det enklaste sättet att köra iOS-applikationer på en dator

Om det är vanligt att köra Android-applikationer på en dator, vad sägs om att köra iOS-applikationen? Här säger ApkVenue, det enklaste sättet att köra iOS-applikationen på en dator.

Numera har nästan alla en smartphone, det som gör att den här enheten aldrig blir ur vårt grepp är stödet av applikationer som kan stödja och följa med dagliga aktiviteter. Det är därför vi är mer beroende av smartphones än vi är PC. Men vad händer om du kan använda en smartphone-app på en dator?

Om en Android-smartphone tydligt kan och inte är förvånande, men hur kör du? iOS-applikation på bärbar dator? Rapportering från TechViral, här ApkVenue ger dig ett sätt att köra iOS-applikationer på en dator. Ta det lugnt, metoden vi älskar är ganska enkel. Du behöver bara installera programvara emulator på din dator.

  • 4 logiska skäl till varför utvecklare prioriterar iOS än Android
  • Det här är de nya iOS 10-funktionerna som får Android-användare att flytta till iPhone
  • Hur man överför Clash Royale-konton från iOS till Android och vice versa

Det enklaste sättet att köra iOS-applikationer på en PC-dator

1. iPad-emulator

iPadian det är en av de mest populära och mest använda iOS-emulatorerna. Genom att installera iPadian kan du köra iOS-baserade applikationer och spel på en Windows-dator. Denna emulator är väldigt intressant eftersom den kan hålla jämna steg med utvecklingen av iOS-versionen. Så när Apple släppte uppdatering Den senaste iOS, iPadian kommer också att visa ett meddelande på skärmen tillladda ner uppdateringar och kör den senaste versionen av iOS, nämligen iOS 10.

Appar Drivers & Smartphone Freelance Games LADDA NER

iPadian har det mest kompletta iOS-gränssnittet med en dedikerad applikationsbutik som ger iPad-känslan en tjockare och mer naturlig känsla trots att den körs på en dator. iPadian Emulator finns också som ett prenumerationspaket för att kunna köra alla iOS-applikationer och Android. Hur man använder det är mycket enkelt, du stannar ladda ner, installera och kör.

2. Air iPhone-emulator

Air iPhone detta är förmodligen min favorit iOS-emulator för Windows PC, på grund av dess vänliga gränssnitt och det enklaste. För att kunna köra programmet krävs pluginsAdobe Air. Så du måste också installera Adobe Air på din dator. Air iPhone är perfekt för dig utvecklare att testa ansökan innan den slutliga versionen av ansökan. Tyvärr är Air iPhone inte helt funktionell, de flesta applikationsfunktioner som visas är inte alla användbara och har fortfarande brister när det gäller en webbläsare som ännu inte är tillgänglig.

Ladda ner Genuitec Apps-drivrutiner och smartphones

3. MobiOne Studio

MobiOne Studio är en iPhone-emulator för Windows-datorer speciellt konstruerade för att utveckla iOS-applikationer för användare utvecklare. MobiOne är byggd med HTML5 hybrid-native applikation genom att modelleras Cordova / PhoneGap-ramverk. Mobieone kan användas mycket enkelt för att skapa iOS-applikationer och är kompatibel med vanliga iPhone-applikationer. Genom att använda MobiOne kan du få meddelanden från applikationer som körs och dela med sig ansökan enkelt via e-post. Det finns två lägesalternativ, nämligen att använda en iPhone eller iPad. Mobione kan också installera iOS-applikationer utanför App Store, så att du kan uppleva en iPhone som har installerats.jailbreak.

Ladda ner Genuitec Apps-drivrutiner och smartphones

MobiOne Studio kan inte bara användas för att skapa applikationer på iOS utan även på andra mobila enheter. MobiOne Studio ger ett enkelt och intuitivt sätt att använda den. Arbetsprincipen är "Skriv en gång, spring var som helst", så att du kan skapa applikationer med MobiOne Studio och implementera dem både på iOS och Android.

Det är tre emulatorer för att köra iPhone-applikationer på PC. För lekman är dessa 3 emulatorer inte tillräckligt bra. Men för dig utvecklare applikationer är emulatorn mycket användbar för applikationstestning. Vad tror du, intresserad av att prova det?