12 webbplatser för att lära sig kodning gratis

I dagens digitala era behöver du faktiskt inte bry dig om att leta efter information. Eftersom, med bara en smartphone, kan du enkelt ha all information bara genom att skriva nyckelordet och

I digital era som nu behöver du faktiskt inte bry dig om att leta efter information. För bara med smartphones kan du enkelt ha all information bara genom att skriva nyckelord och ställa frågor till Farfar Google.

Förutom det är skönheten i att njuta av dagens tekniska utveckling att du kan lära dig allt enkelt och naturligtvis gratis, bara genom att öppna en webbplats. Därför tillhandahåller ApkVenue genom den här artikeln 12 webbplatser för att lära sig kodning gratis, för de av er som gillar IT-världen.

  • 7 webbplatser att titta på gratis och bästa filmer att ersätta för IndoXXI, senaste 2021!
  • 10 webbplatser "inte viktiga" men bevisat att bli av med tristess
  • 10 "Inte viktiga" platser men bevisat att bli av med tristess (del 2)

12 webbplatser att lära sig att koda gratis

1. Codecademy

Webbplats Codecademy är en av platserna som låter dig lära dig kodning gratis. Om du vill veta finns det redan över 24 miljoner människor som studerar kodning använd den här webbplatsen. Här lär du dig om HTML & CSS, JavaScript, jQuery, PHP, Pytonorm och Rubin. Intressant, eller hur?

2. Coursera

Platser för lärande kodning gratis nästa är Coursera. Denna webbplats har etablerats sedan 2012. Coursera själv har blivit ett företag inom teknikutbildning som erbjuder mer än 1000 program och 119 institutioner. Intressant, förutom att du kan studera gratis på den här webbplatsen kan du också göra betalningar för att få ett certifikat. Intresserad?

3. edX

edX är en av plattformarna online-lärande vilket är ganska känt inom teknikutbildning. Denna webbplats är av öppen källa. Denna webbplats grundades samma år som Coursera och byggdes av Harvard University och MIT. Så vem är redo att lära sig kodning gratis via den här webbplatsen?

4. Udemy

Webbplats Udemy är en inlärningssida kodning gratis som har funnits sedan 2010. Genom att öppna den här webbplatsen kan du lära dig programmering gratis med den metod som presenteras genom videovisning. En av lektionerna som finns tillgängliga här är Programmering för entreprenörer, HTML & CSS, också Introduktion Pyhton-programmering.

5. aGupieWare

Webbplats aGupieWare är en applikationsutvecklare som undersöktes av datavetenskapsprogram från några av de ledande institutionerna i USA. I slutändan har den här webbplatsen samma läroplan baserad på gratisprogram som också finns på Stanford, MIT, Carnegie Mellon, Berkeley och Columbia.

6. GitHub

Webbplats GitHub kan låta dig söka efter referensböcker när du en dag är i ett brådskande tillstånd. I själva verket kan du söka och hitta mer än 500 programmeringsböcker gratis som täcker mer än 80 olika programmeringsspråk. Ta det lugnt, böckerna på GitHub är alltid på uppdatering verkligen.

7. MIT Open Courseware

Den här webbplatsen är ganska intressant för dig, killar! Anledningen är att om du har fått nog med diskussionen om grundläggande programmering kan du besöka MIT Open Courseware att lära kodning gratis som går djupare. Som namnet antyder utnyttjar den här webbplatsen kursgeråd tillhör MIT för att kunna dela programmeringskunskap. I själva verket här kan du lära dig Praktisk programmering du vet. Häftigt, eller hur?

8.Hack.pledge ()

Webbplats Hack.pledge () är en community-webbplats utvecklare. Här ser du några utvecklare det där hög profil. Du måste veta, den här webbplatsen finns utvecklare känd som heter Bram Cohen. Han är uppfinnare programvara BitTorrent. Så du kan lära dig kodning gratis sambl dela erfarenheter till flera utvecklare ledande i världen.

9. Code Avengers

Code Avengers är en inlärningssida kodning mycket interaktiv gratis. Här kan du lära dig hur kodning riktigt spel, kodning en ansökan, och glöm inte att det kommer att finnas lektioner om JavaScriptoch HTML & CSS. Varje lektion tar upp till 12 timmar att slutföra. Åh ja, den här webbplatsen finns på engelska, ryska, nederländska, spanska, italienska, turkiska och portugisiska.

10. Khan Academy

Lärande webbplats kodning dessa freebies är ganska gamla. Khan akademin har funnits sedan 2006 där den första föreläsaren var Salman Khan. Varje steg att lära dig kodning här presenteras i form av en videohandledning. Det verkar som om det inte finns något behov av att förklara ytterligare, du kan omedelbart besöka den och lära dig.

11. Gratis matläger

På plats Gratis matläger, du kommer att lära dig HTML5, CSS3, JavaScript, Databas, DevTools, Node.js, Angular.jsoch Vig. Här kan du ansluta dig till studentnätverkets nätverk till och med proffs. Det coolaste är att här kan du skapa en gratis applikation och visa dina färdigheter kodning som du behärskar.

12. HTML5-stenar

Lärande webbplats kodning den sista fria är HTML5-stenar. Denna webbplats är ett Google-projekt som lanserades 2010. Denna webbplats grundades för att slå tillbaka HTML5 Apple. Du kan få olika handledning och så vidare. Genom att aktivt besöka denna webbplats kommer du att kunna ha en bra grund för programmering.

Det är, 12 gratis kodningsinlärningssidor som Jaka kan ge, citerat från Enterpreneur.com. Har du någonsin besökt någon av dessa webbplatser? Var inte lat att lära dig, så att du en dag kan skryta med ditt land med de prestationer du har uppnått. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found