missförstå mig inte! så använder du faktiskt sarahah-applikationen

Sarahah, som blomstrar bland unga människor, har väckt uppmärksamhet hos många nätanvändare. Men vänta, i själva verket har denna sociala medieapplikation andra användningsområden än många tror.

Vilka är de unga som inte vet? Sarahah? Sociala medieapplikationer som har varit virala på senare tid har lockat många människor att skapa konton och sprida dem från och med den Instagram-berättelser etc.

Många säger och använder Sarahah som en fråga-och-svar-applikation, ASKfm. Men missförstå mig inte, killar, faktiskt har Sarahah ett annat mål än ASKfm. Så här använder du Sarahah!

  • Dessa 15 foton visar att sociala medier är fulla av lögner
  • 6 unika och konstiga sociala medier som du kanske inte känner till
  • Dessa 15 berömda artister har inte sociala medier, varför gör du det?

Vad är Sarahah?

Fotokälla: Foto: rvcj.com

Sarahah är en applikation utvecklad av utvecklare från Mellanöstern, Saudiarabien Zain al-Abidin Tawfiq. Den här appen lanserades i februari förra året och är tillgänglig på iOS, Android och webbläsare. På Android själv har Sarahah-applikationen trängt in mer än 10 miljoner nedladdningar.

Sarahah själv enligt nätanvändare kommer från arabiska vilket betyder ärlighet. I enlighet med introduktionen på Sarahahs officiella webbplats är denna applikation avsedd för arbetscirklar och vänner att ge meddelande anonymt som ett sätt att utvärdera och är ett sätt bara killar.

Hur använder jag Sarahah-applikationen?

  • Ladda ner och installera Sarahah-appen som är tillgänglig i Google Play Store.
Sarahahs sociala och meddelandeprogram LADDA NER
  • För dina nya användare, tryck på Nytt konto på Sarahahs öppningssida. Om du redan har ett konto, ange bara ditt användarnamn och lösenord och tryck sedan på Logga in.
  • Då kommer du till fliken Meddelanden som består av, Mottaget, Favorit och Skickat. Klicka på ikonen för att se din profil Profil på fliken längst till höger. För att ändra profilfoto, tryck på kugghjulsikonen och välj konto.
  • Tryck på ikonen om du vill börja kommunicera Sök ange sedan din väns användarnamn. Tryck sedan på och en kolumn visas där du kan fylla i meddelandet du vill skriva. Tryck därefter på Skicka för att skicka meddelanden.
  • Om du får ett meddelande kan du välja attRapportera meddelande, memoblockera avsändare, dela med andra sociala medier eller göra en favorit. Tyvärr en funktion Utforska Sarahah är för närvarande inte tillgängligt i den aktuella versionen.

Så det är fakta och hur man faktiskt använder Sarahah. Även om det inte har en negativ inverkan, måste du som smartphone-användare också vara försiktig med att använda applikationer eller sociala medier enligt deras syfte! Tror du att Sarahah-applikationen är ganska användbar? Dela med sig din åsikt i kommentarfältet ja!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found