hur man knackar på en mobiltelefon med smartphonelogs (testad)

Du kan ladda ner gratis Smartphonelogs APK här tillsammans med en handledning om hur du använder den. Det finns också andra alternativa applikationer för att knacka på mobiltelefoner, du vet!

Smartphonelogs eller Säkra data (smarta loggar) kanske redan är bekant bland folket kepo-ers som verkligen gillar att spionera på folket närmast honom.

ja! Den här applikationen har nyligen varit mycket efterfrågad på grund av dess förmåga att knacka på din pojkväns mobiltelefon eller de närmaste dig, gäng.

Så bli inte förvånad om folk flockar för att ladda ner Smartphonelogs gratis för alltid så att de kan fortsätta att användas för att trycka på målmobilen.

Tja, för de av er som är nyfikna på att ladda ner och veta hur man använder det och om det här tricket fortfarande fungerar 2021 kan du se ApkVenues artikel om hur man hackar HP med Smartphonelogs det följande.

Vad är Smartphonelogs-applikationen?

Namnet på den här applikationen har faktiskt ändrats till Säkra data (smarta loggar) i Play Store. Det är bara att människor redan är bekanta med namnet Smartphonelogs.

Denna applikation själv skapades faktiskt med ett syfte att säkerhetskopiera olika applikationer på en Android-telefon, inte ens för att knacka på HP.

SmartLogs kan också kryptera alla SMS, telefonsamtal, bilder, aviseringar, historik webbläsare, till WhatsApp-meddelanden.

På grund av dess funktioner så är det inte fel om den här applikationen ofta används för att knacka på andras mobiltelefoner. ApkVenue ger dig den fullständiga metoden!

Smartphonelogs applikationsfunktioner

Innan vi diskuterar vidare om Smartphonelogs nedladdningslänk och hur man använder den, vill ApkVenue berätta för dig några av de viktigaste funktionerna som erbjuds i den här applikationen.

Där en av dem är mest uppmärksam är denna applikation kapabel säkerhetskopiera alla SMS antingen inkommande eller utgående realtid.

Inte bara SMS, du kan också ta reda på inkommande meddelanden från olika applikationer som WhatsApp, Facebook, Line, Gmail och många andra.

Alla inkommande samtal, utgående samtal, upp till missade samtal också du kan ta reda på det realtid. Röst samtal ingår också, men inte tillgängligt i alla länder.

Inte bara kommunikationslinjer, den här appen kommer också att säkerhetskopiera fotodata som ska laddas upp till tjänsten moln. Du kan också hitta platsen för mobiltelefonen snabbt och realtid, lämplig om du vill spåra din förlorade mobiltelefon.

Inte bara det, historia Internetanvändning på målmobilen kan också lätt identifieras, inklusive bokmärken och sökhistorik.

Ett annat mervärde för denna applikation är att du kan hantera flera enheter samtidigt med bara ett konto. Vid denna tidpunkt förstår du varför den här applikationen kan användas för att trycka på en partners mobiltelefon?

Ladda ner APK för Smartphonelogs

Det första du måste göra för att kunna använda den här applikationen är att ladda ner Smartphonelogs APK först. Inte på din mobiltelefon utan på den målmobiltelefon som du vill trycka på.

Tyst! Denna applikationsinstallation kommer inte att fångas eftersom SmartLogs har en funktion för att dölja applikationsikonen, gäng. Så det är ganska säkert att lura målet och inte göra honom misstänksam.

Tja, för dig som är intresserad av att använda den här applikationen kan du ladda ner appen via följande länk:

>>> Ladda ner Smartphonelogs-applikationen via Play Store <<<

Eller så kan du också använda följande alternativa länk:

>>> Ladda ner den senaste Smartphonelogs APK via Google Drive <<<

Hur man använder Smartphonelogs-applikationen

Hur man använder Smartphonelogs i sig är faktiskt inte mycket annorlunda än när du använder en liknande applikation för att trycka på någons WhatsApp.

Men för att göra det tydligare och inte förvirrande kan du se de fullständiga stegen nedan.

  1. Öppna programmet Secure Data (Smart Logs) och logga sedan in på kontot.
  1. Ge behörighetsåtkomst till SmartLogs-applikationen så att den kan köras normalt.

Notera:

  1. Välj knappen "Dölj ikon för säkerhet" för att dölja att applikationer på mobiltelefonen fastnar.

Notera: Om applikationen inte kan tappas bort, försök använda de andra metoderna nedan!

VISA ARTIKLAR
  1. Gå till webbplatsen smartphonelogs.net via en webbläsarapplikation på en mobiltelefon eller bärbar dator.

  2. Ange användarnamnet och lösenordet som du skapade tidigare.

  3. Välj vilken enhet du vill trycka på.

  4. Sök efter och välj olika applikationer som du kan trycka på. Från SMS, WhatsApp, foton, plats, telefonsamtal till webbläsarhistorik.

Nedan ger ApkVenue ett exempel på hur du kan veta platsen för din mobiltelefon exakt. Så du kan fånga honom om han ljuger!

Tja, det finns stegen för hur man använder Smartphonelog APK för att hacka HP. Det är lätt?

Uppdatering januari 2021: Tyvärr, baserat på Jakas iakttagelse, är Smartphonelog-applikationen och webbplatsen inte längre användbara, gäng.

Faktum är att både webbplatsen och applikationen i Play Store bara har försvunnit spårlöst.

Så även om det är där ute kan du hitta Senaste Smartphonelogs APK tillhandahålls av webbplatser från tredje part, men du kan fortfarande inte använda dem för att trycka på din mobiltelefon eftersom själva webbplatsen har försvunnit.

Därför är det helt naturligt att APK som cirkulerar på internet för närvarande endast tillhandahåller den äldsta versionen, eftersom den gör det Smartphonelogs uppdateras inte version igen 2020 och sedan fram till nu.

Men oroa dig inte! ApkVenue har andra bästa alternativa applikationsrekommendationer för att knacka på mobiltelefoner som du kan lyssna på nedan.

Alternativ tryckning på HP-applikationer

Denna applikation har visat sig vara effektiv för att knacka på någons mobiltelefon eller kanske din pojkvän. I själva verket kan du till och med använda Secure Data (Smart Logs) för WhatsApp och fånga dem.

Men det betyder inte att den här applikationen är den bästa, gäng. Eftersom det fortfarande finns några En annan bästa mobilhackapplikation förutom SmartLogs kan du göra ett alternativ.

För de av er som är nyfikna har ApkVenue diskuterat detta i en tidigare artikel som du kan läsa nedan:

VISA ARTIKLAR

Det var så man knackade på en mobiltelefon med appen Smartphonelogs. Men om ApkVenue kan ge råd är det bättre om det upptäcks att det är farligt! Dessutom uppdateras inte avlyssningstjänsten för mobiltelefoner heller.

Dessutom, som du har sett ovan, begär denna applikation mycket tillgång till våra mobiltelefoner. Verkligen läskigt, eller hur?

Åh ja, för er som fortfarande undrar hur man aktiverar smartphonelogs utgånget, Bättre gå vidare bara gå till andra applikationer!

Läs också artiklar om Hacka eller andra intressanta artiklar från Fanandi Prima Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found