Dessa 7 Android-applikationer är ett måste för kontorsanställda

Förekomsten av en smartphone kan verkligen öka produktiviteten och stödja arbetet för att bli mer effektivt.

Den digitala eran kräver att allt går snabbare och omedelbart, inklusive arbetsfrågor. För er som har hög rörlighet Precis som kontorsfolk kan förekomsten av smartphones verkligen öka produktiviteten och stödja arbetet för att bli mer effektivt.

Här har ApkVenue sammanfattat, den bästa Android-applikationen för dina kontorsanställda. För att hjälpa dig att stödja dina dagliga arbetsaktiviteter, både inom och utanför kontoret.

  • Dessa 5 coolaste kontor i Asien kommer definitivt att få dig att vilja arbeta där
  • Du kan spela spel framför chefen medan du är på kontoret och använda dessa fyra platser
  • 15 Roliga illustrationer av skillnaden mellan frilans och kontorsarbetare

Office-applikationer för Android

Nu berörs alla av tekniska framsteg. Arbete krävs för att kunna slutföras snabbare på ett smart sätt. Här är listan.

1. Hjärnfokus

Det höga arbetstrycket kräver att vi alltid fokuserar på att slutföra ett oändligt antal olika jobb. Du måste arbeta smart och öka produktiviteten.

Kanske är det dags för dig att använda en ny teknik, ett av de populära och bevisade effektiva sätten att öka produktiviteten är Pomodoro-tekniken.

Ansökan Hjärnfokus hjälper dig att köra Pomodoro-tekniken. Där det kräver att du fokuserar på att arbeta i 25 minuter, nej multitasking betonad text och gör vad du måste göra en efter en. Ta sedan en paus på 5 minuter och efter 25 minuter x 4 kan du ta en 20-minuters paus.

VISA ARTIKLAR

2. Skanner

Under vissa förhållanden finns det tider på kontoret som vi måste göra läser in dokumentera. Om vi ​​tidigare behövde gå till en kopiator, behöver du inte bry dig längre.

Anledningen är att du nu kan använda Android-applikationen. Detta är det CamScanner, ett mycket användbart och funktionsrikt program som låter dig skanna dokument, till och med skapa PDF-filer.

VISA ARTIKLAR

3. Digital registrator

Hans namn är också en kontorsperson, verkligen inte fri från att anteckna. Det finns många digitala anteckningsapplikationer som du kan använda, inklusive Google Keep, Journey, Evernote och andra.

Du kan inte bara ta anteckningar i form av anteckningar utan också inkludera listor att göra, scheman och påminnelser, göra skisser och till och med anteckna via röstinspelning.

Appar Produktivitet Google LADDA NER

Intressant är att alla dina anteckningar lagras i molnet. Så du kan komma åt den från din bärbara dator och behöver inte heller vara rädd för att förlora viktiga anteckningar längre.

4. Molnlagring

Tidigare, för att spara och dela dokument var du tvungen att använda en flash-disk, nu kan du lagra olika filer på molnlagring.

Det finns många molnlagringsapplikationer som du kan använda, inklusive Google Drive, OneDrive, Dropbox och andra. På det sättet kan du komma åt de data du behöver var du än är.

5. Chrome Remote Desktop

Om du inte är på kontoret finns det dock saker brådskande som du behöver ta hand om. Nu kan du fjärråtkomst till din bärbara dator / PC.

Chrome fjärrskrivbord är en kontorsapplikation som du kan använda för att fjärråtkomst till din bärbara dator med Android. Även om det finns gränser för hur långt du kan komma åt applikationen.

Apps Produktivitet Google Inc. LADDA NER

Uppdatering Den senaste versionen av Chrome Remote Desktop på Android låter dig strömma ljud. På sidan eftersom det finns en svaghet latens eller fördröjning, andra funktioner i denna applikation fungerar fortfarande bra.

Om du arbetar parallellt och vill veta vad som händer på din dator, till exempel som en video, kan du nu lyssna på den från den anslutna enheten.

6. Kontorsapplikationer

Nästan alla behöver kontorsapplikationer, särskilt de av er som är superupptagna kontorsarbetare. Nu finns det många kontorsapplikationer som du kan använda, från Google-produkter som Google Dokument, Google Kalkylark, Google Presentationer och Google PDF.

Från Microsoft finns Word, Excel, PowerPoint, Office Lens och Microsoft Office Mobile. Nu, med den här Office-applikationen behöver du inte längre bry dig om att öppna din bärbara dator bara för att bearbeta dina arbetsdata, du kan arbeta var som helst och när som helst via en smartphone.

7. Xyzmo Signature Capture

Ibland finns det så många dokument att du måste underteckna. Men du råkar vara utanför kontoret. Lösningen är att använda en applikation Xyzmo Signature Capture, vilket gör att du kan signera digitalt.

Det är mycket lämpligt för kontorsfolk som ofta signerar autografer men inte kan komma till kontoret. Hur det fungerar måste dokument skannas och sedan skickas till dig och du kan göra en digital signatur med den här applikationen.

Det här är 7 Android-applikationer som kontorsanställda måste ha, vilket gör det lättare för dig att stödja oändligt kontorsarbete.

Ja, högt arbetstryck kräver att vi kan maximera våra befintliga resurser. En av dem använder smartphones för att stödja arbetsproduktivitet. Dela med sig din åsikt ja!

Läs också artiklar om Ansökan eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found