hur man flyttar kontakter till alla nya hp & os

Hur man flyttar kontakter till en ny mobiltelefon från Android till iOS eller vice versa är förvånansvärt enkelt, du vet! Kolla in hur du flyttar kontakter till en annan mobiltelefon här!

Hur man flyttar kontakter till nya HP faktiskt riktigt lätt att göra, va, gäng. Men faktiskt finns det fortfarande många som inte vet hur.

Faktum är att den här metoden är mycket viktig för dig att veta, speciellt om du just har köpt en ny Android-mobiltelefon eller iPhone. I stället för att spara kontakterna en efter en är det verkligen det mest praktiska alternativet att flytta.

Men ta det lugnt! För er som är förvirrade och har problem med att flytta kontakter till en annan mobiltelefon har ApkVenue en lösning.

Nyfiken? Kom igen, se handledningen sara flytta kontakten till den nya mobiltelefonen följande detaljer!

Insamling av sätt att flytta kontakter till den senaste nya mobilen 2020

Att ha en ny mobiltelefon är verkligen mycket roligt, men detta inkluderar inte när du måste flytta gammal data till en ny mobiltelefon där en av dem är en kontaktlista.

Till skillnad från hur man flyttar filer från mobiltelefoner till bärbara datorer som är väldigt enkla att göra är det lite mer komplicerat att flytta kontakter till den här nya mobiltelefonen enligt ApkVenue.

Men du behöver inte oroa dig! För här har ApkVenue förberett en komplett samling sätt att flytta HP-kontakter till andra mobiltelefoner 2020.

Åh ja, för de av er som letar efter hur man flyttar HP Vivo-kontakter eller andra märken kan du följa stegen nedan, ja!

1. Hur man flyttar kontakter för Android- eller iOS-kamrater

Om din gamla mobiltelefon och din nya mobiltelefon har samma operativsystem kan hur du flyttar kontakter till en annan mobiltelefon göras snabbare och lättare.

En sak som du måste göra på det här sättet är Google- eller Gmail-konto som ett medium för processen att överföra kontakter från gamla HP till nya HP.

Men om du inte har ett Google- eller Gmail-konto, oroa dig inte! Du kan göra det först genom att läsa följande ApkVenues artikel.

VISA ARTIKLAR

Om du redan har ett Google-konto kan du följa stegen som ApkVenue har beskrivit i detalj nedan.

Steg 1 - Öppna menyn 'Inställningar'

 • Först öppnar du menyn 'Inställningar' från din gamla mobiltelefon. Efter det, du skrolla ner och öppna menyn 'Konton och synkronisering'.

 • Till exempel, här använder Jaka Xiaomi mobil för att göra hur man flyttar kontakten till den nya mobiltelefonen. För andra märken av Android-telefoner eller iPhones måste du bara justera det, gäng.

Steg 2 - Välj Google-kontot för att flytta kontakten

 • På sidan Konton och synkronisering väljer du menyn 'Google'.

 • Nästa steg, du välj Google-kontot som också kommer att användas på den nya mobiltelefonen.

Steg 3 - Synkronisera konton

 • Se till att du har kontrollerat alternativen vid denna tidpunkt 'Kontakter'.

 • Efter det, synkronisera så att när detta konto används på en ny mobiltelefon flyttas all kontaktinformation utan att en enda lämnas kvar.

Steg 4 - Logga in på kontot på den nya mobiltelefonen

 • I detta skede, konfigurationsprocess för kontaktsynkronisering på din gamla Android- eller iPhone-mobiltelefon är du klar, gäng.

 • Dessutom stannar du logga in eller lägg till Google / Gmail-kontot på en ny telefon. Om du inte vet hur du lägger till ett Google-konto har ApkVenue diskuterat det i följande artikel:

VISA ARTIKLAR

Om du har loggat in eller lagt till Google / Gmail-kontot på din nya mobiltelefon synkroniseras din nya mobiltelefon automatiskt.

Men om kontaktlistan fortfarande inte synkroniseras automatiskt kan du utföra manuell synkronisering på samma sätt som ovan.

Oh ja, så att hur man flyttar kontakter från gamla mobiltelefoner till Android eller iPhone är framgångsrikt, se också till att du gör det ställa in kontaktlagring så att den automatiskt sparas i Gmail-kontot, ja, gäng!

Hur man flyttar kontakter till Gmail i sig är väldigt enkelt. På sidan Kontakter väljer du menyn Inställningar> Importera / exportera kontakter.

Därefter väljer du 'Importera från SIM-kort' och ange ett Google-konto där du vill spara kontakten.

2. Hur man flyttar kontakter till nya HP (iPhone - Android)

Om tidigare de gamla och nya mobiltelefonerna hade samma operativsystem, tänk om båda har ett annat operativsystem? Det kan vara så att din gamla mobiltelefon använder iOS och din nya mobiltelefon använder Android.

Även om ditt nya HP-operativsystem skiljer sig från det gamla är det du kan fortfarande flytta kontakterna du vet, gäng.

För iPhone-mobilanvändare som vill byta till att använda Android kan du använda hur du flyttar kontakter till den här nya mobiltelefonen.

Det är bara det sättet att överföra kontakter från gamla mobiltelefoner till nya mobiltelefoner som görs den här gången är helt annorlunda än tidigare och lite mer komplicerat. Kom igen, se helt!

Steg 1 - Logga in iCloud

 • Det första steget du måste göra är logga in iCloud-konto först via ett webbläsarprogram på en dator.

 • Ange ditt iCloud-användarnamn och lösenord.

Steg 2 - Verifiera koden

 • Därefter kommer du av säkerhetsskäl bli ombedd att göra Tvåfaktorsautentisering skickas till ditt mobilnummer under registrering av iCloud-konto.

Steg 3 - Välj "Kontakter"

 • När du har loggat in väljs du menyn 'Kontakter'.

Steg 4 - Välj ett kontaktnummer

 • I det här skedet väljer du det kontaktnummer som du vill flytta till en ny Android-telefon.

 • Tryck inte på knappen för att välja det kontaktnummer som ska överföras Ctrl + A. på tangentbordet. Om det väljs framgångsrikt blir kontaktnumret blått.

Steg 5 - Välj "Exportera vCard"

 • När alla kontaktnummer har valts, klicka på logotypen miljö i det nedre vänstra hörnet, sedan välj 'exportera vCard '.

Steg 5 - Öppna ett Gmail-konto

 • Efter processen exportera sparas framgångsrikt är nästa steg öppna ett Gmail-konto, då välj 'Kontakter'.

 • För att söka efter en meny kontakter, klicka på logotypen bredvid ditt profilfoto.

Steg 6 - Importera kontakter

 • När du har öppnat kontaktmenyn är nästa steg meng-importera kontaktfil som du har exportera i iCloud.

 • För att visa menyn 'Importera', klicka på menyn 'Mer' först.

Steg 7 - Välj "Importera"

 • Välj därefter Importera. Då visas en display på följande sätt.

Steg 8 - Välj kontaktfilen

 • Sedan införa filer vCard-kontakter vilken var du tidigare exportera från iCloud.

I detta skede kan vCard-kontaktfilen faktiskt också användas när du vill göra det hur man flyttar kontakter till en annan mobiltelefon via Bluetooth, gäng.

Men det här är bara valfritt och om du inte vill bli yr, är det bättre att bara följa nästa steg från ApkVenue.

Steg 9 - Klicka på "Importera"

 • Om filer har angetts, klicka 'Importera'.

När du har slutfört alla stegen ovan överförs kontakterna från din gamla iPhone framgångsrikt till den nya Android-telefonen.

Att flytta kontakter till en ny mobiltelefon på det här sättet utnyttjar faktiskt samma princip som den tidigare metoden, där Google automatiskt synkroniserar användardata.

Åh ja, du kan också följa stegen ovan om du vill flytta kontakter till en ny Samsung-mobiltelefon från en iPhone, va!

3. Hur man flyttar kontakter till en ny mobil (Android - iPhone)

Nästan samma som hur man flyttar kontakter från iPhone till iPhone, även för fall från Android till iPhone kan göras genom att importera vCard-kontakter.

Även om principen är densamma, hur man flyttar kontakter från Android till iPhone är kräver olika hantering och även steg.

Här är stegen du kan ta för att exportera kontakter från Android, och senare kommer dessa kontakter att överföras till din iPhone.

Steg 1 - Öppna en kontakt

 • Från kontaktsidan trycker du på punktikonen och välj menyn 'Importera / exportera kontakter'. Åh ja, här använder ApkVenue en Xiaomi-mobiltelefon, du måste bara justera menyn, gäng.

Steg 2 - Exportera kontakter

 • Därefter väljer du ett alternativ 'Exportera till lagring' för att göra det lättare när du gör processen för hur du flyttar kontakter till en ny mobiltelefon från Android till iPhone via iCloud.

 • Om ett meddelandefönster visas klickar du på det 'OK'. I detta skede har kontakter på Android-telefoner också exporterats till HP: s minne.

Nästa, att göra importera kontakter till iCloud, på samma sätt som när du flyttar kontakter från iPhone till Android, bara den här gången för dig välja importera vCard.

Det är enkelt, eller hur? Tja, om du vill veta andra knep för hur du flyttar kontakter till en ny mobiltelefon från Android till iPhone kan du läsa ApkVenues artikel nedan: Hur man flyttar kontakter från Android till iPhone.

VISA ARTIKLAR

Så det är stegen för hur man flyttar kontakter till en ny mobiltelefon, antingen från Android till iPhone eller vice versa. Det är enkelt, eller hur?

Det är en liten skillnad i metoden när du vill flytta kontakter till ett annat operativsystem från den gamla mobiltelefonen, men det tar fortfarande inte lång tid, egentligen.

Förhoppningsvis kan informationen som ApkVenue delar den här gången vara användbar för er alla och ses i nästa artikel!