7 enkla och effektiva sätt att spara internetkvot!

Dessa tips om hur du sparar kraftfull internetkvot kan göra att din kvot håller länge, vet du! Tro inte? Kom igen, se hur du sparar mobildata här!

Hur du sparar internetkvoter kan hjälpa dig att göra det internetpaket du har längre. Du kan också ansluta till släktingar under en längre tid.

Internet under den aktuella eran har det blivit mycket viktigt och avgörande. Jag kan inte ens hitta det på en dag, jag kanske humör du är en röra. Medge bara det, eller hur?

Tyvärr är användningen av internetdatakvoten omvänt proportionell mot priset. Ju mer och snabbare anslutningen erbjuds, desto dyrare blir det. Kan komma kort om så är fallet.

Men lugna dig, nu behöver du inte oroa dig för mycket. För dig som är ekonomisk eller sparar på internetkvoter vill ApkVenue ge dig några tips Internetkvoten tar slut snabbt. Garanterat ekonomiskt!

7 effektiva sätt att spara internetkvoter på Android

Om du inte kan säga till leverantören att sänka priset på internetpaketet, kan du åtminstone bara knäcka din mobiltelefon för att minska din dataanvändning.

Med sofistikeringen av dagens smarttelefonoperativsystem kan du göra flera saker för att din internetkvot ska hålla längre.

Att minska bildstorleken, begränsa internetanvändningen på en viss sida eller till och med stänga av data på ett intelligent sätt kan allt göras för att spara din internetkvot.

Så om du inte kan vänta med att veta hur man sparar Indosat-kvoten eller hur man sparar på dyr Telkomsel-kvot, följ dessa tips om hur man sparar kvoter, gäng!

1. Hur man sparar internetkvot med Chrome Data Saver

Om du är en användare Chrome-webbläsare, sedan kan du minska din datakvotanvändning genom att aktivera funktionen Datasparare.

För att aktivera den här funktionen kan du gå till menyn Inställningar> Datasparare> PÅ. Den här funktionen komprimerar dina data med upp till 50% för att minska dataanvändningen på din Android-telefon.

Den här metoden för att spara kvoter är verkligen effektiv. Chrome fungerar automatiskt för att minska din nuvarande internetdataanvändning bläddring.

För dem som inte har det här webbläsarprogrammet kan du ladda ner programmet via länken nedan och kan omedelbart öva på hur man sparar Telkomsel, Tri och andra operatörers kvoter.

LADDA NER Google Browser Apps

2. Hur man sparar kvot genom att inaktivera oönskade synkroniseringsalternativ

Nästa sätt att spara data är att inaktivera konton som har synkroniseringsalternativ som du inte använder regelbundet.

Till att börja med kan du öppna menyn Inställningar> Konton> välj det konto du inte vill synkronisera med.

Detta sparar din datakvot eftersom applikationen inte automatiskt ansluter till internet.

3. Hur man sparar data genom att begränsa användningen av internetkvoter

Du måste känna till funktionerna varning för dataanvändning och gränssystem det där inbyggt på varje Android-telefon?

Du kan utnyttja den här funktionen för att ge dig en varning när din dataanvändning har överskridit gränsen.

För att använda den kan du ange Inställningar> Dataanvändning> Mobildata> Ange gräns för mobildata. Knacka för att aktivera den.

Även om det verkar väldigt enkelt är den här funktionen mycket effektiv som ett sätt att spara Tri, Telkomsel och annan operaotkvot, särskilt för användare som är impulsiva att använda internet.

Andra sätt att spara internetkvot

4. Begränsa användningen av data i bakgrunden (Begränsa bakgrundsdata)

Om du verkligen känner att din datakvot är slösande, är ett sätt att spara din kvot att stoppa dataanvändningen vid bakgrund.

För att begränsa detta kan du öppna menyn Inställningar> Dataanvändning> Knacka på de tre vertikala linjerna längst upp till höger> Begränsa bakgrundsdata> OK.

Detta kommer att minska datakrävande applikationer medan de körs bakgrund, men problemet är att din anmälan kommer sent.

Även om det finns konsekvenser kan det här sättet att spara mobildata vara en grundpelare för dig.

5. Identifiera applikationen som suger datakvot

Sättet att förhindra att kvoten slösas bort glömmas mycket, även om det ofta är den främsta orsaken till den extravaganta kvoten som inte upptäcks.

Många applikationer är gjorda för att göra det lättare för oss att ansluta till internet men det gör det naturligtvis att det konsumerar mycket data.

För att ta reda på vilka applikationer som konsumerar mycket data kan du besöka menyn Inställningar> Dataanvändning, skrolla ner och hitta listan över appar som förbrukar mycket av din data.

Lösningen kan du avinstallera applikationen ersätter den sedan med en ny applikation som är mer effektiv i datakvoten. Hur, har du försökt att spara den här kvoten ännu?

6. Hur man sparar internetkvot genom att begränsa användningen av applikationsdata

Alternativ Android-dataanvändning är inte det enda sättet att begränsa dataanvändningen för en app. Vissa applikationer har sina egna synkroniseringsalternativ och datalternativ.

Synkronisering är dock väldigt användbar. Speciellt om du litar på lagring i molnet. Synkroniseringsprocessen är dock slöseri med batteri.

Du kan komma åt den via inställningsmenyn i applikationen. Exempel Google Foton, du kan gå in Inställningar> Säkerhetskopiera och synkronisera för att se alternativ för datasparande.

Genom att begränsa dataanvändningen för denna applikation kan du spara mer genom att använda mobildata. Denna metod för att spara kvotta är mycket effektiv för dig att träna.

7. Hur man sparar data genom att begränsa applikationsuppdateringar

Om du använder ett program från Google Play Butik kommer din mobiltelefon att använda detuppdatering automatiskt installerade applikationer på den.

Uppdatering vad applikationen erbjuder tar ibland upp en mycket stor kvot, detta kommer naturligtvis att göra kvoten slösaktig. För att hantera detta kan du aktivera alternativet Endast wifi.

Ansökan kommeruppdatering uppgifterna är endast när din mobiltelefon är ansluten till WiFi. För att aktivera det kan du gå in i Play Store och välja menyn Inställningar> Uppdatera appar automatiskt> Uppdatera appar automatiskt via WiFi Endast.

Magnitud uppdatering en applikation är ganska olika. Vissa är lite, men andra kan spendera hundratals mega. Därför är det dödligt uppdatering blir automatiskt ett kraftfullt sätt att spara internetkvoter.

Bonusvideor: Ett kraftfullt trick Hur man sparar mobildata

Du kan göra sakerna ovan för att komma runt din mobiltelefon för att spara på datakvotanvändningen. Så du kan göra dina pengar mer användbara, inte bara köpa kredit för internetpaket.

Sättet att spara kvot Telkomsel, Tri, XL och andra operatörer som ApkVenue delade den här gången är faktiskt väldigt lätt att öva, det är bara att det ofta går obemärkt förbi.

Har du ett sätt att spara din andra datapaketkvot eller inte? Dela via kommentarskolumnen!