7 av de mest skrämmande spelen som skrämmer spelarna

Är du säker på att du är modig och inte får panik lätt? Bevisa det genom att spela följande mest fruktansvärda spelrekommendationer genom tiderna, gäng!

På tal om spel, vilken genre tycker du mest om? En av spelgenren som fansen fortfarande älskar är skräckspel.

Inte bara kommer skräckspel att överraska dig, men skräckspel kan få fram en mängd olika känslor. Du kan vara rädd, äcklad, panik, arg, till och med ledsen.

Det finns många bra skräckspel som har släppts, men de flesta förlitar sig bara på jumpscare eller ett ögonblicks överraskning. Det finns inte många skräckspel som kan göra dig paranoid och så att du inte kan sova.

Så om du vill hitta ett spel som kan slå ut ditt hjärta, måste du prova några det mest hemska spelet ApkVenues följande rekommendation, gäng!

7 mest hemska spel som skapat historia

Inte bara läskigt, följande fruktansvärda spelrekommendationer kan också göra historia och ha stort inflytande på moderna skräckspel.

I dessa skrämmande spel kommer känslor av panik och rädsla att spela över i vardagen.

Om du är mentalt redo att spela det läskigaste spelet i världen, ta en titt nedan, gäng!

1. Outlast (2013)

Överleva kommer att bjuda in dig att undersöka ett dysfunktionellt mentalsjukhus där det finns hemligheter och hemsk terror.

I det här spelet är du bara utrustad med en videokamera med en nattvisionsfunktion för att se i mörkret. Du är inte utrustad med någon styrka eller utrustning för att överleva.

Du måste konsekvent utforma en strategi för att springa från strävan efter muterade patienter medan du utforskar de hemska hemligheterna bakom sjukhuset.

DetaljÖverleva
UtvecklareRöda fat
UtgivareRöda fat
PlattformPC, PS4, XBOX One, Nintendo Switch
Betyg80% (metakritisk)


7.8 / 10 (IGN.com)

2. Dead Space 2 (2011)

Om du vill prova ett spel som är både psykologiskt och visuellt skrämmande, Dead Space 2 är svaret. Detta spel som ligger i yttre rymden kan få dig att kissa i dina byxor så illa.

Yttre rymden som rymmer många mysterier plus en skrämmande hybridfrämling och människa kommer att få dig mardrömmar.

Den nekromorfa skräck kommer att göra dig spänd under hela spelet. Dessutom har det mest fruktansvärda spelet här en hög nivå av sorg.

DetaljDead Space 2
UtvecklareViscerala spel
UtgivareElektronisk konst
PlattformPC, PS3, XBOX 360
Betyg87% (metakritisk)


9/10 (IGN.com)

3. Amnesia: The Dark Descent (2010)

Kanske många av er vet det Amnesia: The Dark Descent från skräckvideospel uppladdat av PewDiePie. Detta spel har framgångsrikt höjt hans namn, vet du.

Det mest läskiga PC-spelet startade från kickstarter-projektet 2010. Även om det bara är ett indiespel har Amnesia lyckats leverera en spelmekanik och stil som många moderna spel har kopierat.

I det här spelet kommer du att styra en man i att utforska ett skräckslott, lösa pussel, såväl som att fly från jakten på en fruktansvärd varelse som får honom att förlora sinnet.

DetaljAmnesia: The Dark Descent
UtvecklareFriktionsspel
UtgivareFriktionsspel
PlattformPC
Betyg85% (metakritisk)


8.5 / 10 (IGN.com)

4. P.T (2014)

P.T (Playable Teaser) är en demo av Silent Hill-spelet regisserat av Hideo Kojima och Guillermo del Toro. Ändå gör detta korta spel skräckspelfans galen.

Detta demo spel är verkligen ett mästerverk. Tyvärr, efter att ha släppt denna mästerverkdemo, avbröt Konami till och med släppet av detta spel och till och med avskedade Kojima.

Även om det bara är en kort demo, har det mest läskiga spelet i världen som aldrig har släppts en inverkan som långt överstiger andra AAA-skräckspel. Försök bara om det släpps.

DetaljP.T
Utvecklare7780-talsstudio
UtgivareKonami
PlattformPS4
BetygEj tillämpligt

5. Alien: Isolation (2014)

Det är sällsynt att ett spel lyfts från en film med ett så perfekt utförande Alien: Isolation. Detta spel spelas 15 år efter händelsen i filmen Alien (1979).

Till skillnad från spel från den tidigare Alien-serien har detta mest skrämmande spel smyg och överlevnadsspel. Du kommer att känna samma skräck som Ripley kände i filmen Alien.

Inte bara är det visuellt läskigt, du kommer att känna psykologisk terror, klaustrofobi och panik eftersom det inte finns något du kan göra för att gömma dig för utomjordingar som är redo att riva dig isär.

DetaljAlien: Isolation
UtvecklareKreativ församling
UtgivareSega
PlattformPC, PS3, XBOX One, Nintendo Switch
Betyg81% (metakritisk)


5.9 / 10 (IGN.com)

6. Silent Hill 2 (2001)

När vi pratar om de mest fruktansvärda spelen genom tiderna verkar det som om den här listan skulle vara ofullständig utan Silent Hill 2. Släppspelet 2001 har en mycket hög betyg, vet du.

I det här spelet kommer du att styra en man som går genom Silent hill, en stad full av monster för att hitta sin döda fru.

Silent Hill 2 har ett annat slut beroende på vilka beslut du fattar i spelet. Åh ja, det här spelet introducerar oss också till Pyramid Head, den legendariska skräckspelskurken.

DetaljSilent Hill 2
UtvecklareKonami Computer Entertainment Tokyo (Team Silent)
UtgivareKonami
PlattformPC, PS2, XBOX, PS3, XBOX 360
Betyg89% (metakritisk)


9/10 (IGN.com)

7. Resident Evil 4 (2005)

Det sista skrämmaste spelet på den här listan är Resident Evil 4. Inte bara det bästa skräckspelet, RE4 är också ett av de bästa spelen genom tiderna.

Den rätta kombinationen av överlevnad, action och skräck gör Resident Evil 4 till ett av de spel som aldrig har ätits av tiden även om det har släppts sedan 15 år sedan.

Inte konstigt att det här spelet har portats till olika plattformar. Nu är RE4 ett av de läskigaste spelen på Android med en grafisk kvalitet som inte skiljer sig mycket från originalversionen.

DetaljResident Evil 4
UtvecklareCapcom Production Studio 4
UtgivareCapcom
PlattformPC, Android, iOS, PS4, PS3, PS2, XBOX One, XBOX 360, Switch, Wii, GameCube, Zeebo
Betyg82% (metakritisk)


9.5 / 10 (IGN.com)

Det var Jakas artikel om de 7 mest fruktansvärda spelen som gjorde historia. Om du har modet måste du prova de sju matcherna ovan.

Vi ses igen vid ett annat tillfälle, gäng!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found