sofistikerad! Dessa är 10 apptillverkarsajter utan kodning

Att kunna göra en ansökan utan kodning via den här webbplatsen är ganska lätt, för där måste du bara registrera dig och få veta att du ska fylla i formuläret som tillhandahålls av webbplatsen.

Många tror att om vi vill göra en ansökan måste den ha kodningsförmåga lång? Men jag tror inte det är rätt, varför? För i denna sofistikerade era ger många webbplatser en plats för Skapa applikationer utan krångel med kodning.

Att kunna skapa en applikation utan att koda via den här webbplatsen är ganska lätt, för där måste du bara registrera dig och bli ombedd att fylla i de formulär som tillhandahålls av applikationstillverkarens webbplats. Detta är det webbplats för att skapa applikationer utan kodning.

  • 7 sätt att få pengar från Facebook Lättast för nybörjare och 100% fungerar!
  • 15 snabbaste och mest pålitliga webbplatser för att tjäna pengar, Auto Rich!
  • Behöver pengar? Här är 14 typer av hobbyer som tjänar pengar

10 platser för att göra applikationer utan kodning

1. AppMachine

Webbplatsen för den första applikationstillverkaren, nämligen AppMachnineDu kan använda den här webbplatsen för att skapa applikationer och iOS med ett professionellt och attraktivt utseende.

AppMachine ger också ett dra-och-släpp-gränssnitt och kan kombineras med olika byggstenar som erbjuder olika funktioner, såsom information, foton, videor etc.

För att göra en applikation på AppMachine är metoden ganska enkel, du måste bara registrera dig, efter det kan du omedelbart redigera eller skapa en applikation.

2. Appery.lo

Nästa applikationstillverkares webbplats, nämligen Appery.loDen här applikationen är en av de första platserna som erbjuder mobil applikationsutveckling för företag med backend-tjänster och har många API-plugins som förenklar integrationen med molntjänster och företagssystem.

Appery.io kombinerar enkel visuell utveckling med kraften i JavaScript för att snabbt kunna skapa mobilapplikationer på olika enheter.

Den här webbplatsen är välkänd inom utvecklingen av mobilapplikationer. Mer än 30 webbplatser har diskuterat Appery.io i sina artiklar sedan 2012.

Några av dem är, SDTimes, InfoWorld, TechTarget, CloudTimes, InfoTech, ChinaTimes, ComputerWorld, etc.

Appery.io har 5 paketalternativ, nämligen paket Starter, Pro, Premium, Standard och Enterprise. För initiala användare kan du använda det standardpaket som är tillgängligt för en applikation med högst 3 sidor.

Även om det är gratis tillhandahåller Appery.io fortfarande 1 000 000 API-samtal, 1 GB lagringsutrymme och steg för att ge support via sin kundtjänst och tekniska tjänster.

Om du vill veta mer om paketpriser på appery.io kan du besöka sidan direkt HÄR

Fördelen med att använda detta appery är att du kan använda det via molnet, så att du inte behöver något för att ladda ner eller installera.

Allt vi behöver är en uppdaterad webbläsare så att funktionerna i denna applikation kan köras ordentligt.

Funktionen i appery.io är att den ger en visuell redaktör att göra dra och släpp komponenter för att bygga gränssnittet. När du är klar görs applikationen inte bara tillgänglig för Android utan kan också vara tillgänglig på iOS och Windows Phone.

För hur du gör en ansökan på appery.io behöver du bara registrera dig och välja ett paket, för ett gratis paket får du bara 14 dagar.

3. AppMakr

Nästa webbplats för applikationstillverkaren är AppMakr. Med den här applikationstillverkarens webbplats kan vi skapa Android-applikationer utan att behöva bry oss om kodning.

Ansökningar som görs släpps också för våra räkning, inte för AppMakr. Vi kan använda AppMakr gratis med annonserna i applikationen som vi har skapat. Förutom andra funktioner kan vi registrera oss för ett av de två betalda paketen.

AppMakr tillåter vem som helst att skapa applikationer med sina egna skapelser med hjälp av ** peka och klicka ** -tekniker. Du behöver bara följa riktlinjerna baserade på generationer. Du kan använda den här applikationen gratis.

AppMakr finns också på 14 internationella språk, nämligen Engelska, spanska, arabiska, mandarin, franska, japanska, indiska, persiska, sinhala, portugisiska, tamilska, turkiska, thailändska och indonesiska.

Precis som andra webbplatser för applikationstillverkare har AppMakr ett gränssnitt som gör det enkelt för dig att skapa Android-applikationer. Dra bara komponenten från vänster till smartphone-fönstret i mitten. Rubriker, ikoner och bakgrundsbilder finns också.

4. Appy Pie

Nästa applikationsbyggarwebbplats är Appy Pie. Denna webbplats ger dig möjlighet att skapa applikationer utan kodning. Det finns inget behov av att installera och ladda ner någonting, bara dra och släpp för att kunna skapa den applikation du vill ha.

När du är klar kan applikationen Kaliah Buay publiceras i Play Store eller Apples appbutik. Förutom Android och iOS kan de applikationer som du har skapat köras på Blackberry, Windows och Kindle.

Det finns många stora webbplatser som diskuterar om tillverkaren av denna applikation, varav en är som Mashable, TechCrunch, Wired, Forbes, Gigaom, TNW och VentureBeat.

Appy Pie tillhandahåller nu också Builder-spelfunktionen. Med den här funktionen kan du också skapa mobilspel.

För paket erbjuder denna webbplats fyra paketalternativ, nämligen gratis, grundläggande, guld och platina.

Gratispaketet är tillgängligt gratis men kan bara göra ansökningar för HTML5 och Android och funktioner som är mycket begränsade och det finns annonser för vår applikation.

För hur du gör en ansökan på Appy Pie, du måste bara bli ombedd att registrera dig via Facebook, då kan du bara redigera den som du vill.

5. Bra frisör

Nästa webbplats för applikationsbyggare är Good Barber, den här webbplatsen har ett urval av teman och är mycket vacker för att skapa applikationer.

Vill du använda ett moln eller ett speltema? Allt tillgängligt på den här webbplatsen, mer än 350 ikoner med en mycket subtil design är tillgängliga för användning.

Dessutom finns det mer än 600 Google-teckensnitt som du kan välja för att förbättra utseendet på den applikation som du vill skapa.

På den här webbplatsen kan vi skapa applikationer för Android, iPhone och webbapplikationer för mobil.

Allt som Good Barber har att erbjuda kommer tyvärr inte gratis, vi måste betala en avgift för att använda denna applikation. För mer information, besök följande sida HÄR.

6. MTT App Uppfinnare

Nästa webbplats för applikationstillverkaren är MTT App Investor. Denna webbplats är ett projekt av Mass Institut Institute of Technology (MIT) som har som mål att lära alla att skapa Android-applikationer med ett svartbaserat programmeringsverktyg. Ursprungligen utvecklades denna applikation av professor Hal Abelson på Google.

Investor-appen kan också köras på webben som underhålls av MIT Media Lab i samarbete med MIT Computer Science and Artificial Intelligence Lab (CSAIL).

Denna uppfinnare-app stöder också mer än 3 miljoner användare från 195 länder. Denna applikation används av mer än 100 tusen aktiva användare varje vecka vilket har gjort denna applikation till mer än 4 miljoner Android-applikationer.

Det här enkla utseendet på denna webbplats gör att nybörjare lättare kan skapa Android-applikationer.

Dra och släpp bara Pallete från vänster till Viewer-avsnittet. Varje komponent kan justeras i värde genom avsnittet Egenskaper.

Det kallas det blockbaserade programmeringsverktyget, för när vi gör det här programmet i Viewer-avsnittet ordnar vi komponenterna i form av komponentblock som överlappar varandra.

7. Appclay Shephertz

Nästa apptillverkares webbplats är Appclay, den här webbplatsen kan göra det lättare för dig att skapa eller skapa Android-applikationer utan att behöva bry dig om kodning.

Du behöver inte heller installera programvara som om du skapar andra applikationer, så här skapar du en Android-applikation med HTML5-bas.

8. AppYet

Nästa applikationsbyggarwebbplats är AppYet, genom att använda appyet behöver du inte vara förvirrad över att göra applikationen som du vill. Du behöver inte ens bry dig om att använda kodningstekniker eftersom den här webbplatsen använder HTML5 för att skapa applikationer.

Fördelen med att skapa applikationer på den här webbplatsen är att du kan köra Android-applikationer som du har skapat på iPad, iPhone, Blackberry och även på Windows Phone.

Precis som andra applikationstillverkares webbplatser gör Appyet det också enkelt för dig att skapa applikationer utan att behöva installera programvara.

9. Buzztouch

Nästa webbplats för applikationsbyggare är Buzztouch. När många människor har Android-smartphones visas fler och fler applikationer.

Dessa applikationer är väldigt enkla att få och de flesta är gratis. Men om du vill ha ett program som är annorlunda och enligt vad du vill kan du också göra det.

Med hjälp av Buzztourch-webbplatsen kan du skapa fantastiska Android-applikationer.

Buzztourch är en programvara med öppen källkod som kan hjälpa dig att skapa roliga och gratis applikationer.

Och fördelen med att använda Buzztourch är att du kan köra din applikation på Android och iOS.

10. AppsGeyser

Nästa applikationsbyggarwebbplats är AppsGeyser, den här webbplatsen är en av applikationsbyggnadsplatserna som anses vara ganska populär, eftersom många användare vill skapa applikationer utan att koda på den här webbplatsen.

För hur du skapar en Android-applikation på AppsGeyser kan du gå direkt till den officiella webbplatsen.

Där är det Lista över App Builder-webbplatser utan kodning som du omedelbart kan försöka skapa en applikation utan att behöva bry koden.

Förhoppningsvis kan den här artikeln vara till nytta för er alla, särskilt de som vill skapa applikationer utan kodning.

Om du gillar den här artikeln kan du dela med dina vänner och glöm inte att lämna en kommentar.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found