hur man njuter av visningen av blackberry priv på din Android

BlackBerry Priv har blivit en Android-enhet som har pratats mycket om på senare tid. Vill du prova BlackBerry Priv? Så här kan du njuta av BlackBerry Priv på din Android.

BlackBerry Priv har verkligen blivit en Android-enhet som diskuteras mycket nyligen. Inte för att Blackberry har bytt till Android-operativsystemet, utan också för att BlackBerry lovar en upplevelse med Android som skiljer sig från andra Androids. Vill du prova BlackBerry Priv? Så här kan du njuta av BlackBerry Priv på din Android.

  • 5 BlackBerry Priv-funktioner kan återställa BlackBerrys ära?
  • BlackBerry Priv påstås vara den säkraste smarttelefonen och använder en 64-bitars processor
  • Hur man njuter av Apple iOS 7 på Android

Att vara den första enheten med Android-operativsystemet verkar inte få BlackBerry att sälja BlackBerry Priv till ett relativt billigt pris. Rykten säger att BlackBerry Priv är prissatt till priset på 9 miljoner IDR. Är du säker på att du vill köpa den?

[gadget] 1616 [/ gadget]

Hur du njuter av BlackBerry Priv på din Android

Du måste vara nyfiken på BlackBerry Priv, eller hur? Inte bara på grund av den attraktiva designen av BlackBerry Priv, utan också för att BlackBerry lovar en ny upplevelse med Android med BlackBerry Priv. Vad händer om ApkVenue inbjuder dig att prova upplevelsen av att använda BlackBerry Priv på Android? Kom igen, prova!

1. Installera BlackBerry Launcher

Först förser BlackBerry BlackBerry Priv med BlackBerry Launcher. Startprogrammet som tillhandahålls på BlackBerry Priv är inte bara launcher vanligt men utrustat med specialfunktioner som är unika och fräscha. För att njuta av BlackBerry Priv, låt oss först installera BlackBerry Launcher på din Android från länk som ApkVenue tillhandahöll. Åtminstone operativsystemet Android Lollipop, va!

Xaiux Desktop Enhancement Apps LADDA NER

Glöm inte att installera BlackBerry-tjänsten så att BlackBerry Launcher kan fungera perfekt.

Blackberry-produktivitetsappar LADDA NER

Vad erbjuder BlackBerry Launcher? Detta är det!

  • Fräscht utseende

Till skillnad från de flesta launcher på Android kommer BlackBerry Launcher med ett nytt utseende. Ta med operativsystemet Android Lollipop 5.1.1, visar det sig att BlackBerry noggrant har reviderat sitt utseende launcher som levererades till BlackBerry Priv.

Eftersom BlackBerry Prive använder på skärmens navigeringsknapp, det är väldigt olyckligt att Jakas Android inte använder den på skärmens navigeringsknapp så det finns ett tomt utrymme under panelen hemskärm och applåda-hans. Sammantaget ser det friskt ut, eller hur?

  • Pop-up-widget

Typiskt för Android ger BlackBerry också BlackBerry Launcher med widgets vilket kan underlätta åtkomst till olika applikationer. Skillnaden är att BlackBerry bäddar in funktioner Pop-up-widget. Med den här funktionen kan du enkelt göra anpassningar widgets vad du vill se i en applikation utan att behöva lägga till widgetshenne till hemskärm. Tricket gör du hårt slag på appar som har tre punkter under sig (vilket innebär att appen stöder Widget Pop-up). Välj sedan vilken typ av popup du vill ska visas när du gör det hårt slag på ansökan.

  • Stöds många genvägar

Inte bara widgets Som de flesta Androids kommer BlackBerry Launcher med genväg vilket gör det lättare för dig att köra ett kommando i en applikation. Till exempel, när du vill skapa ett nytt BBM-meddelande, starta BBM-mötet, schemalägg BBM-mötet, spela Spellista och andra. Spara mer tid, eller hur?

2. Installera BlackBerry-tangentbordet

Inte bara launcher, vad som skiljer BlackBerry Priv är det fysiska tangentbordet. Men eftersom den är utrustad med en pekskärm förser BlackBerry också BlackBerry Priv med ett virtuellt tangentbord. Tja, för de av er som vill prova att använda BlackBerry-tangentbordet, vänligen ladda ner det så att du kan njuta av BlackBerry Priv på din Android.

Blackberry-produktivitetsappar LADDA NER

Vad är det unika med BlackBerry Keyboard? Här ger ApkVenue dig en titt på några av de unika funktionerna i BlackBery Keyboard för dig:

  • Svep förutsägelse

Du skriver enkelt snabbt med BlackBerry-tangentbordet, eftersom förutsägelsen av ordet som vi kommer att skriva nästa har gjorts i varje relaterad bokstav. Om något passar kan du bara göra det hårt slag på det brevet. Garanterad skrivning blir snabbare!

  • Ordbyte

En som kommer ihåg från BlackBery är automatisk texträtt? Du kan gå tillbaka till att använda automatisk text med BlackBerry-tangentbordet.

Är det allt? Inte. Det finns fortfarande särskiljande funktioner på Android-tangentbordet, som emoji-stöd och flerspråkigt stöd. Skynda dig och installera!

Genom att använda BlackBerry Launcher och BlackBerry Keyboard, så kan du prova upplevelsen med, eller hur? Om du vill ha den fulla upplevelsen av att använda BlackBerry Priv, måste du köpa den senaste Android-enheten från BlackBerry.

Åh ja, du kan också prova BlackBerry-kalender för att ersätta funktionen Google Kalender om du vill ha mer BlackBerry. Är det inte spännande?

Blackberry-produktivitetsappar LADDA NER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found