De 7 bästa sandbox-spelen för Android

Sandbox-spel är en spelgenre som gör det möjligt för spelare att ha ett äventyr på en karta som har tillhandahållits. Spelare kan fritt utforska den virtuella världen utan begränsningar.

SpelSandlåda är en genre spel vilket frigör spelarna att ha ett äventyr på en mapp som har tillhandahållits. Spelare kan också gratis att utforska den virtuella världen utan gräns. Spel Denna typ tillåter också spelare att välja sina egna huvuduppdrag och siduppdrag. På grund av frihet gameplay det är det spel Sandlådan är mycket älskad.

Tills vidare, spel Sandbox finns redan på enheten mobil. Det är många spel med den här genren som du kan spela igenom smartphone. Tja, här är en 7 spel Bästa sandlåda för Android som bjuder in dig att utforska en virtuell värld utan gränser.

  • 12 bästa Open World-spel på Android 2016
  • 6 bästa sandlåda eller öppna världsspel för Android-enheter
  • 20+ bästa Android-spel 2020 + Ladda ner länkar, förlorar inte konsolspel!

7 bästa Sandbox-spel för Android

1. Crashland

"Crashland" är en spel som släpptes 2016 av Butterscotch Shenanigans. Sedan starten har "Crashland" lyckats locka allmänhetens intresse spelare för att göra det till ett av Sandbox-spelen mest populär. Här kommer spelare att bjudas in på äventyr ensam på en främmande planet för att slutföra ett uppdrag. Det finns många utmaningar som måste ställas inför när man utforskar den stora och oförutsägbara främmande planeten.

2. Titan Quest

Släpptes i maj 2016, "Titan Quest" version mobil kommer att sätta dig som hjälte som går på spännande äventyr i en mycket stor värld. Det kommer att finnas många fiender du möter. Ditt jobb är döda dem alla att nivåera upp och samla Artikel. Han grät igen, du kommer inte att kunna gissa hur långt du har utforskat mapp som är så bred.

3. Godus

"Godus" är spel En sandlådesimulatortyp som bjuder in spelare reglera människors liv på jorden. Spel detta har mapp som är mycket brett och placerar sina spelare i olika epoker, från stenåldern, silver till modern. Spelare får fullständig frihet när de skapar, kontrollerar och till och med förstör allt som finns inom mapp.

4. Oddworld: Stranger's Wrath

"Oddworld: Stranger s Wrath" som gör unika djur som karaktärer i den kommer att bjuda in spelare att utforska i ett oändligt industriområde. Spelare kommer också att matchas med motståndare och agera skjuter ett skott vilket är roligt och utmanande. Äventyr blir mer spännande på grund av dess bredd mapp de obegripliga ändarna.

5. Terraria

Om du letar efter spel Det finns inget slut på en sandlåda som "Minecraft", så du kan prova att spela "Terraria". Spel Den här Android tar dig med på ett äventyr i en värld utan gränser och låter dig spendera timmar bara för bygg, min, och olika andra aktiviteter. Du måste också överleva attackerna från oväntade fiender.

6. Escapisten

"The Escapist" har en unik historia och är säker på att göra dig beroende. Här kommer du att skildra karaktären av en fånge som måste fly från fängelset. I befintligt skick spel En annan sandlåda, "The Escapist" visas också mapp bred och fri dig att göra många saker, inklusive att skapa trupper för att utföra olika åtgärder.

7. Återbetalning 2

För dem som gillar racing kan "Payback 2" vara en rekommendation spel Sandlådan är okej för dig. Här kommer du att vara ett gatebarn som kan plog alla typer av bilar och använda dem på mycket breda vägar. Du kan också skjuta fotgängare och köra om andra fordon för att göra äventyret och uppdragen ännu mer spännande.

Det är 7 spel Bästa sandlåda för Android som låter dig utforska en virtuell värld full av spännande äventyr. Har du någonsin spelat någon av de 7 spel de? Om inte, omedelbart ladda nerspeljust nu, ja!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found