9 tips för att välja och köpa en bärbar programmerare

Ett av verktygen som programmerare använder är en bärbar dator. För det finns här 9 tips om hur du väljer och köper en bärbar dator för programmerare.

I allmänhet för vänner som för närvarande studerar IT-fält, det är inte omöjligt att du senare kommer att bli programmerare. En programmerarposition är inte en dålig position, den anses till och med vara en mycket bra position.

För att stödja denna position, naturligtvis du behöver ett verktyg den goda. Ett av verktygen som programmerare använder är en bärbar dator. För det finns här 9 tips om hur du väljer och köper en bärbar dator för programmerare.

  • Tips för att välja en bärbar dator enligt 2016 års behov
  • Du behöver inte en bärbar dator, du kan vara en pålitlig programmerare med bara en smartphone
  • Här är 5 berömda vackra kvinnliga programmerare runt om i världen

Tips för att välja och köpa en bärbar dator för programmerare

Hur är en bärbar dator? som är lämpliga för vänner som just nu studerar eller till och med redan är programmerare? Här är tips från ApkVenue för att bestämma det.

VISA ARTIKLAR

1. Välj maximalt RAM-minne

Fotokälla: Foto: Fossbyte

Den första är att välja så mycket RAM som möjligt. I allmänhet kommer en programmerare att älska att köra namnet virtuell maskin, och den här virtuella maskinen gör RAM slösaktig. Mest försök åtminstone 8 GB RAM.

VISA ARTIKLAR

2. Försök att använda en SSD

Fotokälla: Foto: The Tech Report

Den andra är att försöka använda SSD. I allmänhet behöver en programmerare inte mycket lagringsutrymme, vilket är vad den behöver lagringsutrymme.

VISA ARTIKLAR

3.Byt CD / DVD-enhet med hårddisk (tillval)

Fotokälla: Foto: Micro SATA-kablar

Dessutom är den tredje valfri, särskilt för de av er som är ensamma programmerare för 3D-innehåll. Numera används CD- / DVD-enheter sällan, du kan ersätta dem med hårddiskar så att ditt lagringsutrymme blir ännu bredare.

4. Säkerställ ett bekvämt tangentbord

Fotokälla: Foto: XAH

För det fjärde, se till tangentbord bekvämt, även om det behövs var uppmärksam tangentbordets omkopplare som kommer att användas. En programmerares aktiviteter kommer oundvikligen att vara mycket frekventa "kort tryck" med tangentbordet.

5. Testa åtminstone en processorklass Intel Core i3

Foto med tillstånd av: Foto: Hardware Canucks

Dessutom, för val av processorer, försök att åtminstone en klass Intel Core i3. Om det är under denna standard är chansen att du blir ganska obekväm eftersom din dator kommer att bearbeta funktioner väldigt långsam.

6. Ignorera grafikkortet, det spelar ingen roll (valfritt)

Fotokälla: Foto: WCCFTech

Sjätte, ignorera grafikkortet, om du inte är det en programmerare för 3D-innehåll. För programmerare i allmänhet är du jämn absolut inget behov grafikkortets prestanda.

7. Försök med metallfodral

Fotokälla: Foto: Din nya klistermärke

En programmerare kommer att ha ganska höga arbetstider. Därför material metallväska kan prioriteras. Förutom att ge hög produktmotstånd, tillverkar även metallmaterial bärbar dator värmecirkulation blir mjukare.

8. Försök att ha en högupplöst bildskärm

Fotokälla: Foto: Författarens anteckningar

En programmerare i allmänhet behöver en bildskärm med stor digital skala (hög upplösning). Eftersom en programmerare kommer att hantera koder som har små skiljetecken. Ju högre bildskärmens upplösning, desto mindre blir interpunktionen lätt synlig.

9. Prioritera kända varumärken

Fotokälla: Foto: Marjoss

Slutligen prioritera välkända varumärken. Exempel som Lenovo ThinkPad-serien, som detta varumärke redan är känt som bärbar arbetsstation. Eller några andra välkända varumärken som ASUS, Acer, och så vidare.

Så det var de bästa tipsen från ApkVenue för att välja och köpa en bärbar dator för programmerare. Förhoppningsvis är detta användbart!

Se också till att du läser relaterade artiklar Bärbar dator eller annat intressant skrivande från Andalas son.

Banner: Välj anteckningsbok


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found