shhh! 10 hemliga knep för Android som du inte känner ännu

Vissa knep som sällan är kända för människor har faktiskt fördelar som inte är mindre viktiga än andra vanliga funktioner. ApkVenue kommer att dela tio hemliga Android-tricks som du sällan känner till, men som är riktigt användbara!

Ju mer sofistikerad det är smartphone, ju fler saker den här saken kan göra. Speciellt för er användare Android, olika inbyggda funktioner till de som erbjuds från tusentals applikationer ger definitivt många användningsområden för smartphones.

Men har du utforskat olika hemliga knep som Android-smartphones kan göra? Vissa knep som sällan är kända för människor har faktiskt fördelar som inte är mindre viktiga än andra vanliga funktioner. För det kommer ApkVenue att dela tio hemliga Android-tricks som du sällan känner till, men verkligen användbart!

  • Allvarligt skadad! Dessa 3 mest farliga datorer som är omöjliga
  • Internet-tricks med Google Proxy, 80% snabbare och spara!
  • Tricks för att öka din mobiltelefonsignal med Goceng Capital!

10 hemliga knep för Android som du inte visste om

1. Ändra användningen av hemknappen

Vi vet att hela tiden har hemknappen mitt på smarttelefonens botten en funktion för att återvända till hemskärmen när du trycker en gång. När du trycker länge tar den här knappen oss automatiskt till Google Assistant.

Dessa användningar kan dock faktiskt ändras. Genom att installera applikationen HomeBot som du kan få gratis i Play Store, kan du ändra funktionen på din smarttelefons hemknapp med sex tillgängliga alternativ som att starta olika applikationer eller öppna webbplatser.

Installera: HomeBot

2. Titta på YouTube-videor i bakgrunden eller minimera

Hittills har den mest populära videoapplikationen YouTube inte tillåtit sina användare att titta på videor i bakgrunden, eller med andra ord,minimera videor medan du gör andra aktiviteter eller multitasking.

Du kan faktiskt göra det med applikationen Autobeat Player. Denna applikation gör att YouTube-videor kan spelas trots att de spelas.minimera. Dessutom finns det en funktion för att ändra storleken på videon och placera den på någon del av skärmen så att du kan göra multitasking.

Installera: Autobeat Player

3. Styr Android med andra smartphones utan internet

Du kan faktiskt styra din Android-smartphone med en annan smartphone eller till och med en vanlig mobiltelefon. Bäst av allt, du kan göra det utan att behöva vara ansluten till internet.

Med hjälp av ett program som heter MemoteDet är möjligt för dig att styra din smartphone med en annan mobiltelefon vars nummer har verifierats i applikationen. Sättet att kontrollera det är ganska enkelt, nämligen att använda SMS, vilket olika meddelandeinnehåll har förinställts i applikationen.

Installera: Memote

4. Få meddelanden via PC

Det mesta av tiden som spenderas framför datorn så att du sällan kollar din smartphone? Koppla av, du kan flytta alla meddelanden som kommer in i din dator. Så du behöver inte vara rädd för att missa viktig information som skickas av dina släktingar.

Tricket är att använda applikationen Pushbullet. Denna applikation låter dig överföra alla meddelanden som kommer in i din smartphone till den dator du använder. Men gör inget misstag, du måste installera den här applikationen på en PC, inte på en smartphone.

Pushbullet-produktivitetsappar LADDA NER

5. Ändra animationshastighetsnivå

För att göra detta trick måste du vara utvecklare för din Android-smartphone. Du gör detta genom att öppna menyn inställningar >Om telefon > ** Byggnummer **> tryck upprepade gånger sju gånger så får du status för utvecklaralternativ aktiverad.

Därefter kan du omedelbart göra inställningar för att justera den önskade animationshastighetsnivån i alternativet "ÖvergångsanimationsskalaDu kan välja om du vill göra det mjukare eller skarpare efter din smak.

6. Använd Smart Lock

Låser du fortfarande din smartphone med en vanlig PIN-kod eller lösenord? Du måste försöka använda ett smart lås. Du kan välja ett enklare smartphone-låsläge utan att behöva skriva eller ange ett lösenord.

Du gör detta genom att öppna menyn inställningar >säkerhet >Smart Lock. Du kan sedan välja fem smarta låsvarianter som ansikts- eller röstigenkänning, som alla gör det lättare och verkar mer sofistikerat och futuristiskt.

7. PC-kontroll med Android

Trött på att dröja kvar framför datorn men ändå behöver använda den? Du kan göra din Android-smartphone som en fjärrkontroll för att styra din dator.

Du gör detta genom att använda ett program som heter Unified Remote. Denna applikation har många funktioner, bland annat som en mus på en PC, att skriva meddelanden på en PC, öppna filer och slå på och av datorn.

Installera: Unified Remote

8. Skydda dina ögon när du läser på natten

Läsning via smartphone på natten kan ibland ha en negativ inverkan. Speciellt om ljusnivåerna är för ljusa kommer ögonen att kännas trötta snabbare. Du kan skydda dina ögon från dessa hot på ett ganska enkelt sätt.

Genom att använda applikationen Skymning, kan du aktivera svagt ljusläge som gör dina ögon bekvämare när du läser på Android på natten. Inte bara det, du kan ställa in tiden så att läget aktiveras automatiskt och du kan också justera ljusnivån så bekväm som dina ögon behöver.

Installera: Skymning

9. Webbläsare för multitasking-specialister

Är du en mobil person och gillar multitasking? Då behöver du en webbläsare som kan tillgodose dina behov. En webbläsare som låter oss hålla multitasking och hålla fokus på viktiga webbsidor som du vill besöka.

Du behöver en webbläsare som heter Flynx. Denna webbläsare underlättar i hög grad multitasking-aktiviteter. Dessutom kan den här webbläsaren klippa innehåll som inte är viktigt och inte är relaterat till det du letar efter så att det inte slösar bort tid.

Installera: Flynx

10. Få åtkomst till datorns hårddisk via Android

Behöver du viktiga filer som bara finns på din dator? Även om du vid den tiden var ute och ingen annan var i ditt hus. Ta det lugnt eftersom du fortfarande kan komma åt data på din dators hårddisk med en Android-smartphone.

Du gör detta genom att använda applikationen WiFi PC File Explorer. Denna applikation kommer att ansluta din dator till din Android så att när du behöver data på din dator kan du hämta den via din Android-smartphone.

Installera: WiFi PC File Explorer

Det här är tio Android-hemliga knep som ApkVenue kan dela med dig av Android-smarttelefonanvändare. Vill du inte vara en Android-användare som anses vara en kupp? Så du måste prova hemliga knep ovan!

Läs också artiklar om Smartphone eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found