utan appen! hur man förbättrar Android-prestanda med hjälp av hemliga funktioner

Genom att lita på utvecklaralternativ kan du aktivera dolda funktioner, varav en är den dolda Force 4x MSAA-funktionen som du kan aktivera för att förbättra smarttelefonens prestanda. Nyfiken? Kolla in följande ApkVenues recension!

På menyn miljö Android-smartphone hittar du en meny utvecklaralternativ. Du kanske inte vet ännu att det här utvecklaralternativet är mycket användbart för ändamål felsökning eller vad som helst testning och andra nödvändigheter. Genom att lita på utvecklaralternativ kan du aktivera en mycket användbar dold funktion.

En av dem är Tvinga 4x MSAA dolda funktioner som du kan aktivera för att förbättra prestandan på din smartphone. Även om detta inte har så stor effekt, kan det enligt Jaka kännas när det används för att spela spel. Vad som inte var smidigt först, vara smidig du vet. Nyfiken? Kolla in följande ApkVenues recension!

  • Överflödiga, 8 Android-smarttelefonfunktioner som du definitivt sällan använder!
  • 5 användbara funktioner för smartphones som försiktigt försvinner
  • 8 dolda funktioner på iPhone som många användare inte känner till

Utan ansökan! Hur man förbättrar Android-prestanda med hemliga funktioner

  • Öppna Inställningar

Det första steget, gå in i menyn miljö eller inställning din smartphone, gå sedan över till Om telefon eller om mobil.

  • Byggnummer eller formationsnummer

Hitta sedan det programvaruinformation leta efter alternativ bygga nummer. Eftersom varje smartphone är annorlunda, ibland i form av formationsnummer.

Om du har hittat det, snälla tryck upp till fem gånger. Dess verkliga syfte är att aktivera utvecklaralternativ. Om utvecklaralternativen redan är aktiva, då behövs inte Rör bygga nummer.

  • Öppna alternativ för utvecklare

Efter det, kom tillbaka automatisk det kommer att finnas en meny för utvecklaralternativ, så skriv bara in. Tja, här ligger de dolda funktionerna på din smartphone!

  • Bläddra ner, leta efter Force 4x MSAA-alternativ

I utvecklaralternativ finns det många val, men du behöver inte vara förvirrad. Du måste bara söka Tvinga 4x MSAA-alternativ.

Tja, efter att du har hittat ett val Tvinga 4x MSAA, är nästa steg att aktivera menyn på ett sätt klicka för att kontrollera.

Om du har nått denna fas, gratulerar du! Nu har du hittat en dold funktion på din smartphone för att förbättra prestanda. Spela bara spelet efter smak. Men du behöver kom ihåg ja aktivera inte alltid Force 4x MSAA eftersom det kommer att göra det töm smartphone-batteriet snabbare. Så ApkVenues förslag är att aktivera det när du bara vill spela spelet.

Det är hur man förbättrar Android-prestanda med hjälp av dolda funktioner utan appar. För de av er som är nyfikna, prova så att spelaktiviteter blir smidigare och mer spännande.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found