra användare i tabellen rekord. Vid första anblicken är den här applikationen användbar eftersom det finns ett inslag av konkurrens i den, men om den smartphone som kastas kraschar den?

4. Big Bang Whip

Denna applikation är inspirerad av filmen Indiana Jones vilket är ganska legendariskt. Den distinkta piska som Dr. Jones gjorde sedan sin virtuella version i en applikation som heter Big Bang Whip.

Att använda denna applikation är väldigt enkelt. Det räcker att flytta smarttelefonen förbi flytta den som en piska, kommer en piska ut ur din smartphonehögtalare. Fantastiskt, eller hur?

5. Hodor-tangentbord

Serie Game of Thrones som för närvarande är populärt lockar också skapare att skapa många unika applikationer relaterade till serien. En av dem är applikationen Hodor Keyboard, som verkligen är inspirerad av Kristian Nairns Game of Thrones-karaktär.

Till skillnad från andra tangentbordsprogram kan Hodor Keyboard endast användas för att skriva ord "Hodor". Det beror naturligtvis på att i serien kan karaktären Hodor bara säga ordet. Vad är tangentbordet då till?

Det är fem värdelösa applikationer som kan få dig att bli dum. Ändå kan denna applikation faktiskt vara användbar för dig som vill spendera din fritid som är superspänd. Men var inte dum eftersom det är för coolt att använda programmet.

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found