hur man skickar gratis sms online till alla operatörer 2021

Återigen är villkoret brådskande men kan inte skicka SMS eftersom du inte har kredit? Koppla av, ApkVenue har ett sätt att skicka gratis SMS online på din smartphone. (Uppdatering 2021)

Hur man skickar gratis SMS online naturligtvis kan du vara en hjälpare när din kredit eller kvot plötsligt tar slut, även om det är igen brådskande behöver verkligen skicka ett meddelande.

Sedan förekomsten av den senaste generationen smartphones har olika bästa onlinechattapplikationer fortsatt att visas oändligt.

I vissa situationer behöver vi faktiskt fortfarande SMS som ett sätt att dagligen kommunicera. Egentligen är ApkVenue också lat att fylla på kredit endast för 1 eller 2 SMS.

Så för att inte vara slösaktigt att köpa kredit bara för SMS är det bättre att använda SMS Online som är gratis! Hur göra? Kolla in följande ApkVenues recension!

Fördelar med SMS online jämfört med vanligt SMS

Tarifferna för att skicka SMS i Indonesien varierar i genomsnitt beroende på operatörens policy IDR 150 till IDR 350 per SMS. Om det beräknas behöver du upp till 3500 IDR bara för att skicka 10 korta meddelanden.

Detta är verkligen skadligt i vår tid. Dessutom internetpaket för chatt-an nu kan du bara få det från 5000 IDR.

Nåväl, den första fördelen med sms online, du är tydlig ingen kredit behövs alls för att skicka SMS. Du behöver bara ett internetnätverk för att kunna skicka SMS online.

Utöver det, inga gränser också hur mycket skickar du SMS. Även du kan skicka till många olika människor på en relativt kort tidsperiod. Häftigt, eller hur?

Ändå, Jaka inte ansvarig om den här guiden missbrukas är den enbart avsedd en nödsituation. Har du det, gäng?

Så här skickar du SMS online med applikationer

Du kanske tror, "Vad gör du sms?". Använd trots allt applikationen chatt, vi kan chatta så mycket du vill gratis utan att behöva tänka på pulser.

Men det finns tillfällen då detta SMS är viktigt du vet, för i Indonesien finns det fortfarande många som inte använder smartphones, vanligtvis äldre.

Om du när som helst behöver ett SMS men inte har kredit har ApkVenue ett sätt att skicka gratis SMS på Android. Utan att behöva dröja kvar, här är guiden!

 1. Ladda ner applikationen SMSin först. Oroa dig inte, den här applikationen är 100% gratis och kostar ingenting! För nedladdningslänken har ApkVenue tillhandahållit den nedan:
Habibihza Sociala och meddelandeprogram LADDA NER

Eller via följande länk:

>>> Ladda ner SMSin v2.4 här <<<

 1. När du har laddat ner det finns inga speciella inställningar för att skicka gratis SMS. Ange destinationsnummer, meddelande och CAPTCHA som visas. För nummer kan du ta dem från kontakter.
 1. Varje SMS som skickas från SMSin-applikationen kommer att skickas med ett slumpmässigt nummer. Så glöm inte att nämna ditt namn i varje meddelande du skickar!

 2. Gjort. Så skickar du gratis SMS online via Android-applikationen. Riktigt enkelt, eller hur?

Hur skickar du SMS online utan ansökan

Förutom att använda applikationen kan du också skicka gratis SMS utan att använda någon applikation. Senare öppnar du webbplatser som garanterat är pålitliga. Nyfiken? Här är stegen!

1. Använda den indonesiska online-sms-webbplatsen

Förutom att använda offline chattapplikationkan du också använda betrodda webbplatser som erbjuder gratis SMS-funktioner.

En av webbplatserna som används för att skicka SMS online är sms-online.web.id. Denna webbplats antas vara en av plattformarna för att tillhandahålla gratis SMS som ofta används i nödsituationer.

Utan att behöva dröja kvar, här är riktlinjerna:

 1. Öppna webbplatsen sms-online.web.id.
 1. Ange bara mobilnumret som är destinationen för att skicka SMS och ange sedan meddelandet du vill förmedla.

 2. Efter det klicket SKICKA. Du kan skicka SMS till alla inhemska GSM- och CDMA-operatörer.

 3. Tänk på att även om det är gratis har den här webbplatsen en svaghet att den inte kan acceptera koder eller nummer. Detta är möjligt för att undvika missbruk av webbplatsen för saker som inte är ansvariga.

2. Använda Afreesms-webbplatsen

Förutom att använda indonesiska onlinemeddelanden kan du också använda Afreesms webbplats om den tidigare webbplatsen inte fungerar.

Denna webbplats är högst upp på Googles söklista, med andra ord den här webbplatsen används redan av många människor. Inget behov av att dröja kvar, så här skickar du gratis SMS via Afreesms!

 1. Vänligen öppna webbplatsen //www.afreesms.com/.
 1. Välj kontinent och land som du vill gå till för att skicka SMS. Välj i så fall Asien och sedan Indonesien.

 2. Senare kan du omedelbart ange ditt mobilnummer, beställa, komplett med verifieringskoden nedan. Klicka därefter på SKICKA, dess position är längst ner efter annonsen.

 1. Gjort! Det häftiga med den här webbplatsen är att förutom att vara gratis och du inte behöver registrera dig kan den här kostnadsfria SMS-webbplatsen också skicka SMS till mer än 640 mobiloperatörer runt om i världen.

3. Alternativa webbplatser för att skicka SMS online

Förutom de två webbplatserna ovan finns det också många andra webbplatser för att skicka gratis SMS online. Om de två metoderna ovan inte fungerar kan du prova några av webbplatserna nedan.

Hur man använder det skiljer sig egentligen inte från andra webbplatser. Förutom att vara gratis är det enkelt att använda webben nedan, det tar bara några sekunder att skicka gratis SMS.

Kolla in det!

 • //www.sms-free.xyz
 • //www.freesms4us.com/
 • //www.kusms.com/
 • och mycket mer.

Det är enkelt, rätt, att skicka SMS online och gratis på de två sätten ovan? Du behöver bara ett datapaket, inte mer vanlig kredit för att skicka SMS. Lycka till!

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att få information, tips & tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found