vilka typer av youtube-uppspelningsknappar som du kan få, kan du designa dina egna?

Inte bara löner, YouTubers har också rätt att få ett YouTube Creator Award om de har överskridit ett visst antal prenumeranter.

Youtube är världens största plattform för videodelning. I april 2019 beräknas de aktiva YouTube-användare varje månad nå 2 miljarder människor!

Naturligtvis är så många människor besatta av att vara YouTubers, gäng. Förutom att vara känd kan du också bli rik på grund av YouTube.

Ändå finns det många saker som du måste sträva efter för att bli en berömd YouTuber. Några av dem är utsikt, gillar, och naturligtvis prenumeranter, snälla du.

Typer av YouTube Play-knappar som ges till de mest populära innehållsskaparna

YouTube tvekar inte att ge priser och utmärkelser till sina aktiva och skickliga innehållsskapare. Inte bara löner, YouTubers kan också tjäna YouTube Play-knapp.

YouTube Play-knappen som nu heter YouTube Creator Awards är ett fysiskt pris som ges till innehållsskapare som har nått ett visst antal prenumeranter.

Inte bara utmärkelser, gäng. YouTubers med ett visst antal prenumeranter kan också få dra nytta av eller vinst även om den ännu inte har nått Play Button-nivån.

1. Fördelnivå

Fördelnivå är en nivå för innehållsskapare som inte har fått rätt till fysiska utmärkelser men har nått ett visst antal prenumeranter.

Det finns tre nivåer baserat på antalet prenumeranter som innehållsskaparen har:

  • Grafit: Grafit är den nivå som ges av YouTube för kanaler som har mindre än 1000 prenumeranter. YouTube har inget mer att erbjuda på denna nivå.

  • Opal: Opal är innehållsskaparen som har 1 000 till 9 999 prenumeranter. Opalnivå YouTubers kan ansöka om intäktsgenerering till YouTube under förutsättning att de tjänar 4000 visningar på ett år och klarat bedömningen.

  • Brons: Brons är den nivå en innehållsskapare når när den når 10 000 prenumeranter. Om kanalen ärtjäna pengarhar innehållsskaparen möjlighet att lägga till alternativ Teespring-intäktsgenerering.

2. Silver Play Button / Silver Creator Award

När den verifierade innehållsskaparen har nått 100 000 abonnenter, de kan frivilligt tjäna Silver Play-knapp, gäng.

Men tidigare måste deras kanal först granskas av YouTube. Detta är så att kanalen går sönder Riktlinje för gemenskapen otrevlig.

Trots namnet "Silver" är placket tillverkat av 92% nickel, 5% kol, 2,5% zink och flera andra metaller.

Den är ganska liten i storlek och har Play Button-logotypen och kanalnamnet på framsidan av placket.

3. Gold Play Button / Gold Creator Award

Gold Creator Award är en uppskattningsplatta för de utvalda kanalerna som har lyckats uppnå 1 000 000 abonnenter. Jalantikus YouTube-kanal är en av dem, du vet, gäng.

Denna platta är gjord av mässingsmetall pläterad med guld, inte äkta guld, gäng. Ursprungligen formades den här utmärkelsen som en knapp som är innesluten i en glasram.

Nu är designen av detta pris ännu enklare, nämligen i form av ett plakat med Play Button-logotypen och kanalnamnet på framsidan. Därför är namnet nu inte Play Button längre, gäng.

4. Diamond Play Button / Diamond Creator Award

Diamond Creator Award är ett pris som ges till innehållsskapare som har nått 10 miljoner abonnenter.

Det finns inte många ägare av det här priset, gäng. Nästan omkring 432 kanaler endast per juni 2019.

I Indonesien finns det bara ett fåtal skapare som har den här utmärkelsen, inklusive Ria Ricis och Atta Halilintar.

Till skillnad från tidigare har den här utmärkelsen en unik tredimensionell form. Insidan av Play Button-logotypen är gjord av silverpläterad metall.

Under tiden är den yttre delen gjord av lyxiga kristaller.

Vid leverans förpackades Diamond Play-knappen i en svart resväska, liknar en riktig diamant.

Inte bara förpackningen, gänget. Formen på detta objekt liknar en riktig diamant.

5. Custom Creator Award

Ju högre utmärkelsen du har desto färre kanaler får den.

Custom Creator Award är ett pris som tilldelas YouTube för kanaler som har uppnått 50 miljoner abonnenter.

Skillnaden med andra utmärkelser är att mottagaren kan beställa utmärkelsen i den form och färg de vill ha.

För närvarande ny 6 kanaler över hela världen som kan nå 50 miljoner abonnenter på YouTube, vet du!

PewDiePie är den första kanalen som får utmärkelsen. PewDiePies Custom Creator Award är i form av en logotyp BroFist färgad röd. Han kallade priset Ruby Play Button.

6. Red Diamond Creator Award

För närvarande finns det mer eller mindre 23 miljoner YouTube-kanaler runt världen. Av dessa finns det bara två kanaler som har mer än 100 miljoner abonnenter, nämligen PewDiePie och T-Series.

Därför gav YouTube speciella utmärkelser till de två stora kanalerna som hade kolliderat.

Red Diamond Creator Award formen är densamma som Diamond Creator Award, förutom att färgen är annorlunda.

Den här utmärkelsen har en mörkröd uppspelningsknapp. Dessutom är priset uppkallat efter färgen på den sällsynta diamanten i världen. Det matchar antalet mottagare, bara 2 av 23 miljoner, gäng!

Det är Jakas artikel om de typer av YouTube Creator Award som ges till de mest populära innehållsskaparna. Förhoppningsvis är den här artikeln användbar för dig, gäng.

Vi ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Youtube eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found