en samling av de senaste PUBG-mobilfuskarna 2019

Fortsätta att förlora strimman och vill använda PUBG Mobile-fuskapplikationen? Kom igen, låt oss titta på de senaste PUBG Mobile-fuskmetoderna som ofta används enligt följande.

Förlorar du ofta eller upplever tappa strimman även om du har spelat med solida lagkamrater? Du kanske kan träffas med fuskare, gäng!

Fram till nyligen, vars namn var fuskare definitivt svårt att undvika från spelet online multiplayer. Börjar från eran Point Blank, CS: GOtills du vänder dig till mobil plattform som PUBG Mobile och COD Mobile.

När du vet detta, ger du upp eller till och med är intresserad av att använda det fuska att snabbt gå upp rang?

Innan det, läs först uppsättning fuska Den senaste PUBG Mobile som ofta används av spelare för att vinna seger i matcher. Kolla in det här!

Insamling av sätt Fuska Den senaste och ofta använda PUBG Mobile

Vissa fuska PUBG Mobile nedan är mycket vanligt för dig att hitta i olika typer av spel.skjutgenre, vare sig det är i FPS-läge eller TPS-läge.

Hittills finns det minst 7 typer fuska eller fusk som vanligtvis görs av PUBG Mobile-spelare för att få Vinnare Vinnare Kycklingmiddag!

Vad är några av dem? Kom igen, se ApkVenues recension som har sammanfattats i sin helhet nedan, gäng.

1. Wall Hack + Ingen rekyl

FuskaWall Hack utan tvekan en av de legendariska fuskarna i världen av FPS-spel uppkopplad, som Point Blank och Crossfire.

Genom att använda fuska detta kan en spelare ta reda på var fiender befinner sig bakom andra föremål, såsom väggar, hus, fordon och andra med olika färger.

Sedan kan du skjuta genom muren för att avsluta fienden som gömmer sig.

Även detta kan kombineras med fuskaIngen rekyl så att dina skott alltid kommer att vara raka vilket gäller för alla typer av vapen, gäng

2. Aimbot + Ingen rekyl

Varför ska du vara så trött plundring Red Dot, Holo eller Scope x8 för att kunna rikta in fienden exakt? Även om du kan använda fuska Den bästa PUBG Mobile heter Aimbot.

Inget behov av att sikta på att använda omfattning, automatiskt hårkors Du kommer att riktas till fienden framför dig.

Speciellt om du kombinerar det med fuskaIngen rekyl. Garanterade vapen med skada sjuk men har rekyl dåligt som AKM kan vara så dödligt!

3. Antenn + Magic Bullet / Auto Headshot

Beväpnad med mapp bred kunskap krävs att PUBG Mobile-spelare har kunskap kartläggning stark för att bestämma platsen för närmaste fiende beväpnad med skott och steg.

Detta visade sig dock luras fuska som heter Antenn, vilket ger dig den exakta platsen och avståndet för fienden närmast dig.

Vägen fuska Antennen kommer att placera fienden med en rak linje som kommer från kompasspartiet högst upp.

Då kan du kombinera det med fuskaMagisk kula vilket gör att du kan skjuta i valfri riktning, men kanterna kommer fortfarande att träffa närmaste fiende.

Eller så kan du enträffsdöd, kan också kombinera fuska Antenn med Auto huvudskott där skottet går direkt till motståndarens huvud.

Mycket intressant fuskare PUBG Mobile som inte kan positionera fienden, eller hur?

Fuska PUBG Mobile Övriga ...

4. PUBG Mobile Hack Emulator

Faktiskt tredje fuska ovan avser vapen. Men du vet inte sanningen utvecklare PUBG Mobile har gjort misstag som har utnyttjats av människor fuskare.

När du först släppte PUBG Mobile Emulator för att spela detta spel på en PC eller bärbar dator fanns det möjligheter för spelare skrivbordet och mobil träffa varandra, gäng.

Som ett resultat är det uppenbart att PC- eller bärbara spelare kommer att bli bättre än spelare mobil. Förutom att ha en större skärm blir dina kontroller mycket friare än att använda en pekskärm.

Här kan du spela PUBG Mobile med inställningar tangentbord och datorer som de bästa FPS-spelen, som Battlefield och Call of Duty.

De goda nyheterna nu utvecklare Tencent Games har gjort förbättringar buggar PUBG Mobile på den här och separata servrar mellan spelare skrivbordet (emulator) och mobil.

5. Speed ​​Hack

Har du någonsin sett någon springa onaturligt super snabbt? Ännu mer än när du tar av dig vapnet och använder föremål öka, gäng?

Det finns faktiskt två möjligheter. Först använder han fuskaSnabbhack att kunna lura fienden och undvika att skjuta fiendens vapen.

Vanligtvis också fuska Speed ​​Hack i kombination med fuskaObegränsad HP bara om en tillfällig fiendebrand slog till.

Eller den andra möjligheten, en annan spelare upplever alias nätverksstörningar eftersläpning vilket gjorde hans rörelser hackiga och verkade göra en supersnabb körning.

Jo då, förstås fuska Speed ​​Hack blir svårt för dig att upptäcka dig själv, eller hur?

6. Inget gräs

En av fördelarna med mapp Erangel och Sanhok i PUBG Mobile-spelet har fält med ganska högt gräs som tjänar till att gömma sig för fiender.

Dessutom kan du kamouflera ännu mer när du använder sällsynta föremål, som Ghillie Suits.

Tja, genom att använda fuska PUBG Mobile heter Inget gräs Du tar automatiskt bort gräselementet inuti mapp och känn fienden som är benägen.

Om du har detta kan du säga adjö till samma namn "spelmask", gäng.

7. Ultrahopp

Senast där fuska En annan populär PUBG Mobile heter Ultra High Jump, som som namnet antyder låter dig hoppa onaturligt högt.

Tänk dig att du kan göra mycket höga hopp över det normala och till och med kan nå 40 meter. Att hoppa över 3 våningar i byggnader är inte ett problem!

På detta sätt kan du omedelbart rusa fiender som lätt gömmer sig på taket på byggnaden, gäng.

Användningsrisker Fuska PUBG Mobile: Hackare får Ban Pan!

Uppsättning fuska ovan kan du få det gratis att använda manus som aktiveras med applikationen fuska Android, till exempel, som Game Guardian.

Det finns också flera applikationer fuska lovande funktioner antidäck, som Cit Pekalongan eller PUBG Mobile VIP-hack.

Var inte tyst, PUBG Mobile-utvecklare slår också ner på förövarna som använder det fuska genom en kampanj som heter Hackare får Ban Pan.

Varje vecka släpper PUBG Mobile en lista över berörda konton däck för att göra misstänkt aktivitet.

Tencent Games när utvecklaren hävdar att ett Game Security Team arbetar 24 timmar kontinuerligt för att övervaka, identifiera och ta bort fuskare i spelet.

För användare fuska betalt krav anti-förbjudna, Tencent Games gjorde inte ett undantag.

Vill oavsett hur mycket pengar gästerna spenderar fuskare att fuska, fortfarande genomdriva däck detta förblir sant.

Tips & tricks: Så här hanterar du det Fuskare på PUBG Mobile

Spela en rum med fuskare kommer säkert att hitta ett fruktansvärt spöke för de av er som spelar ärligt.

Även om du inte kan undvika det finns det flera sätt att hantera det fuskare på PUBG Mobile som du kan ansöka. Här är några av dem.

  • Spela inte på mapp Erangel, eftersom många fuskare som använder mapp detta är för applikationstestning fuska de. Dessutom fuskare använder vanligtvis ett nytt konto och kan eventuellt spela på Erangel as standardkarta.
  • Suddig omedelbart efter att ha sett fuskare eller misstänkt spelare, för även om han gjorde det fuska naturligtvis har du ett minimiavstånd för att skjuta. Att direkt undvika till den längsta positionen är det rätta valet.
  • Rapportera misstänkt spelare, oavsett om du vinner eller tappar matchen, ska du inte vara tyst när du hittar det fuskare. Rapportera det omedelbart till festen utvecklare så att spelaren får sanktioner upp till däck permanent.

Video: Nej. Fuska! Dessa är 5 applikationer för sofistikerade Spel PUBG Mobile

Det var en samling fuska Den senaste PUBG Mobile under det vanliga 2019 fuskare slitage i spelet. Om du föredrar att använda den fuska eller inte?

Det är bättre att du bara spelar sport! Vill du betala vad som helst och använda applikationen fuska PUBG Mobile VIP, det finns fortfarande risker däck permanent från utvecklare.

Vänligen dela och kommentera den här artikeln för att få information, tips och tricks och nyheter om teknik från JalanTikus.com.

Läs också artiklar om PUBG Mobile eller andra intressanta artiklar från Naufaludin Ismail.