7 bollspel på ps1 som får dig att missa, 90-talets barn måste ha spelat!

För Jaka definieras 90-talet av två saker, gänget, PS1 och VM 98. Här vill ApkVenue dela 7 PS1 fotbollsmatcher som får dig att missa.

Som en person född i början av 90-talet, upplev världscupen Den första Jaka föll 1998.

Jaka, som egentligen var en vanlig människa, blev äntligen flitig att titta på fotbollsmatcher för att han fördes av atmosfären.

Då var det också hans dag PS1 du mår bra, gäng, så när du umgås med vänner, slutar du spela fotbollsspel också.

7 PS1-bollspel som får dig att sakna

När det gäller bollspel, det nyaste är inte alltid det bästa, gäng, särskilt nu, där varje år en ny kommer ut igen.

Faktiskt, när det gäller utseende, gjorde spelen från PS1-eran våra ögon ont när de spelades nu, men många av dessa spel är fortfarande speciella för Jaka.

Namnet nostalgi är definitivt lite absurt, gäng, men det betyder inte att spelet som ApkVenue kommer att kalla här är av dålig kvalitet.

För de som redan är nyfikna på en del av Jakas förflutna, läs det bara, gäng, 7 PS1-bollspel att missa!

1. Vinnande Eleven 4 / ISS Pro Evolution

Dessa två spel är faktiskt desamma, dock, gäng Winning Eleven (WE) 4 är namnet på den japanska versionen och ISS Pro Evolution för den engelska.

Från namnet kan du gissa att det här är det fjärde spelet i WE-serien eller vad det nu heter Pro Evolution Soccer (PES).

WE4 är dock speciellt eftersom det markerar det första modeutseendet Master League, gäng, där du kan bygga ditt drömlag från 0.

Här är Master League fortfarande minimalt jämfört med nu, men detta läge gör WE4 fortfarande roligt att spela ensam.

2. FIFA 98

Under PS1-eran föll dock valet av fotbollsspel för Jakas kompisgrupp vanligtvis i WE-serien FIFA 98 det var det första spelet som lyckades förföra Jaka, gäng!

FIFA 98 är det officiella spelet för VM 1998 och som ett resultat ingår nästan alla länder som deltog i VM-kval i detta spel, inklusive Indonesien, gäng!

Detta spel från EA har också ett läge Inomhus 5v5 som futsal som inte är mindre spännande än VM-läget, gäng.

Det konstiga är att FIFA 98 låter dig göra detta glidtackling mot den motsatta målvakten som omedelbart hamnar i rött kort.

Men, gäng, det som Jaka gillar mest är låten Song 2 från Blur som är temasången i detta spel och en av Jakas favoritlåtar genom tiderna.

3. LiberoGrande

Om valet av fotbollsspel nu endast är begränsat till PES och FIFA, fanns det tidigare många alternativ och ett av dem var LiberoGrande.

Tillverkad av Namco, LiberoGrande är ett unikt spel eftersom du bara kontrollerar en spelare med en kameravy fokuserad på endast en spelare.

PES och FIFA har nu ett liknande läge, men i PS1-eran var det bara LiberoGrande som hade det här läget.

I uppföljaren kan du också spela som målvakt vilket tyvärr är lite tråkigt, gäng.

4. Super Shot Soccer

Jämfört med bollspelet ovan, Super Shot Soccer = är ett ganska excentriskt spel, gäng, men det är just det som gör det här spelet upphetsat.

Den typ av fotboll som marknadsförs här är baserad på fantasi, gäng, för varje land har speciella förmågor baserade på landets kultur.

Till exempel har den tyska målvakten förmågan att förvandlas till Berlinmuren och amerikanska spelare kan förvandlas till Frihetsgudinnan!

Konceptet liknar fotbollsfilmen Shaolin Soccer som släpptes en tid innan det här spelet.

5. Förnuftig fotboll

Enligt språket, sa förnuftiga det betyder att det är vettigt, men det finns några saker på Förnuftig fotboll vilket är lite absurt, gäng!

Även om det inte är lika spännande som Super Shot Soccer, finns det några element i detta spel som verkligen är produkter av en aktiv fantasi, gäng.

Den första är funktioner eftertouch där du kan kontrollera bollens rörelse efter att ha sparkat för att skapa en extrem nivå av "banankick".

Sensible Soccer är också ganska känt för sina nivåer glidtackling i detta spel som avbildas för mycket.

När det gäller grafik saknas det här spelet lite med kameravyn uppifrån och ner och grova karaktärsmodeller, men ingen tvekan om spelet, gäng!

6. Detta är fotboll

Om detta spel är lite mindre känt än andra fotbollsspel, gäng, men ApkVenue kommer ihåg att det här spelet en gång var känt för en unik funktion.

Det här är fotboll är det första bollspelet som gör det möjligt för spelare att prestera dykning vilket gör det här spelet så intressant.

Om det enligt Jaka verkar Neymar När jag var liten spelade jag mest här, gäng, det var därför storleken var så.

7. Kapten Tsubasa J: Kom in i morgon

För de av er som brukade arbeta direkt efter skolan var att titta på anime Kapten Tsubasa, måste vara bekant med det här spelet.

Som namnet antyder, Kapten Tsubasa J: Kom in i morgon är ett spel som är en anpassning av den klassiska 90-talets anime med samma namn.

Liksom Super Shot Soccer har karaktärerna här speciella krafter som kan släppas med tangentkombinationer som slagsmål.

Tyvärr är detta spel inte tillgängligt på engelska, gäng, så du måste titta på anime för att förstå historien i detta spel.

Vad är ålder om det inte bara är ett nummer, gäng? Även om de är 20 år gamla är spel över kvalitet inte sämre än de senaste PES och FIFA.

Därför, gäng, välkommen SEA-spel nästa månad kanske du kan prova de klassiska PS1-spelen ovan om du är uttråkad av FIFA eller PES.

Har du dina egna minnen med spelet ovan, gäng? Eller har du andra rekommendationer? Dela i kommentarerna, gäng!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found