d! pirater, ett anime-spel om piratkamp är nu tillgängligt!

Gillar du One Piece Anime-serien? Nu kan du spela det nyaste One Piece-spelet som heter D! Pirater gratis.

D! Pirates är ett spel uppkopplad En webb- / webbläsarbaserad RPG med berömda anime- och mangahistorier från Japan. Eftersom det här spelet är baserat på ett webbläsarspel behöver du inte bry dig om en komplicerad installation, du behöver bara en webbläsare på din dator och börja spela direkt, är det inte?

Vem vet inte om en ung pojke som heter Monkey D. Luffy? Han har en dröm om att bli den framtida piratkungen. D! Pirates inbjuder dig att gå på ett stort äventyr i pirattiden med Luffy och vänner. I det här spelet kommer den starkaste piratgruppen att överleva. Samla dina piratbesättningsvänner, besegra alla fiender och bli nästa piratkung i D! Pirates.

  • 10 bästa one-piece-spel 2018 (Android, PC och PS2)
  • BBM Mod One Piece: BBM Android-applikation med ONE PIECE-tema

Senaste Anime Game D! Pirater

Det finns många intressanta spelfunktioner som du kan spela i det här spelet, inklusive systemet Hyra en partner, Partnerreform / Evolution, Världschef, Implementera Dungeon, 6-kraftig uppgraderingoch många andra intressanta funktioner. Av de många funktionerna som du kan spela med finns det en funktion som är väldigt intressant att prova, nämligen Hyra en partner inne i baren.

Hyra en partner (bar)

I baren kan du rekrytera många kända pirater som är mycket starka. Du kan rekrytera partners baserat på huvudkaraktärens nivå. Förutom partnerna i baren kan du också rekrytera specialtecken inne i Mystic Bar. Alla karaktärer i Mystic Bar är fantastiska pirater från hela världen, att rekrytera dem till ditt piratbesättning är ett mycket bra val. Till Mystic Bar nivå 1 - 80 du kan rekrytera Jinbe, Tragalgar lag, Boa Hancock, Sanjioch Nico Robin.

Reformpartner

En annan funktion som inte är mindre spännande än Bar är Reformpartner. Genom att reformera din partner kan du öka statusen för din piratpartner genom evolution till en högre nivå.

Förutom förändringen i utseendet på partnerns karaktär, kommer partnerns status och stridsstyrka också att öka drastiskt. Som visas nedan, när Usopp karaktärreformera blev Soge King Usopp.

Skärmdumpar av Game D! Pirater

6 krafter

Arena

Strid Boa

Kämpa mot Jinbe

Stridslag

Eskortsystem

Avgiftssystem

Sea Shop

Världschef

Hur? Det är bara en bråkdel av de många intressanta funktionerna som finns D! Pirates. Hur intressant är det inte? Kom igen, bjud in dina vänner att spela D! Pirates tillsammans. missa inte evenemang intressant att det här spelet har att erbjuda, spännande äventyr och uppfylla din dröm att bli Piratkungen i D! Pirates.

  • Du hittar fullständig information om D! Pirates-spelet nedan; Facebook Fanspage: //www.facebook.com/dpirates.maingames
  • För att spela det senaste spelet kan du besöka länk följande: D! Pirater

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found