hur man gör foton på wa som inte lagras automatiskt i galleriet

Telefonminnet fullt på grund av bilder från WA? Koppla av, ApkVenue har säkert tips om hur du automatiskt sparar foton på WA i galleriet, garanterad framgång.

WhatsApp är en chattapplikation med de största användarna idag. Gränssnittet enkel och dess användarvänlighet har lockat miljontals användare.

Nästan alla runt om i världen använder WhatsApp som ett sätt att kommunicera indirekt med andra, skicka meddelanden till varandra, ringa telefoner och till och med skicka bilder till varandra.

Bakom de olika fördelarna, utan att vi vet det, blir våra mobiltelefongallerier ibland fulla på grund av foton och videor från WhatsApp och gör våra mobiltelefoner mindre optimala när de används.

Detta är sättet att förhindra att WhatsApp-foton sparas automatiskt i galleriet

Så att ditt galleri och minne inte är fullt av foton från WhatsApp, har ApkVenue hur man sparar WhatsApp-foton och videor i galleriet. Detta enkla trick kan göra ditt mobilminne mycket lättare.

Så att WhatsApp-bilder inte sparas automatiskt finns det några speciella inställningssteg som du måste följa. Stegen är enkel och kan göras på bara några ögonblick.

Stegen som du kommer att göra är ganska enkla och behöver inte hjälp från andra applikationer, eller måste göra rot din Android-telefon först.

Inställningar så att Whatsapp-foton inte sparas automatiskt i galleriet

Som en av chattapplikationerna med flest användare i världen försöker WhatsApp alltid gör det lättare för de människor som använder det ingår i denna automatiska bildsparningsfunktion.

När den är aktiverad, behöver du inte bry dig om att bläddra igenom din konversationshistorik för att hitta viktiga bilder du vill se, men dessa allmänna inställningar passar inte alltid för alla.

Lyckligtvis kan du stänga av det här alternativet med några få enkla steg, som ApkVenue kommer att förklara i detalj i nästa avsnitt.

Sättet att hindra WhatsApp-foton från att komma in i galleriet görs genom att ändra några av de interna inställningarna i WhatsApp-appen som du använder.

Denna metod kan användas i olika versioner av WhatsApp som för närvarande är installerade på din Android-telefon, och stegen som måste göras är exakt desamma.

Här är några steg som du måste följa så att WhatsApp-bilder inte sparas automatiskt i galleriet.

  • Steg 1 - På WhatsApp-startsidan är allt du behöver göra att trycka på tre prickar ikon i det övre högra hörnet av skärmen. Därefter kan du välja menyn inställningar för att gå till huvudinställningarna.
  • Steg 2 - På WhatsApp-inställningssidan är allt du behöver göra att välja menyn Dataanvändning och lagring. Efter det, var uppmärksam på menyn Ladda ner media automatiskt för nästa steg.

Det finns 3 menyer för att hantera fotolagring när du använder en dataplan, Wi-Fi och roaming. Jaka börjar med att hantera lagring när du använder ett datapaket.

  • Steg 3 - Välj menyn När du använder mobildata. Här är fyra typer av filer som vanligtvis sparas automatiskt. Se till att inte kryssa för dem alla.

Genom att avmarkera allt har du ändrat inställningarna för automatisk spara på din WhatsApp. Foton och videor sparas inte längre automatiskt när du använder mobildata.

  • Steg 4 - Gör detsamma för inställningar när du är ansluten till Wi-Fi och även vid roaming. Se till att inte kontrollera några filtyper.

På så sätt kommer din mobiltelefon inte längre att spara foton, videor och andra dokument automatiskt i alla situationer.

Denna serie enkla steg kan hjälpa dig att spara mer minne och automatiskt göra din mobiltelefon lättare.

Glöm inte att prova funktionerna också mörkt läge det är just nu på WhatsApp, gäng. Även om det fortfarande är i utvecklingsfasen, kommer den här funktionen verkligen att hjälpa dig som inte gillar pråliga färger.

Det här är tips om hur du förhindrar att WhatsApp-foton sparas automatiskt i galleriet. Hur? väldigt lätt att göra rätt?

Genom att använda de tips som ApkVenue förklarade tidigare kommer din mobiltelefon att kunna arbeta snabbare och bättre, gäng.

Förhoppningsvis är dessa tips från ApkVenue användbara för dig. killar! Vänligen dela och kommentera den här artikeln för att fortsätta få information, tips och tricks och nyheter om annan teknik från Jaka, gänget.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found