titta på filmbilar (2006) fullständig indonesisk undertextsfilm

Nyfiken på vad om en bil kan bete sig som en människa? Kom igen, titta på filmen Cars (2006) med indonesiska undertexter här!

Vem älskar här att titta på animerade filmer? En av de bästa animerade filmproducenterna i världen är Disney Pixar.

Av de många Disney Pixar-filmerna Bilar (2006) är en av de mest unika eftersom den berättar hur om bilar kan leva som människor.

Om du inte har sett det här eller tänker titta på den här filmen igen måste du läsa följande artikel. Vem vet, du hittar något nytt i Cars-filmen.

Synopsis Film Cars (2006)

Blixten Mcqueen är en (eller en) känd racerbil som ofta vinner mästerskap. Hans berömmelse gjorde McQueen arrogant och arrogant.

På väg till Kalifornien för att tävla i Kolvmugg mot Kungen och Chick Hicks, Lightning McQueen somnade från sin släpvagn och gick vilse.

När han föll förstörde Lightning McQueen av misstag många fastigheter i en liten stad som heter Kylarfjädrar och strandade där.

Blixt måste vara ansvarig för att reparera den egendom han skadade i staden. Han blev också bekant med stadsborna.

Hans introduktion lyckades gradvis förändra Lightning McQueens nedslående hjärta för att vara mer respektfull för andra.

Å andra sidan är Piston Cup-tävlingen på väg att börja? Kan Lightning McQueen återvända till arenan och vinna titeln?

Intressanta fakta om filmbilarna (2006)

Om du inte är intresserad av att titta på eller ladda ner Cars-filmen, kanske några intressanta fakta från den här filmen kommer att ändra dig.

  • Cars är den sista Pixar-filmen som släpps i VHS-format och den första som släpps i Blu-Ray-format.

  • Denna film är den sista och mest framgångsrika filmen av skådespelaren George Carlin (Fillmore) & Paul Newman (Doc Hudson) innan du går bort.

  • Denna filmåtergivningsprocess tar 17 timmar per bildruta. Även om den här datorn är fyra gånger snabbare än den för The Incredibles (2004) och 1000 gånger snabbare än Toy Story (1995).

  • Till skillnad från andra karikatyrer som använder bilbelysning som karaktärens ögon använder Pixar en vindruta eftersom karaktärerna som skapas blir mer uttrycksfulla.

Se filmbilar (2006) Indonesiska undertexter

TitelBilar
leva9 juni 2006
Varaktighet1 timme 57 minuter
DirektörJohn Lasseter, Joe Ranft
KastaOwen Wilson, Bonnie Hunt, Paul Newman
GenreAnimering, Komedi, Familj
Betyg75% (RottenTomatoes.com)


7.1/10 (IMDb.com)

Efter att ha läst sammanfattningen och intressanta fakta ovan är ApkVenue säker på att du kommer att bli nyfiken på fortsättningen av Lightning MacQueen-berättelsen.

Tja, du behöver inte oroa dig för ApkVenue har förberett länken nedan för de av er som är nyfikna på att titta på eller ladda ner Cars-filmen.

>>> Titta på filmbilar (2006) Sub Indo Full Movie <<<

Tecknat av humor och spännande historier, innehåller Disney Pixars animerade filmer fortfarande ett mycket bra moraliskt budskap i dem.

Det var Jakas artikel om Cars-filmen. Vi ses igen i nästa Jaka intressanta artikel, gäng!

Läs också artiklar om Tittar på filmer eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found