5 bästa billiga smartphones med dubbel sim och separat microsd!

För inte så länge sedan blev dubbla SIM-telefoner en sällsynt typ. Även om det finns, erbjuder vissa tillverkare till och med en oattraktiv modell, en vanlig design och prioriterar bara specifikationerna som huvudförsäljningsargument.

För inte så länge sedan var dubbla SIM-telefoner sällsynta. Även om det finns, erbjuder vissa tillverkare till och med en oattraktiv modell, en vanlig design och prioriterar bara specifikationerna som huvudförsäljningsargument. Ändå har dubbla SIM-telefoner också svagheter.

En av dem är SIM-kortplatsen som ska användas som SIM-korthållare, nu kan den också användas för MicroSD. Den dåliga nyheten är att denna kortplats inte rymmer båda typerna av kort samtidigt. I enklare termer kallas det vanligtvis hybrid SIM-kortplats. Men lugna dig, för inte alla mobiltelefoner använder denna typ av kortplats. Jaka har sammanfattat det 5 smartphone bästa fyndet med dubbla SIM-kort och separat MicroSD. Här är recensionen!

  • Officiell! Här är de 5 bästa smartphones 2017
  • 5 bästa smartphonechipset för spel
  • 10 smartphones med de bästa skärmarna 2017

5 bästa billiga smartphones med separat Dual SIM och MicroSD!

1. Sony Xperia Z5 Dual

Xperia Z5 kan vara långt ifrån perfekt, men det finns fortfarande mycket att älska om den här telefonen från Sony. Några av dem är som design snygg och mogen, vattentät konstruktion och attraktiva stereohögtalare. Om du gillar den typen av telefon men med en icke-hybrid dubbel SIM-kortplats är Xperia Z5 Dual svaret. Men om du har lite extra pengar kan du kanske flytta ditt fokus till Xperia Z5 Premium med sin fantastiska 4K-skärm.

2. Asus ZenFone 4 Max

För en tid sedan hade Asus lanserat den senaste serien från ZenFone, nämligen ZenFone 4 Max. Tillkännagavs i augusti förra året, den här telefonen släpptes i två versioner, nämligen den vanliga och även Pro. Med smeknamnet det bär har Pro-versionen säkert högre specifikationer. Speciellt på sidan batteritid, skärmstorlek, fram tills kameraupplösning. Bortsett från allt detta använder båda versionerna av ZenFone 4 Max inte längre en hybrid-SIM-kortplats som den tidigare serien, vilket verkligen är goda nyheter för fans Som oss.

3. LG G4

LG G4 är en bästa mobiltelefon 2015. Även om den är tre år gammal är den här telefonen uppenbarligen fortfarande efterfrågad på marknaden. Allt är oskiljaktigt från aspekten av specifikationer, särskilt kameran och även designen som förtjänar tummen upp. Dessutom var beslutet att kassera hybrid-SIM-kortplatsen på denna mobiltelefon ett steg i rätt riktning, med tanke på det stora hatet mot användarna för hybrid-SIM vid den tiden. Priset är bara 3 miljoner, den här telefonen verkar ganska frestande.

4. Hedra 5X

Med ett relativt billigt pris, det vill säga 3 miljoner, Honor 5X erbjuder en mängd kvalificerade specifikationer för mobiltelefoner i sin klass. Bortsett från det, en välgjord design, smart kamerakvalitet och fullständighet fingeravtrycksläsare i det är huvudattraktionen för denna mobiltelefon från 2015. Dessutom är tillämpningen av ett SIM-kortplats som inte är hybrid mycket populärt bland många människor, särskilt fans Huawei. Perfekt? Jag tror inte det, men åtminstone den här telefonen har uppfyllt förväntningarna hos dagens mobilanvändare.

5. Xiaomi Redmi Y1

Som en av de välkända mobiltelefontillverkarna vill Xiaomi inte heller vara kvar när de släpper högspecifika telefoner till låga priser. En av dem är Redmi Y1 som säljs till ett pris 1000000. Denna telefon har utrustats med en octa-core processor från Qualcomm och stöds av 3 GB RAM. Kameran är den viktigaste delen här, huvudkameran har en upplösning på 13MP medan den främre kameran har 16MP-upplösning. Dessutom använder Xiaomi Redmi Y1 inte heller en hybrid-SIM-kortplats så att användare kan installera två SIM-kort och en MicroSD samtidigt. Den här telefonen släpptes i november 2017.

Det var 5 smartphone bästa fyndet med dubbla SIM-kort och separat MicroSD. Priserna på några av ovanstående mobiltelefoner varierar där över 3 miljoner men vissa är inom intervallet 1000000. Vad som är säkert är dock att ovanstående telefoner inte längre använder en hybrid-SIM-kortplats som de flesta mobiltelefoner idag.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found