6 typer av applikationer i denna spelbutik är farliga för din smartphone!

Den här gången kommer ApkVenue att diskutera 6 typer av farliga applikationer i Play Store som inte ska installeras. Kom igen, låt oss lyssna!

Av det totala antalet ansökningar i Play Butik, uppenbarligen är cirka 15 procent applikationer av dålig kvalitet. När man tittar på det är användarna säker måste vara uppmärksam innan du väljer en ansökan i Play Store.

Det är inte omöjligt att dessa applikationer faktiskt kan vara farliga om de installeras på en smartphone-enhet.

Skadliga applikationslägen erbjuder till exempel funktioner som tenderar att inte ge någon mening, till exempel öka RAM så att mobiltelefonen inte är långsam, ökar batterikapaciteten och andra.

Tyvärr, modellapplikationer som vi träffas fortfarande ofta i Play Store är dess funktion ingen ringare än för personlig vinning som reklam baner tills det värsta är datastöld.

Så den här gången kommer ApkVenue att diskutera det 6 typer av skadliga applikationer i Play Store som inte ska installeras. Kom igen, låt oss lyssna!

  • 6 mest populära piratkopierade program i Indonesien
  • Dessa 5 dåliga vanor hos indonesier har gjort piratkopiering skenande! Verkligen otäck ....
  • Panik! Piratspel visar sig i morgon eftersom ...

6 typer av skadliga applikationer i Playstore

1. Batteriapplikation

Om du är en smarttelefonanvändare kommer du naturligtvis att känna till batteri-app utspridda på Plays Store. Kanske har några av oss provat några av dessa applikationer, men det vi får är en smartphone mer och mer extravagant än vanligt och blir långsammare.

Batteriprogrammet eller batterikalibreringen låter som om det kan lösa batteriproblemen hos smarttelefonanvändare, men det är faktiskt inte fallet. Det är därför den här typen av applikationer utan tvekan farligt.

Först och främst, förutom att vara oärliga, kommer batterikalibreringsappar vanligtvis att göra det ta bort filen batterystats.bin för att manipulera batteriindikatorn.

Sedan är denna applikation utformad med ett attraktivt utseende och fungerar bakom kulisserna vilket faktiskt kan belasta smartphone-prestanda.

2. Minnesapplikationer

Det finns två typer av minnesapplikationer som är farliga i Play Store, den första är applikationen som erbjuder defragmentering minne och det andra är ett program för att öka RAM-kapaciteten. Du bör undvika båda dessa applikationer.

Anledningen till att vi inte behöver en app för minnesdefragmentering på Android är på grund av dagens Android-enheter har redan en kontrollfunktion som kan organisera data i lagringen på ett strukturerat och snyggt sätt.

Att göra minnesdefragmentering kommer bara att vara minska prestanda och lagringstid. Vi behöver inte ett program för att optimera RAM på Android på grund av dess funktionalitet inbyggt på Android har det gjort det automatiskt.

3. Fake Antivirus

Många säger om en Android-enhet utsatta för virus, faktum är att det inte är hundra procent sant. I allmänhet är vår Android-enhet säker så länge vi installerar appen som kommer från officiella app store till exempel Play Store, inte från källor från tredje part, såsom opålitliga webbplatser, forum eller butiksappar.

Kanske om vi kommer ihåg att det tidigare fanns en Android-applikation Virussköld som en gång var populärt, som erbjöd funktionen att skydda Android-enheter från skadlig kod med ett enda klick. I slutändan ansökan raderad av Google efter att Android Police avslöjar sin källkod innehåller den ingenting annat än en enkel funktion för att ändra ikoner.

Kanske tills nu fortfarande många applikationsmodeller som det är spridda i Play Store, om vi ignorerar detta är det inte omöjligt att dessa applikationer kan skada smarttelefonen vi.

4. Röntgenscannerapplikation

Inte få användare luras av applikationen Röntgenscanner i Play Store. I grund och botten tills nyligen inte tillgänglig smartphones som kan utföra dessa sofistikerade funktioner.

Men på grund av hög användarentusiasm utnyttjade inte få stygga utvecklare det här ögonblicket för att skapa en X-Ray Scanner-efterliknande applikation.

Men på detta sätt kan vara farligt eftersom inte få användare luras. Detta kan användas av oansvariga utvecklare att utnyttja kryphål de. Om du har detta kommer vanliga användare att göra det lättare eftersom de är intresserade av olika typer av ovanliga funktioner.

5. lögn detektor

Det finns många applikationer som erbjuds lögn detektor ** funktion. Denna typ av applikation är en ** värdelös applikation och kan skada mobiltelefonen.

Även om dagens smartphones är utrustade med olika sofistikerade sensorer, betyder inte att den är kapabel fungerar som en lögndetektor med en komplicerad beräkningsalgoritm, dessutom erbjuds applikationen gratis i Play Store.

Användare som vill prova hur verktyget fungerar installerar vanligtvis applikationen på sin enhet omedelbart. Tyvärr är det troligt att applikationen faktiskt används för stjäla användardata.

6. Internetapplikationer

Internethastighet är frekvent att vara det största problemet för dagens moderna samhälle. Detta utnyttjas av oseriösa utvecklare för att skapa värdelösa applikationer som erbjuder funktioner för övervinna internethastigheten. Tillämpningar som detta påstås stärka och öka signalstyrkan.

Faktum är att ansökan är har ingen effekt vad som helst till en Android-enhet, det kommer det betungande och ökar antalet skräpfiler på Android.

Om du installerar för många skräpapplikationer kan det belasta smarttelefonens prestanda och få det att överhettas snabbt och så småningom krascha.

Video: Denna app från Playstore visar sig vara farlig för din smartphone!

Tja, där är det 6 typer av skadliga applikationer i Play Store som inte ska installeras på en smartphone. Har du en annan lista med farliga appar i Play Store? Glöm inte dela med sig genom kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found